Pod przepisami nie mogę otworzyć ani dyskusji ani opinii chociaż takowe są. Nie działa mi też zakładka "moje". Do tej pory nie miałam takich problemów .Można jakoś to naprawić?
To była wina mojej przeglądarki FF. Problem już usunęłam.Dziękuję za informację, że Wasze przeglądarki działają dobrze myślałam, że to jakieś zakłócenia na stronie.
Pod przepisami nie mogę otworzyć ani dyskusji ani opinii chociaż takowe są. Nie działa mi też zakładka "moje". Do tej pory nie miałam takich problemów .Można jakoś to naprawić?
Napisz jeszcze jaką masz przeglądarkę. Jeśli masz kilka to zobacz jak jest w innych. ja mam Google chrome i u mnie wszystko działa poprawnie.
Korzystam z FF. Ale na IE też nie mam ani dyskusji ani opinii. Kartka jest pusta mimo że cyferki informują o dyskusji i opiniach
Mam 4 przeglądarki i u mnie we wszystkich działa poprawnie ale FF nie używam bo nie mam zainstalowanej.
Sprawdziłam na 5-ciu przeglądarkach, wszystko w porządku.
To była wina mojej przeglądarki FF. Problem już usunęłam.Dziękuję za informację, że Wasze przeglądarki działają dobrze myślałam, że to jakieś zakłócenia na stronie.
Fajnie, że sprawa się wyjaśniła. W taki razie zamykam wątek :)