Proszę was o radę odebrałam spory rachunek za telefon w pomarańczowej sieci serce i rozum mam ptanie pisze bardzo dużo sms z 1 osobą w tej samej sieci czy jest jakiś pakiet tanich sms? Ja mam abonament a może darmowy numer tylko czy sms sa też darmowe??
zaloguj się do Orange On-line i włącz usługę przez internet lub
wyślij SMS-a o treści AKT SMS pod numer 80800 (koszt SMS-a wynosi 0 zł) lub
zadzwoń pod numer *500 (opłata zgodna z obowiązującym Abonenta Cennikiem usług)
Usługa zostanie włączona w ciągu 24h od momentu zlecenia aktywacji.
Jak wyłączyć:
wyślij SMS-a o treści REZ SMS pod numer 80800 (koszt SMS-a 0 zł
Usługa zostanie wyłączona w ciągu 24h od momentu zlecenia deaktywacji. W przypadku wyłączenia usługi w trakcie trwania okresu rozliczeniowego, zostanie pobrana pełna opłata za usługę.
Najpierw spytam,bo temat mi bliski (nie wiem,czy nie przyjdzie mi się sądzić z powyższą siecią)-sprawdzałaś rachunek szczegółowy?Mnie akurat naliczali to,czego nie zamówiłam.Hm,niby rozmowy są nagrywane,ale d..a-to pewnie tylko w jedna stronę działa,taki bacik na maluczkich i głupiutkich.Zażyczyłam sobie nagrania z rozmowy i absolutnie...następnym razem sama nagram.Po raz n-ty muszę odwiedzić ich "przybytek obsługi",ale nie daruję,bo to zwyczajne oszustwo.Wszystko trzeba mieć na papierze,bo inaczej mają kogoś za głupka.Tak,że jeszcze raz radzę-sprawdż rachunek.
A ja wysłałam maila do Playa, że zostałam oszukana przez konsultanta, podałam dzień i godzinę rozmowy i napisałam, że jeśli mają jakiekolwiek wątpliwości co do moich roszczeń, to życzę sobie przesłania w/w rozmowy w formie mp3 na maila. Szybko sprawę odkręcili i trzy razy dzwonili z wyjaśnieniami i przeprosinami.
Powiem szczerze, że jak patrzę na ceny w Orange to dziwię się, że w tej sieci jeszcze mają klientów.
Proszę was o radę odebrałam spory rachunek za telefon w pomarańczowej sieci serce i rozum mam ptanie pisze bardzo dużo sms z 1 osobą w tej samej sieci czy jest jakiś pakiet tanich sms? Ja mam abonament a może darmowy numer tylko czy sms sa też darmowe??
Dagusiu, nic nie rozumiem z tego co napisałaś, czy możesz wstawić przecinki?
Oj przepraszam szukam metody na tanie sms-y do osoby z sieci orange. ja mam abonament. Przepraszam za potok słów :)
http://www.orange.pl/kid,4000377334,id,4001394502,title,SMSy-w-Orange-na-okraglo,article.html
Myślę, że powinno pomóc ;)
Dziękuje szukam ale mi strona orange nie działa dziękuje bardzo
A w jakiej ofercie masz abonament?
Smart Plan Multi, Smart Plan Halo oraz Delfin II, Pelikan II, Pantera II w Orange???
Cena usługi w poszczególnych planach:
na okrągło
na okrągło
na okrągło
na okrągło
na okrągło
Jak włączyć:
Usługa zostanie włączona w ciągu 24h od momentu zlecenia aktywacji.
Jak wyłączyć:
wyślij SMS-a o treści REZ SMS pod numer 80800 (koszt SMS-a 0 zł
Usługa zostanie wyłączona w ciągu 24h od momentu zlecenia deaktywacji. W przypadku wyłączenia usługi w trakcie trwania okresu rozliczeniowego, zostanie pobrana pełna opłata za usługę.
Najpierw spytam,bo temat mi bliski (nie wiem,czy nie przyjdzie mi się sądzić z powyższą siecią)-sprawdzałaś rachunek szczegółowy?Mnie akurat naliczali to,czego nie zamówiłam.Hm,niby rozmowy są nagrywane,ale d..a-to pewnie tylko w jedna stronę działa,taki bacik na maluczkich i głupiutkich.Zażyczyłam sobie nagrania z rozmowy i absolutnie...następnym razem sama nagram.Po raz n-ty muszę odwiedzić ich "przybytek obsługi",ale nie daruję,bo to zwyczajne oszustwo.Wszystko trzeba mieć na papierze,bo inaczej mają kogoś za głupka.Tak,że jeszcze raz radzę-sprawdż rachunek.
A ja wysłałam maila do Playa, że zostałam oszukana przez konsultanta, podałam dzień i godzinę rozmowy i napisałam, że jeśli mają jakiekolwiek wątpliwości co do moich roszczeń, to życzę sobie przesłania w/w rozmowy w formie mp3 na maila. Szybko sprawę odkręcili i trzy razy dzwonili z wyjaśnieniami i przeprosinami.
Powiem szczerze, że jak patrzę na ceny w Orange to dziwię się, że w tej sieci jeszcze mają klientów.Uciekam,jak tylko umowa się skończy.Na pewno mnie już nie namówią na pozostanie.Ma już wybraną sieć-wiadomo,nie ma ideału,ale jest dużo lepiej.