Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Rower eliptyczny z Biedronki

• Autor: beata73 Data: 2013-10-25 17:29:32

Tak jak w temacie czy ktoś z was kupował w/w rower w  Biedronce. Proszę o opinie bo zastanawiam sie nad jego kupnem.

• Autor: marzena89gb Data: 2013-10-25 18:22:08

Może troszkę z innej beczki, dobrze się zastanów , czy taki rower jest Ci niezbędny. Kilka lat temu zakupiłam sobie taki orbitrek , narwałam się na niego jak niewiem , korzystałam z niego codziennie przez trzy miesiące ,bo nadeszły święta i musiałam go usunąć z domu na rzecz choinki ...i już nie wrócił , nie chciało mi się na nim ćwiczyć , bo nie bardzo widziałam efekty. Tak więc wybór należy do Ciebie i jak bardzo chcesz na nim ćwiczyć.

• Autor: jannaj Data: 2013-10-26 22:06:13

Hi hi u mnie też sprawdza się bardzo dobrze...ale jako wieszak.

Polecam poszukać zajęć indoor cycling. Pedałujesz w grupie a po godzinie zajęć będziesz się dziwić, że można wycisnąć z siebie taką ilość potu.

• Autor: belgosia Data: 2013-10-26 22:11:28

ja też kiedyś kupiłam, na szczęście się popsuł, z był na gwarancji  więc z ulgą oddałam, bo po pierwszym miesiącu korzystania z niego zabierał tylko miejsce w pokoju

• Autor: beata73 Data: 2013-10-27 06:50:39

Niestety nie mogę korzystać z  zajęć grupowych ponieważ mam problemy ze stopą (po operacji) . Jestem posiadaczka steppera ale ze względu właśnie na stopę nie mogę go używac,a nie powiem bo ćwiczyłam na nim i efekty były. Pomyślałam o orbitreku ze względu na odciażenie stawów. Ale za rady dziekuję. Decyzji nie podjełam a rowerki w Bieronce wykupione. Może i na szczęście to przynajmniej "zaoszczędziłam" pieniądze. 

Przejdź do pełnej wersji serwisu