Forum

Kuchenne porady

cebulka na rumiano

  • Autor: GosiaAga Data: 2013-10-30 13:12:39

    Witam

    Liczę na Wasze porady i cenne wskazówki. Od jakiegoś czasu nie udaje mi się cebulka rumieniona, np do farszu do pierogów lub krokietów. Jest owszem brązowa, ale smak i chrupkość nie taka. Cebulę kupuję w sklepie, próbowałam na oleju albo margarynie i nic. Wiem, że z sałatkowej nie wyjdzie, ale z takiej zwykłej? Poratujecie dobrą radą?

  • Autor: mggi63 Data: 2013-10-31 06:43:21

    Mnie z każdej cebuli wychodzi.Przez myśl by mi nie przeszło,że ze zrumienienie cebuli może być problem

  • Autor: GosiaAga Data: 2013-10-31 07:48:50

    Mnie kiedyś też wychodziła rumiana i pachnąca, nadająca smak i zapach potrawom, a teraz ...

Przejdź do pełnej wersji serwisu