ugotować, szybko schłodzić w wodzie z kostkami lodu, zdjąć skórkę, pokroić w plastry, zrobić sos chrzanowy i podawac na ciepło....osobiscie nie jadam, ale tak kiedyś zrobiłam...
To,co lubisz.Równie smaczny jest w sosie musztardowym.Porcja-najwyżej dla 2 osób,ponieważ trochę się skurczy w gotowaniu,no i trzeba go okroić..Jeśli będziesz miała kilka,możesz zrobić w galarecie lub pyszny salceson ozorkowy.Nawet bez sosu jest smaczny,np z musztardą.
Przepraszam że nie na temat ,ale rzuciłam szybko okiem po tytule i przeczytałam co z azorka.Przez chwile mi się gorąco zrobilo Życze smacznego ozorka .Pozdrawiam.
Jestem w posiadaniu ozorka wieprzowego. Co znim zrobić??? W galarecie??? Na ciepło???
ugotować, szybko schłodzić w wodzie z kostkami lodu, zdjąć skórkę, pokroić w plastry, zrobić sos chrzanowy i podawac na ciepło....osobiscie nie jadam, ale tak kiedyś zrobiłam...
To,co lubisz.Równie smaczny jest w sosie musztardowym.Porcja-najwyżej dla 2 osób,ponieważ trochę się skurczy w gotowaniu,no i trzeba go okroić..Jeśli będziesz miała kilka,możesz zrobić w galarecie lub pyszny salceson ozorkowy.Nawet bez sosu jest smaczny,np z musztardą.
W galarecie , albo w sosie chrzanowym, musztardowym lub koperkowym:)
Przepraszam że nie na temat ,ale rzuciłam szybko okiem po tytule i przeczytałam co z azorka.Przez chwile mi się gorąco zrobilo Życze smacznego ozorka .Pozdrawiam.
No,niby nie bez sensu,ale...
ja też, aż mnie zmroziło :P