suszę żurawinę w piekarniku elektrycznym,termoobieg, temp. 70 stopni, uchylony piekarnik - już drugi dzień. Ani drgnęły :((( nawet się nie pomarszczyły. Zrobiłam wg przepisu WKN , ale może mam za niską temperaturę? Co radzicie?
Dopisano 13-10-17 20:38:25:
coś mam nie tak z tą stronką :((( wchodzę na wątek, chcę odczytać komentarze, ale one się nie otwierają :( co robię źle ?
suszę żurawinę w piekarniku elektrycznym,termoobieg, temp. 70 stopni, uchylony piekarnik - już drugi dzień. Ani drgnęły :((( nawet się nie pomarszczyły. Zrobiłam wg przepisu WKN , ale może mam za niską temperaturę? Co radzicie?
Dopisano 13-10-17 20:38:25:
czy nikt nie suszył żurawiny? proszę o pomoc :)coś mam nie tak z tą stronką :((( wchodzę na wątek, chcę odczytać komentarze, ale one się nie otwierają :( co robię źle ?