nie wiem czy o to ci chodzi ,ale musisz wejść w szukanie zaawansowane. Ja klikam najpierw przycisk szukam, nawet na pusto i pokazuje się właśnie szukanie zaawansowane i wpisuje to co chcę znależć.
pojawi się "szukanie zaawansowane" - klikasz w niego.
W poszczególne wiersze wpisujesz sobie produkty oddzielone od siebie przecinkiem i spacją. Masz dwie mozliwości: możesz wpisać wszystko co masz w wiersz: ze wszystkimi słowami lub z którymkolwiek ze słów. Potem rozwijasz sobie:miejsce szukania, zaznaczasz "w przepisach" i klikasz "szukaj"
wydaje mi się, że już kiedyś taki temat był, ale nie mogę go odszukać. Jak wyszukiwać propozycji dań gdy wpiszę produkty jakie posiadam.
nie wiem czy o to ci chodzi ,ale musisz wejść w szukanie zaawansowane. Ja klikam najpierw przycisk szukam, nawet na pusto i pokazuje się właśnie szukanie zaawansowane i wpisuje to co chcę znależć.
Nie tylko na WŻ
co masz w lodówce
Świetna puenta ... !
Reniu .... nie wiem .. nigdy nie korzystałam z tej opcji .. Możesz zerknąć w tagi .. wpisz co masz i zobacz na podpowiedzi ..tam myślę ..
klikasz "szukaj"
pojawi się "szukanie zaawansowane" - klikasz w niego.
W poszczególne wiersze wpisujesz sobie produkty oddzielone od siebie przecinkiem i spacją. Masz dwie mozliwości: możesz wpisać wszystko co masz w wiersz: ze wszystkimi słowami lub z którymkolwiek ze słów. Potem rozwijasz sobie:miejsce szukania, zaznaczasz "w przepisach" i klikasz "szukaj"
W przepisach czy w ulubionych możesz też zaznaczyć w jakim dziale np zupy, ciasta czy sałatki itp
Nie każdy jednak daje swoje przepisy do odpowiednich grup i wtedy pole wyszukiwania bardzo się zawęża.
Ok:) Dziękuję wszystkim za podpowiedzi