kupiłam taką patelnię, zwykła teflonowa, na to nakładka z 4 dziurami do których są włożone plastikowe miseczki plus przykrywka. Nalewa się na dno wody , wkłada do miseczek jajka i gotuje. Jaka wg Was jest różnica w gotowaniu jajek w wodzie np. na miękko , w tymi na parze ? ma ktoś takie "cudo" ?
kupiłam taką patelnię, zwykła teflonowa, na to nakładka z 4 dziurami do których są włożone plastikowe miseczki plus przykrywka. Nalewa się na dno wody , wkłada do miseczek jajka i gotuje. Jaka wg Was jest różnica w gotowaniu jajek w wodzie np. na miękko , w tymi na parze ? ma ktoś takie "cudo" ?
dlaczego nikt mi nic nie odpowiada? nie lubicie mnie? buuuu :(
Ja sobie kupiłam takie urządzenie do gotowania jajek bez skorupki. 6 takich miseczek. No i jednak metoda tradycyjna jest lepsza . Miseczki powędrowały do szafki kuchennej
Nie to, ze nie odpowiadały. po prostu szybciej się gotuje jajko w tradycyjny sposób... no dobrze i zabrakło tej klasyki w jedzeniu śniadania. Gotuję jajko na miękko, wkładam do kieliszka i tak dalej .
mnie smakują, są jakby delikatniejsze. Miseczki smaruję tłuszczem, potem wbijam jajka i gotuję. Mogą byćna miękko , a i twardsze też. Moje pytanie dotyczyło różnicy w smaku - te w garnku i te na patelni.
kupiłam taką patelnię, zwykła teflonowa, na to nakładka z 4 dziurami do których są włożone plastikowe miseczki plus przykrywka. Nalewa się na dno wody , wkłada do miseczek jajka i gotuje. Jaka wg Was jest różnica w gotowaniu jajek w wodzie np. na miękko , w tymi na parze ? ma ktoś takie "cudo" ?
kupiłam taką patelnię, zwykła teflonowa, na to nakładka z 4 dziurami do
dlaczego nikt mi nic nie odpowiada? nie lubicie mnie? buuuu :(których są włożone plastikowe miseczki plus przykrywka. Nalewa się
na dno wody , wkłada do miseczek jajka i gotuje. Jaka wg Was jest
różnica w gotowaniu jajek w wodzie np. na miękko , w tymi na parze ?
ma ktoś takie "cudo" ?
Może nie mamy takiej patelni ?
Ja sobie kupiłam takie urządzenie do gotowania jajek bez skorupki. 6 takich miseczek. No i jednak metoda tradycyjna jest lepsza . Miseczki powędrowały do szafki kuchennej
Dlaczego na parze Ci nie odpowiadały?
Nie to, ze nie odpowiadały. po prostu szybciej się gotuje jajko w tradycyjny sposób... no dobrze i zabrakło tej klasyki w jedzeniu śniadania. Gotuję jajko na miękko, wkładam do kieliszka i tak dalej .
Chyba jestem konserwatywna
mnie smakują, są jakby delikatniejsze. Miseczki smaruję tłuszczem, potem wbijam jajka i gotuję. Mogą byćna miękko , a i twardsze też. Moje pytanie dotyczyło różnicy w smaku - te w garnku i te na patelni.
Ja wole gotować jajka w normalnym garnku, Dla mnie taka patelnia , to zbędny wydatek:)