Dziekuje dziewczyny za zyczenia,ale zrobilyscie cos wiecej dla nas :) Po prostu zapomnielismy oboje o naszej rocznicy slubu, dopiero zdziwiona czytam na glos,ze dzis rocznice slubu obchodzi nadia...nadia? i wolam mojego polowka, sluchaj polowku a wiesz co sie dzisiaj stalo?! Nie - odpowiada troche przestraszony - Dzisiaj mamy kolejna rocznice slubu! ;) Oj jak dobrze, ze to WZ istnieje :) Dziekujemy kochani!
Dziekuje dziewczyny za zyczenia,ale zrobilyscie cos wiecej dla nas :) Po prostu zapomnielismy oboje o naszej rocznicy slubu, dopiero zdziwiona czytam na glos,ze dzis rocznice slubu obchodzi nadia...nadia? i wolam mojego polowka, sluchaj polowku a wiesz co sie dzisiaj stalo?! Nie - odpowiada troche przestraszony - Dzisiaj mamy kolejna rocznice slubu! ;) Oj jak dobrze, ze to WZ istnieje :) Dziekujemy kochani!
Dziekuje dziewczyny za zyczenia,ale zrobilyscie cos wiecej dla nas :) Poprostu zapomnielismy oboje o naszej rocznicy slubu, dopiero zdziwiona czytamna glos,ze dzis rocznice slubu obchodzi nadia...nadia? i wolam mojego polowka,sluchaj polowku a wiesz co sie dzisiaj stalo?! Nie - odpowiada trocheprzestraszony - Dzisiaj mamy kolejna rocznice slubu! ;) Oj jak dobrze, ze toWZ istnieje :) Dziekujemy kochani! Hihi, ale romantyczna- spóźniona kolacja była? ;)
Juz bylo za pozno na kolacje taka rocznicowa, wiec przelozylismy to na kiedy indziej. Ale co sie odwlecze, to nie uciecze ;) Moja kolezanka chyba czula pismo nosem, bo przyszla rano (prawie by nas zastala w lozku ;) )przynoszac nam swiezo upieczony przez siebie chleb, muffiny na ostro z zoltym serem i troche sernika na zimno - bylam w szoku, ona zreszta tez jak wieczorem sie dowiedziala o naszej rocznicy slubu ;))0)
Wszystkiego najlepszego dla Ciebie nadia i Twojego połówka :)
Dziekuje dziewczyny za zyczenia,ale zrobilyscie cos wiecej dla nas :) Po
Hihi, ale romantyczna- spóźniona kolacja była? ;)prostu zapomnielismy oboje o naszej rocznicy slubu, dopiero zdziwiona czytam
na glos,ze dzis rocznice slubu obchodzi nadia...nadia? i wolam mojego polowka,
sluchaj polowku a wiesz co sie dzisiaj stalo?! Nie - odpowiada troche
przestraszony - Dzisiaj mamy kolejna rocznice slubu! ;) Oj jak dobrze, ze to
WZ istnieje :) Dziekujemy kochani!
Dziekuje dziewczyny za zyczenia,ale zrobilyscie cos wiecej dla nas :) Poprostu
zapomnielismy oboje o naszej rocznicy slubu, dopiero zdziwiona czytamna
glos,ze dzis rocznice slubu obchodzi nadia...nadia? i wolam mojego
polowka,sluchaj polowku a wiesz co sie dzisiaj stalo?! Nie - odpowiada
trocheprzestraszony - Dzisiaj mamy kolejna rocznice slubu! ;) Oj jak dobrze,
ze toWZ istnieje :) Dziekujemy kochani! Hihi, ale romantyczna-
spóźniona kolacja była? ;)
Juz bylo za pozno na kolacje taka rocznicowa, wiec przelozylismy to na kiedy indziej. Ale co sie odwlecze, to nie uciecze ;) Moja kolezanka chyba czula pismo nosem, bo przyszla rano (prawie by nas zastala w lozku ;) )przynoszac nam swiezo upieczony przez siebie chleb, muffiny na ostro z zoltym serem i troche sernika na zimno - bylam w szoku, ona zreszta tez jak wieczorem sie dowiedziala o naszej rocznicy slubu ;))0)
Dziekujemy jeszcze raz :)
Wszystkiego najlepszego
Wszystkiego najlepszego i wiele szczęśliwych wspólnych lat !!!
Dziekujemy
Wszystkiego najlepszego dla Was.;))