Poprzednie karmienie z WŻ skończyło się nieprzyjemnie - próbą wyłudzenia danych osobowych i kilogramem spamu do tej pory. W tej akcji, na szczęście, jest inaczej więc codziennie kliknę. Dzięki za info.
Też będę dokarmiać ( już włączyłam przypominajkę ) Ale może w pierwszej kolejności klikać w te pieski najmniej dokarmiane ? Z jakimiś problemami ,niechciane, brzydkie itd ? Ja od nich zaczęłam ...
Nakarmiłam i ciesze się, że od razu widać ile danemu psu brakuje. W poprzednich akcjach klikało się w poszczególne psy, które już nie można było karmić i traciło się dużo czasu. Teraz od razu widać ile % ma dany pies.
Ile psów można nakarmić za jednym razem? Otworzyłam 3 zakładki, nakarmilam i zamknęłam, a gdy chciałam karmić następne, już nie miałam możliwości. Zastanawiam się, czy system w ogóle zanotował te 3 kliknięcia, czy tylko jedno?
Ile psów można nakarmić za jednym razem? Otworzyłam 3 zakładki, nakarmilam i zamknęłam, a gdy chciałam karmić następne, już nie miałam możliwości. Zastanawiam się, czy system w ogóle zanotował te 3 kliknięcia, czy tylko jedno?
Moim zdaniem nie kombinować, tylko klikać codziennie i udostępniać;)
Nie wiem czy to nasza zasługa ale dziś nie widziałam piesków i kotów nakarmionych w 10%,choć zawsze zaczynałam od tych najbardziej potrzebujących .....
Dokarmiamy pieski
http://tablica.pl/nakarm-psa/rankings/
Super pomysł. Dziękuję za link. Będę klikać codziennie.
Jestem za
Dzięki, nie wiedziałam o tej akcji. Dokarmiamy!
jak najbardziej dokarmiamy!
Poprzednie karmienie z WŻ skończyło się nieprzyjemnie - próbą wyłudzenia danych osobowych i kilogramem spamu do tej pory. W tej akcji, na szczęście, jest inaczej więc codziennie kliknę. Dzięki za info.
Dzięki za przypomnienie, dokarmiamy.
No właśnie, można jakoś sie pozbyć tego spamu? Już dokarmiony ten wirtualny i domowy :) Pozdrawiam M.
Ja go po prostu wywalam. :(
Dokarmiłam i będę dokarmiać!!!
Też będę dokarmiać ( już włączyłam przypominajkę ) Ale może w pierwszej kolejności klikać w te pieski najmniej dokarmiane ? Z jakimiś problemami ,niechciane, brzydkie itd ? Ja od nich zaczęłam ...
Ja też klikam na te po prawej
Ja też zaczęłam od tego , który miał najmniej głosów. I tak będę robć.
Nakarmilam :)
Nakarmiłam i ciesze się, że od razu widać ile danemu psu brakuje. W poprzednich akcjach klikało się w poszczególne psy, które już nie można było karmić i traciło się dużo czasu. Teraz od razu widać ile % ma dany pies.
będę klikać :)
Widać,że wż klika bo od rana sporo się zmieniło
Jesteście super
Ile psów można nakarmić za jednym razem? Otworzyłam 3 zakładki,
Moim zdaniem nie kombinować, tylko klikać codziennie i udostępniać;)nakarmilam i zamknęłam, a gdy chciałam karmić następne, już nie miałam
możliwości. Zastanawiam się, czy system w ogóle zanotował te 3
kliknięcia, czy tylko jedno?
Zrobione i udostępnione fb:)
OK!
Gary nakarmiony
Nakarmiłam
Nakarmiłam
bede klikac
Dokarmione
Nakarmiłam :))
Dziś nakarmiłam wszystkie z prawej:)
Samuel nakarmiony ,link udostępniony na fb
,,Moja '' Miła też nakarmiona i przekazuję link dalej.Dziękuję za taka możliwość,tylko szkoda,że dowiedziała się tak pózno o tej akcji.
piesek nakarmiony
Samuel nakarmiony :)
Dokarmiony i będę dokarmiać codziennie;-)
Imbir dokarmiony
klik!
Ile mam przeglądarek tyle dziennie kliknięć. :)
Wszystkie pieski nakarmione!
Najpierw zajrzałam do psiaków na śniadanie, potem na WŻ a tu już po śniadaniu:) wszyscy nakarmieni :)
Weszłam przed chwilą na stronę i widzę, że jeszcze cztery kociaki potrzebują karmy. Nakarmiłam oczywiście :)))
Zwierzątka nakarmione !
Nie wiem czy to nasza zasługa ale dziś nie widziałam piesków i kotów nakarmionych w 10%,choć zawsze zaczynałam od tych najbardziej potrzebujących .....
Też widziałam. Zastanawiam się, czy to jakiś błąd na stronie, czy rzeczywiście pełne miski?