Witam! Mam takie pytanie ile wczesniej moge upiec biszkopt,spody do tortu, wkladke orzechowa/?czy jak zrobie jutro a w poniedzilek poprzekladam. Cos im sie stanie???
Piekę już dziś blaty. Przykryje je tylko gęstą ściereczką i wyniosę w chłodne miejsce. Przed przekładaniem w niedzielę lub w poniedziałek tylko lekko naponczuję i na pewno nic m nie będzie
Witam! Mam takie pytanie ile wczesniej moge upiec biszkopt,spody do tortu, wkladke orzechowa/?czy jak zrobie jutro a w poniedzilek poprzekladam. Cos im sie stanie???
jak je przechowac? bardzo prosze o rade :)
Ja piekłam biszkopty już dziś.
acha :) a jak je przechowywac?
Zimne możesz włożyć w reklamówkę, lub owinąć folią spożywczą, ale ja po prostu postawiłam na szafę i przykryłam.
Piekę już dziś blaty. Przykryje je tylko gęstą ściereczką i wyniosę w chłodne miejsce. Przed przekładaniem w niedzielę lub w poniedziałek tylko lekko naponczuję i na pewno nic m nie będzie
Dziekuje bardzo!!! wiec ja tez dzis je zrobie.Teraz mam czas dlatego chce je zrobic Jeszcze raz dziekuje