Witam Wszystkich serdecznie :) Od kilku lat zagladam tu i korzystam z zamieszczanych przepisów, chociaż w ostatnim czasie jakby jakoś częściej - najwyraźniej sie starzeję albo mam wiecej czasu ;)
Tak czy inaczej, pragnę podziekować wszystim Pasjonatom gotowania za obecnośc na WŻ, ponieważ to dzieki Wam jest to najlepsza strona o gotowaniu w całym internecie :)
Życzę Wszystkim fantastycznych przygód kulinarnych w nadchodzącym roku!!!
Ja Ciebie nie przywitam, bo kopiujesz cudze zdjęcia i wstawiasz jako swoje, pierwszy przepis i od razu zdjęcie skopiowane, żenada!
Oczywiście, zdjęcie wygooglowałam, bo nie miałam własnego - nigdy nie gotowałam do ksiązki kucharskiej. A wybrałam takie, które najbardziej przypomina to co mi wychodzi :) Nie wiedziałam, że to przestepstwo :) Sądziłam, że zdjecie ma ilustrować wygląd potrawy....Jak tylko upiekę to zrobię własne zdjecie :)
Witam Wszystkich serdecznie :) Od kilku lat zagladam tu i korzystam z zamieszczanych przepisów, chociaż w ostatnim czasie jakby jakoś częściej - najwyraźniej sie starzeję albo mam wiecej czasu ;) Tak czy inaczej, pragnę podziekować wszystim Pasjonatom gotowania za obecnośc na WŻ, ponieważ to dzieki Wam jest to najlepsza strona o gotowaniu w całym internecie :) Życzę Wszystkim fantastycznych przygód kulinarnych w nadchodzącym roku!!!
Witam, zgadzam się ,to ludzie tworzą tą stronę i każdy z nich ma jakieś doświadczenia z ''tańcowania ''po kuchni i to wszystko robi to że ta strona jest taka super .Pozdrawiam wszystkich ''tańcujących ''ja dziś przy gołąbkach przytupuję
Witam Wszystkich serdecznie :) Od kilku lat zagladam tu i korzystam z zamieszczanych przepisów, chociaż w ostatnim czasie jakby jakoś częściej - najwyraźniej sie starzeję albo mam wiecej czasu ;)
Tak czy inaczej, pragnę podziekować wszystim Pasjonatom gotowania za obecnośc na WŻ, ponieważ to dzieki Wam jest to najlepsza strona o gotowaniu w całym internecie :)
Życzę Wszystkim fantastycznych przygód kulinarnych w nadchodzącym roku!!!
Witaj Andariel. :)
Witaj
Po 5 latach pobytu u Nas ... witamy serdecznie ...
Witaj
Witaj:)
Witaj !
Witaj;-)))
Ja Ciebie nie przywitam, bo kopiujesz cudze zdjęcia i wstawiasz jako swoje, pierwszy przepis i od razu zdjęcie skopiowane, żenada!
Ja Ciebie nie przywitam, bo kopiujesz cudze zdjęcia i wstawiasz jako swoje,
pierwszy przepis i od razu zdjęcie skopiowane, żenada!
Oczywiście, zdjęcie wygooglowałam, bo nie miałam własnego - nigdy nie gotowałam do ksiązki kucharskiej. A wybrałam takie, które najbardziej przypomina to co mi wychodzi :) Nie wiedziałam, że to przestepstwo :) Sądziłam, że zdjecie ma ilustrować wygląd potrawy....Jak tylko upiekę to zrobię własne zdjecie :)
Witam serdecznie.:)
Witaj! Fajnie,że tu jesteś! :)
Witam Wszystkich serdecznie :) Od kilku lat zagladam tu i korzystam z
Witam, zgadzam się ,to ludzie tworzą tą stronę i każdy z nich ma jakieś doświadczenia z ''tańcowania ''po kuchni i to wszystko robi to że ta strona jest taka super .Pozdrawiam wszystkich ''tańcujących ''ja dziś przy gołąbkach przytupujęzamieszczanych przepisów, chociaż w ostatnim czasie jakby jakoś
częściej - najwyraźniej sie starzeję albo mam wiecej czasu ;) Tak czy
inaczej, pragnę podziekować wszystim Pasjonatom gotowania za obecnośc na
WŻ, ponieważ to dzieki Wam jest to najlepsza strona o gotowaniu w całym
internecie :) Życzę Wszystkim fantastycznych przygód kulinarnych w
nadchodzącym roku!!!