Wiem że to może nie jest miejsce na tego typu pytania czy prośby . Ale szukam wszędzie i nic nie mogę znaleźć a sprawa jest bardzo pilna. Wiem też że kiedyś szło jakoś odkupić czy coś w tym stylu mieszkanie z kopalni niestety w tym kierunku nie umie znaleźć. A oto to czego szukam :
PILNIE !!! Poszukuję mieszkania 2-3 pokojowego w Katowicach INTERESUJE MNIE : - mieszkanie za odstępne - z meldunkiem - z co ( nie musi być miejskie może być własne) - od 1 piętra wzwyż - może być do remontu jednakże nie do generalnego , jednym słowem do zamieszkania od zaraz NIE INTERESUJE MNIE : - wynajem - zadłużone mieszkanie
Ponieważ sprawa jest bardzo pilna rozważę każdą propozycję . Więc jeśli możesz pomóc napisz jeśli nie udostępnij może ktoś z Twoich znajomych będzie mógł pomóc
Witam,
Wiem że to może nie jest miejsce na tego typu pytania czy prośby . Ale szukam wszędzie i nic nie mogę znaleźć a sprawa jest bardzo pilna. Wiem też że kiedyś szło jakoś odkupić czy coś w tym stylu mieszkanie z kopalni niestety w tym kierunku nie umie znaleźć. A oto to czego szukam :
PILNIE !!!
Poszukuję mieszkania 2-3 pokojowego w Katowicach
INTERESUJE MNIE :
- mieszkanie za odstępne
- z meldunkiem
- z co ( nie musi być miejskie może być własne)
- od 1 piętra wzwyż
- może być do remontu jednakże nie do generalnego , jednym słowem do zamieszkania od zaraz
NIE INTERESUJE MNIE :
- wynajem
- zadłużone mieszkanie
Ponieważ sprawa jest bardzo pilna rozważę każdą propozycję .
Więc jeśli możesz pomóc napisz jeśli nie udostępnij może ktoś z Twoich znajomych będzie mógł pomóc
Kontakt na priv
http://www.parkchopina.pl/
Przeglądałam tą ofertę ale to Mysłowice więc niebardzo