Jeżeli macie jakieś pomysły to bardzo chętnie wypróbuję. Zazwyczaj robię z pieczarkami w sosie pieczarkowym albo z sosem paprykowym lub po prostu smażę. Teraz chciałabym upiec ew. zrobić w jakimś sosie (do kaszy lub ryżu) , ale jak to student kasy brak na 'wykwintne' zakupy.
Córka kroi podwójną pierś kurczaka i podsmaża ją. Osobno podsmaża paczkę mrożonych warzyw. Potem łączy to dodaje wodę i przyprawy i dusi . Gotuje ryż albo kaszę i taka pierś starcza jej na dwa dni
Jeżeli macie jakieś pomysły to bardzo chętnie wypróbuję. Zazwyczaj robię z pieczarkami w sosie pieczarkowym albo z sosem paprykowym lub po prostu smażę. Teraz chciałabym upiec ew. zrobić w jakimś sosie (do kaszy lub ryżu) , ale jak to student kasy brak na 'wykwintne' zakupy.
Polecam "filet z kurczaka zapiekany na porach" wg kicia5. Produktów potrzeba niewiele, a jest bardzo smaczny. Podaje z ryżem curry.
Potwierdzam, a najlepszy na drugi dzień. Polecam również http://wielkiezarcie.com/recipe14727.html
Potwierdzam, a najlepszy na drugi dzień. Polecam również
Chyba musze spróbować w zupie cebulowej ( przepis znałam wcześniej, nigdy nie jadłam ) . Dzięki ;)http://wielkiezarcie.com/recipe14727.html
Polecam "filet z kurczaka zapiekany na porach" wg kicia5. Produktów
Pory lubię, także też wypróbuję ;)potrzeba niewiele, a jest bardzo smaczny. Podaje z ryżem curry.
Córka kroi podwójną pierś kurczaka i podsmaża ją. Osobno podsmaża paczkę mrożonych warzyw. Potem łączy to dodaje wodę i przyprawy i dusi . Gotuje ryż albo kaszę i taka pierś starcza jej na dwa dni
Brzmi ciekawie, wypróbuję napewno ;)
Filety są dość drogie, do tych samych przepisów możesz użyć ćwiartki-udka wykrawając kości!!! Moim zdaniem bardziej soczyste, a i tańsze....
Ewentualnie możesz w Biedronce kupić sznycle z indyka, jest ich chyba 5.