Witam w moim mieście buduja Bricomarche , mam zamiar złożyc podanie do pracy może sie uda, czy któs orientuje sie jakie są tam zarobki? chodzi o zwykłego pracownika?
Moja Droga ... myślę ,że warunki płacowe standartowe . Wzbogacić nie dadzą ale robić trzeba na wszystkich menagerów , prezesów .. itp .. Warto skupić uwaga na system i warunki pracy ..
Malincia ... daleka jestem od zniechęcania elleny ale praca w takich miejscach jest ciężka i ten na najmniejszym szczebelku zawsze dostaje .. bo ktoś tam na górze , przy biurku inaczej widzi wydajność i efektywność .. Zawsze pracowałam jako podwładna i miałam wielkie szczęście ;trafiałam na suuper zwierzchników lub szefostwo . I tego ellenie z całego serca życzę ..A zarobki jak zawsze ...
Szanuję ludzi , którzy ciężko i uczciwie pracują małe pieniądze niż cwaniaczków - kombinatorów - biznesmenów .. kręcących swoje interesy ... !
to, że 3/4 etatu a praca na 8 godzin to teraz normalne....
natomiast to 1000 zł ........... trochę mało, ale lepszy rydz niż nic, ja tak uważam
Sama osobiście pracowałam na 3/4 etatu( bez nadgodzin ) i szału nie było....ale i tak byłąm zadowolona że mam pracę
Ja doradzę tak : złóż papiery, jeżeli przyjmą to super, popracuj a zobaczysz... łatwiej szukać innej pracy mając jakąkolwiek niż być bezrobotnym i szukać.... uwierz mi na słowo :):)
Przecież nikt Cię do pracy nie zmusi....będzie bardzo źle złożysz wypowiedzenie....
czy ktoś kto jest zadowlony z pracy siada i pisze opinie ??? przeważnie nie...przeważnie to są osoby zestresowane i sfrustrowane.....
zawsze ktoś jest zadowolony a ktoś nie..... życie uczy pokory i wiele zależy od człowieka więc po co na dzień dobry dołować się opiniami niezadowolonych ???
Kochana ... Nie sugeruj się opiniami innych . Ty masz inne podejście do pracy i siebie ... Spróbować zawsze możesz , sama przekonasz się czy odnajdziesz się w pracy czy to coś dla Ciebie .
Życzę powodzenia i ... melduj nam o postępach w sprawach zawodowych ..
Pewnie zarobki nie najwyższe, gorzej, że to może być praca na zmiany i we wszystkie dni tygodnia. Zawsze możesz spróbować i ewentualnie zrezygnować po okresie próbnym. Musisz też rozważyć , czy nadal będziesz miała czas na swoje hobby. O ile pamiętam to kiedyś pokazywałaś takie cudowne pisanki. Chyba że to był ktoś inny i ja mam demencję już :( . Bo mam wrażenie , że szkoda by było to rękodzieło zostawić
Witam w moim mieście buduja Bricomarche , mam zamiar złożyc podanie do pracy może sie uda, czy któs orientuje sie jakie są tam zarobki? chodzi o zwykłego pracownika?
Moja Droga ... myślę ,że warunki płacowe standartowe . Wzbogacić nie dadzą ale robić trzeba na wszystkich menagerów , prezesów .. itp .. Warto skupić uwaga na system i warunki pracy ..
Życzę powodzenia i .. zadowolenia ..
Wiesz Meg...można nic nie robić i siedzieć w domu.... wtedy nie pracujesz ani na siebie ani na nikogo :)
Malincia ... daleka jestem od zniechęcania elleny ale praca w takich miejscach jest ciężka i ten na najmniejszym szczebelku zawsze dostaje
.. bo ktoś tam na górze , przy biurku inaczej widzi wydajność i efektywność .. Zawsze pracowałam jako podwładna i miałam wielkie szczęście ;trafiałam na suuper zwierzchników lub szefostwo . I tego ellenie z całego serca życzę ..A zarobki jak zawsze ..
