Mnie fotografia z gołym(i) facetem(ami) zawsze śmieszy. A jeszcze jak sobie wyobrażę to, co mogłabym zobaczyć gdybym zabrała im te ozdóbki, to nie wiem czy doczekałbym świąt. Pewnie nie, bo pękłabym ze śmiechu. Te "sieroty" z tymi minami..., a jeszcze jak pomyślę, że posadzka nie była podgrzewana...Już dawno tak się nie uśmiałam.
bahus ciekawam gdzie Ty tę fotkę znalazłeś :) Czy nie jest to przypadkiem jakaś okładka pisma w usa dla gejów ? coś oni za słodcy mi się wydają ale fajni są :) a ten kaloryfer u pierwszego to już w ogóle poezja .
Krzesła niczego sobie ale nie wyglądają na skórzane i ich nie chcę ( podobne mam ) Stół ! o ten by się nadał bo ma fajny blat ! Bombka nr4 ewentualnie ....
Pierwsza prawdziwa kobieta...pozostałe to materialistki marzące tylko o dobrach bardzo wymiernych takich jak stoły, krzesła a nawet czapki...A gdzie sex i uwielbienie męskiego piękna?
Takiej czapki to naprawdę w domu nie mam :):):) Całą resztę i owszem :):):):):) (no może nie dokładnie taką jak na zdjęciu ale.............. nie krzywduję sobie hihihi).
Takiej czapki to naprawdę w domu nie mam :):):) Całą resztę i owszem :):):):):) (no może nie dokładnie taką jak na zdjęciu ale.............. nie krzywduję sobie hihihi).
Czyli rozumiem, że bombki (i inne ozdoby choinkowe) masz nieco mniejsze...czy tak?
Pierwsza prawdziwa kobieta...pozostałe to materialistki marzące tylko o dobrach bardzo wymiernych takich jak stoły, krzesła a nawet czapki...A gdzie sex i uwielbienie męskiego piękna?
Dziewczyny...którą ozdóbkę wybieracie?
Ja żadnej nie wybieram, jakieś sztuczne te ozdóbki, nabuzowane sterydami:)
sterydami? Chyba machaniem na siłowni :D
panownie zbyt Lalusiowaci, miniaturka dała mi nadzieje na ujrzenia Bahuska :D a tu jajo xD
Myślisz że od samego machania na siłowni, by wyglądali jak wyglądają.:) Sterydy też tam idą w ruch, na umięśnienie.:)
No, czy ja się muszę powtarzać? :D
Tam to była tylko "sonda"
Tak bez fonii puściłeś, a z... byłoby łatwiej wybrać, a bzzz to można podejrzewać IQ chomika :D
Czy to sa "O z dupki "na choinke""?
Dobre, dobre :D
Ciekawe, że jeszcze nikt nie napisał, że to mikołaje z woreczkami na prezenty - strrraaaszne
A ja się decyduję na Pana nr 3. Jego choinka daje największe szanse na coś konkretnego pod ... jodełkami:)
A czemu ci Panowie trzymają się za pośladki i mają ręce u kolegi na kolankach?

W takim razie ja podziękuję
Ja też nie gustuję w homo
A pan nr 2 to chyba kolegów po pośladach gładzi.
Schodki. I płytki. Super połączenie. Jestem na etapie planowania wykończenia wnętrza domu... :P
A ja sobie właśnie pomyślałam, że gdyby tak usiedli u mnie to mieliby kocie kłaki przyczepione do.
Goły facet zakładający swoją gołą nóżkę na drugiego gołego faceta? Bleee... Dziękuję, postoję.
Ja poproszę pana drugiego od prawej... yyy.... to znaczy ozdobę drugą od prawej :D
Nooo, patrząc na to zdjęcie i ułożenie panów, nie jestem pewna, czy oferta skierowana jest do kobiet...
Hmmmm ozdóbkę wolałabym rudą, długowłosą i zielonooką... Te męskie nie są w moim typie ozdób.
To już wiemy kto po jakich stronkach pomyka.
