nic nie mogę znaleźć :((( szukam przepisu na ciasto drożdżowe, były takie zawijane róże, gdzie on jest? jak pogrupować te przepisy żebym znalazła to co zapisałam?
Chciałabym zaznaczyć w ulubionych te, które juz wykonałam i wyświetlić taką listę. Jest taka mozliwość, bo jakoś nie mogę do tego dojść metodą prób i błędów;)
Chciałabym zaznaczyć w ulubionych te, które juz wykonałam i wyświetlić taką listę. Jest taka mozliwość, bo jakoś nie mogę do tego dojść metodą prób i błędów;)
Tak, jest taka możliwość. Wchodzisz w ulubione, wyświetlasz wszystkie i zaznaczasz, które już wypróbowałaś. Potem tylko zaznaczasz u góry, by pokazywały się oznaczone i gotowe.
nic nie mogę znaleźć :((( szukam przepisu na ciasto drożdżowe, były takie zawijane róże, gdzie on jest? jak pogrupować te przepisy żebym znalazła to co zapisałam?
Musisz wejsc w ustawnienia i tam jest opcja ulubione w grupach
Musisz wejsc w ustawnienia i tam jest opcja ulubione w grupach
a gdzie te ustawienia ? w co wejść ?Wchodzisz w ,,moje i jak zjedziesz na dół to masz ustawienia:)
jest, dzięki :))) gapa ze mnie...
nie ma za co, musimy sobie pomagać :)
Chciałabym zaznaczyć w ulubionych te, które juz wykonałam i
Tak, jest taka możliwość. Wchodzisz w ulubione, wyświetlasz wszystkie i zaznaczasz, które już wypróbowałaś. Potem tylko zaznaczasz u góry, by pokazywały się oznaczone i gotowe.wyświetlić taką listę. Jest taka mozliwość, bo jakoś nie mogę do tego
dojść metodą prób i błędów;)
Też tak myślałam,sęk w tym, że u mnie nie chce ten sposób zdziałać, ale dzięki;) Może to wina przeglądarki, popóbuję w wolnej chwili przez inną;)
też skorzystałam, nie wiedziałam ,że jest taka opcja żeby zaznaczyć wypróbowane przepisy, dzięki:)