Mamo, wiem, wpisałem tutaj, może ktoś z naszych Żarłoków by chciał mieć taką a go nie stać na nową.Spokojnie mogę dać ogłoszenie u siebie na słupie i pójdzie.
Piekarnik pali,temperaturę trzeba zmniejszać,serwisanci byli dwa razy i nic nie poradzili - dla mnie firma Amica nie istnieje chociaż moja siostra ma kuchenkę Amici już 28 lat i cały czas pięknie piecze,z tego wynika,że ja miałam pecha.
Moja Amica też druga.Pierwsza,jak na tamte lata,spisywała się dzielnie.Teraz mam 2 palniki na gaz i "dwupalnikową" płytę ceramiczną.Piekarnik elektryczny.
Ja bardzo długo miałam Amicę z płytą ceramiczną i była super. Modernizowałam kuchnię i potrzebowałam takiej do zabudowy. A stara jeszcze komuś służy w domku letniskowym. Złego słowa nie powiem na Amicę!
Tanio sprzedam elektryczną kuchnię Amica z płytą ceramiczną, piekarnik, termo - obieg. Stan b.dobry, mało używana. Nie pod zabudowę.
Lajan pewnie Ci piekarnik przypala dlatego sprzedajesz
Naprawdę jest super ale moja pani kupiła dzisiaj kuchnię indukcyjną.
http://tablica.pl/
Mamo, wiem, wpisałem tutaj, może ktoś z naszych Żarłoków by chciał mieć taką a go nie stać na nową.Spokojnie mogę dać ogłoszenie u siebie na słupie i pójdzie.
Kuchni Amica nie chciałabym i nikomu nie polecam.
Dlaczego?Może tak trafiłaś,bo ja byłam zadowolona przez wiele lat.
Kuchnia jak kuchnia ale piekarniki mają najlepsze. U mnie dwa razy palnik gazowy był wymieniany, a piekarnik który ma ponad 10 lat piecze.
Piekarnik pali,temperaturę trzeba zmniejszać,serwisanci byli dwa razy i nic nie poradzili - dla mnie firma Amica nie istnieje chociaż moja siostra ma kuchenkę Amici już 28 lat i cały czas pięknie piecze,z tego wynika,że ja miałam pecha.
Chciałem zauważyć, że to jest kuchnia elektryczna a nie gazowa.
Mam palniki gazowe, a piekarnik elektryczny. To moja druga taka Amica. Wymieniałam nie dlatego ze stara się zepsuła ale nowa ma termoobieg i grill
Moja Amica też druga.Pierwsza,jak na tamte lata,spisywała się dzielnie.Teraz mam 2 palniki na gaz i "dwupalnikową" płytę ceramiczną.Piekarnik elektryczny.
Dyskutować można nadal lecz kuchnia już sprzedana z podziękowaniem.
Lajan,tak bywa,że temat się toczy często własnym życiem.Zabrałam głos niejako "w obronie"firmy.Dobrze,że sprzedałeś.Pozdrawiam.
Dyskutować można nadal lecz kuchnia już sprzedana z podziękowaniem.
W takim razie wątek nieaktualny, więc go zamykam:)Ja bardzo długo miałam Amicę z płytą ceramiczną i była super. Modernizowałam kuchnię i potrzebowałam takiej do zabudowy. A stara jeszcze komuś służy w domku letniskowym. Złego słowa nie powiem na Amicę!