Wnoszę o trochę tolerancji...przecież nie ważna płeć...ważne uczucie...
Fotka robi furrorę na fejsie a dziewczyny się podniecają Mikołajkami :-))
Mnie to się chyba najbardziej podobają czapeczki hihihihi
Ja bym wzięła krzesełka, ale chyba mało praktyczne obicia mają - no wiecie, rączki brudzączki :D
Krzesła za ciężkie i za jasne ale czapki fajne.
Czapki tandeciocha, ale krzesła niczego sobie
Ty bierz krzesła, a ja stół
To może ja wezmę telewizor?
Myślałby kto jakie to na WŻ mamy miłośniczki mebli wyściełanych, stołu i nakryć głowy...
Myślałby kto jakie to na WŻ mamy miłośniczki mebli wyściełanych, stołu
Też bym wybrała meble, Ci panowie wyglądają obrzydliwie, siedząc jeden obok drugiego, na golasa, tak blisko siebie, dotykając się wzajemnie, fujjjji nakryć głowy...
Który to bahus???
Mnie fotografia z gołym(i) facetem(ami) zawsze śmieszy. A jeszcze jak sobie wyobrażę to, co mogłabym zobaczyć gdybym zabrała im te ozdóbki, to nie wiem czy doczekałbym świąt. Pewnie nie, bo pękłabym ze śmiechu. Te "sieroty" z tymi minami..., a jeszcze jak pomyślę, że posadzka nie była podgrzewana...Już dawno tak się nie uśmiałam.
Jak posadzka nie byłą podgrzewana to to co znajduje się pod tymi ozdobami trzeba by chyba z lupą szukać
Jak posadzka nie byłą podgrzewana to to co znajduje się pod tymi ozdobami
trzeba by chyba z lupą szukać
bahus ciekawam gdzie Ty tę fotkę znalazłeś :) Czy nie jest to przypadkiem jakaś okładka pisma w usa dla gejów ? coś oni za słodcy mi się wydają ale fajni są :) a ten kaloryfer u pierwszego to już w ogóle poezja .
Krzesła niczego sobie ale nie wyglądają na skórzane i ich nie chcę ( podobne mam ) Stół ! o ten by się nadał bo ma fajny blat ! Bombka nr4 ewentualnie ....
Ps
:)
Fotkę znalazłem na FB...Bardzo ostatnio tam popularna. Skąd pochodzi to nie wiem.
uuuu, nie podałeś źródła - plagiat! Do piekła z Bahusem - wnioskuję o banik
uuuu, nie podałeś źródła - plagiat! Do piekła z Bahusem -
Myślę, że w tym wypadku lepiej zostać skazanym za wykroczenie, niż posądzony o autorstwownioskuję o banik
:D czy ja wiem, panowie są całkiem całkiem... :)
;D
Takiej czapki to naprawdę w domu nie mam :):):) Całą resztę i owszem
Czyli rozumiem, że bombki (i inne ozdoby choinkowe) masz nieco mniejsze...czy tak?:):):):):) (no może nie dokładnie taką jak na zdjęciu ale..............
nie krzywduję sobie hihihi).
Jak dla mnie w bardzo odpowiednim rozmiarze ( ozdoby oczywiście)
.
Pierwsza prawdziwa kobieta...pozostałe to materialistki marzące tylko o
dobrach bardzo wymiernych takich jak stoły, krzesła a nawet czapki...A gdzie
sex i uwielbienie męskiego piękna?
Za męskie "piękno" podziękuję. Wolę brzydnego ale męskiego.
Dobre
biorę całą czwórkę, święta idą ktoś musi mi dom posprzątać, zakupy wnieść, ciasta upiec a oni się nadają - chyba ;)
łał. Już widzę tych panów jak sprzątają mieszkanie.
na dzień dobry dostaną fartuszki świąteczne, a co mi tam niech stracę parę groszy na ich zakup ;)
a co powiesz o serowo-świątecznej rodzince http://youtu.be/XRAaAMq0lGg