Może ktoś z Was tam był , widział i zagłosuje .Bardzo proszę o głosowanie . Nie mieszkam w Lubaszu , ale wiem ,że kościół jest śliczny .Proszę o głosy.
Głosujecie na piosenki , zdjęcia i rysunki .Więc myślałam ,że nie będzie problemów i z tym glosowaniem. Jeżeli to was oburza ,że dałam taki wątek na forum to proszę moderatorów o usunięcie tego wątku .
Będzie po sprawie .
Moderatorzy WŻ , proszę usuńcie wątek o głosowaniu na sanktuarium.
Nie byłam ale głosuję - jeśli mogą być rozmowy o seksie to dlaczego o kościołach nie (z tym się zgadzam w 100 %).I chętnie się tam wybiorę bo uwielbiam zwiedzać i podróżować.
Nie byłam ale głosuję - jeśli mogą być rozmowy o seksie to dlaczego o kościołach nie (z tym się zgadzam w 100 %).I chętnie się tam wybiorę bo uwielbiam zwiedzać i podróżować.
Głosowania na seks nie było... Głosowanie a rozmowy to chyba coś innego, a może się mylę ? .
Byłam w tym kościółku . Położony jest blisko jeziora i trudno nie "wdepnąć" do tak cudnego kościółka .Obok niego na, nie dużej górce , mieści się dzwonnica . Niestety nie wiem czy jest jeszcze używany dzwon , który się tam znajduje.W tej miejscowości , przy samej drodze (na Poznań)jest restauracja , w której dawniej znajdował się młyn..Gdy będziecie przejazdem w Lubaszu , radzę pospacerować po jego uliczkach .
i jak wierzyć w wyniki takich głosowań jeżeli głosują osoby które tego nie widziały i tak faktycznie nic na ten temat nie wiedzą...rozumiem widziałam podoba mi się głosuję..
Może ktoś z Was tam był , widział i zagłosuje .Bardzo proszę o głosowanie . Nie mieszkam w Lubaszu , ale wiem ,że kościół jest śliczny .Proszę o głosy.
.http://poznan.naszemiasto.pl/plebiscyt/karta/864,sanktuarium-krolowej-rodzin-w-lubaszu,22466,id,t,kid.html
Na kościoły tu jeszcze głosowania nie było...
oj sie porobiło.
Przecież nie musicie .Proszę o głos, tych co byli i widzieli.
Nie byłam, ale chętnie się kiedyś wybiorę z rodziną:)
Lekka przesada. Takie jest moje zdanie. Głosowanie?,,,,,,,,,,,, do czego to doszło!
Głosujecie na piosenki , zdjęcia i rysunki .Więc myślałam ,że nie będzie problemów i z tym glosowaniem. Jeżeli to was oburza ,że dałam taki wątek na forum to proszę moderatorów o usunięcie tego wątku .
Będzie po sprawie .
Moderatorzy WŻ , proszę usuńcie wątek o głosowaniu na sanktuarium.
Ja zagłosowałam. Niby dlaczego przesada? O seksie można a o tym nie?
Jeśli Cię to nie interesuje to nie czytaj takich wątków .
Zagłosowałam
Nie byłam ale głosuję - jeśli mogą być rozmowy o seksie to dlaczego o
Głosowania na seks nie było... Głosowanie a rozmowy to chyba coś innego, a może się mylę ? .kościołach nie (z tym się zgadzam w 100 %).I chętnie się tam wybiorę bo
uwielbiam zwiedzać i podróżować.
Aj...bahus ,bahus - zdziwisz się , jak na forum znajdziesz temat o seksie .hahaha
To grupa nazywa się :rozmowy wolne i frywolne
No przecież czytałem ale to są rozmowy a nie GŁOSOWANIE !!!
Nie,nie mylisz się ale życie jest paskudne i w przyszłości może być też głosowanie na seks.I co wtedy?
też zaglosowalam
Dziękuję wszystkim co głosowali i będą głosować .
Byłam w tym kościółku . Położony jest blisko jeziora i trudno nie "wdepnąć" do tak cudnego kościółka .Obok niego na, nie dużej górce , mieści się dzwonnica . Niestety nie wiem czy jest jeszcze używany dzwon , który się tam znajduje.W tej miejscowości , przy samej drodze (na Poznań)jest restauracja , w której dawniej znajdował się młyn..Gdy będziecie przejazdem w Lubaszu , radzę pospacerować po jego uliczkach .
A mnie sie bardziej ten kosciol podoba: Kościół św. Marcina w Gryżynie (ruiny)
http://poznan.naszemiasto.pl/plebiscyt/karta/864,kosciol-sw-marcina-w-gryzynie-ruiny,22532,id,t,kid.html
Nie głosuję. Nie odpowiadam też na reklamy, telefoniczne nagabywanie.I nie ma to najmniejszego znaczenia w tym przypadku, że jestem niewierząca.
Zagłosowałam.;)
i jak wierzyć w wyniki takich głosowań jeżeli głosują osoby które tego nie widziały i tak faktycznie nic na ten temat nie wiedzą...rozumiem widziałam podoba mi się głosuję..