.
Szanuję ludzi , którzy ciężko i uczciwie pracują małe pieniądze niż cwaniaczków - kombinatorów - biznesmenów .. kręcących swoje interesy ... !
Taka jest smutna prawda...
http://www.gowork.pl/opinie_wszystkie wprowadź dane i poszperaj, może znajdziesz to co Cię interesuje
Dziwi mnie jedna rzecz 3/4 etatu a formalnie pracujesz 8 , zarobek 1000 zł tyle mniej wiecej zdazyłam sie dowiedziec?
to, że 3/4 etatu a praca na 8 godzin to teraz normalne....
natomiast to 1000 zł ........... trochę mało, ale lepszy rydz niż nic, ja tak uważam
Sama osobiście pracowałam na 3/4 etatu( bez nadgodzin ) i szału nie było....ale i tak byłąm zadowolona że mam pracę
Ja doradzę tak : złóż papiery, jeżeli przyjmą to super, popracuj a zobaczysz... łatwiej szukać innej pracy mając jakąkolwiek niż być bezrobotnym i szukać.... uwierz mi na słowo :):)
Przecież nikt Cię do pracy nie zmusi....będzie bardzo źle złożysz wypowiedzenie....
Tak masz racje , zawsze warto sie zaczepić , od czegoś trzeba zacząć.
Tak szukałam , ogólnie o Brico nie ma dobrych opinii o tym o który mi chodzi nie ma ani słowa.
Dziewczyny przestańcie z tymi opiniami z neta....
czy ktoś kto jest zadowlony z pracy siada i pisze opinie ??? przeważnie nie...przeważnie to są osoby zestresowane i sfrustrowane.....
zawsze ktoś jest zadowolony a ktoś nie..... życie uczy pokory i wiele zależy od człowieka więc po co na dzień dobry dołować się opiniami niezadowolonych ???
Kochana ... Nie sugeruj się opiniami innych . Ty masz inne podejście do pracy i siebie ... Spróbować zawsze możesz , sama przekonasz się czy odnajdziesz się w pracy czy to coś dla Ciebie .
Życzę powodzenia i ... melduj nam o postępach w sprawach zawodowych ..
oo !! święta prawda :):)
Pewnie zarobki nie najwyższe, gorzej, że to może być praca na zmiany i we wszystkie dni tygodnia. Zawsze możesz spróbować i ewentualnie zrezygnować po okresie próbnym. Musisz też rozważyć , czy nadal będziesz miała czas na swoje hobby. O ile pamiętam to kiedyś pokazywałaś takie cudowne pisanki. Chyba że to był ktoś inny i ja mam demencję już :( . Bo mam wrażenie , że szkoda by było to rękodzieło zostawić
Tylko że w dzisiejszych czasach z rękodzieła się wyżyje, ani dzieci nie nakarmi.
Tak zgadza sie to ja można na fb obejrzec nie wiem czy moge wkleic link do tego jeszcze ciasta doszły ale to wszystko sezonowość..
https://www.facebook.com/aleksandra.gwizdz.9
https://www.facebook.com/RozkoszneSlodkosci?ref=br_rs
Zerknęłam na Fb i tak zupełnie odbiegajac od tematu pracy w Brico będę wdzieczna za przepis na wytrawny tort Leśna Polana:) wyglada cudnie:)
Próbuj.
Każdy Bricomarche ma innego własciciela.
A ludzie są różni, może trafisz na dobrego szefa jeśli Cię w ogóle zatrunią.
Ja kiedyś podczas rozmowy o pracę do Brico, miałam numer ponad 300,
a za mną było drugie tyle, no i się nie dostałam.
Ale spróbować można.
Jestem po rozmowie , zobaczymy , otwieraja w marcu , ale sadze ,że kompletować załoge wczesniej musza , czas pokaze...
Hej
I co ? Udało się ? wiesz już coś ??
Pozdrawiam i powodzenia :)