Niech w imienin Waszych dzionek przepięknie śpiewa skowronek najpiękniejsze kwiaty rozkwitają wszystkie marzenia zawsze spełniają i niech towarzyszy Wam radość życia a każdy dzień prawdziwie zachwyca
Wszystkiego najlepszego :)
Rocznica Ślubu to ważna chwila niech będzie dla Was bardzo miła. Pragnę więc złożyć szczere życzenia: miłości, zdrowia i powodzenia. A każdy rok razem spędzony, niech będzie piękny, wymarzony.
W tym uroczystym dniu Waszych imienin szczere i serdeczne życzenia długich lat życia, przepełnionych zdrowiem i szczęściem, pogody ducha, pomyślności i ludzkiej życzliwości, dni pełnych słońca i radości oraz wszystkiego, co najpiękniejsze i najmilsze w życiu.
Wszystko, co tylko miłe na świecie, Wszystko, co tylko pomyślność wróży, Niech się wam w jedno ogniwo splecie I będzie szczęściem w życia podróży!
Niech w imienin Waszych dzionek
przepięknie śpiewa skowronek
najpiękniejsze kwiaty rozkwitają
wszystkie marzenia zawsze spełniają
i niech towarzyszy Wam radość życia
a każdy dzień prawdziwie zachwyca
Wszystkiego najlepszego :)
Rocznica Ślubu to ważna chwila
niech będzie dla Was bardzo miła.
Pragnę więc złożyć szczere życzenia:
miłości, zdrowia i powodzenia.
A każdy rok razem spędzony,
niech będzie piękny, wymarzony.
Wszystkiego dobrego dla obu połówek :)
Piegusowa się kłania i dziękuje za życzenia!
Dziękuję za życzenia i wszystkim pozostałym solenizantkom przesyłam moc buziaków
Dziękuję w imieniu swoim i męża.
A dla dzisiejszych solenizantek wszystkiego dobrego
W tym uroczystym dniu Waszych imienin
szczere i serdeczne życzenia długich lat życia,
przepełnionych zdrowiem i szczęściem,
pogody ducha, pomyślności i ludzkiej życzliwości,
dni pełnych słońca i radości oraz wszystkiego,
co najpiękniejsze i najmilsze w życiu.
Wszystko, co tylko miłe na świecie,
Wszystko, co tylko pomyślność wróży,
Niech się wam w jedno ogniwo splecie
I będzie szczęściem w życia podróży!
Wszystkiego co najlepsze Wam życzę.!
Ode mnie też wszystkim solenizantkom i jubilatom STO LAT w zdrowiu i miłości życzy... również solenizantka Renata
Dziękuję wszystkim za życzenia. Ja również przesyłam wszystkim spóżnione, ale szczere życzenia wszelkiej pomyślności i sto lat