Forum

Kuchenne porady

Lunch dla 6 osob

  • Autor: mary50 Data: 2014-01-09 22:35:28

    Mam goraca prosbe co przygotowac na lunch dla 6 doroslych osob.Moze byc cos " wymyslne",byle byl do tego przepis lub link.mam ochote zaskoczyc przyjaciol.Bardzo prosze o pomoc.Lunch bedzie we wtorek wiec mam troche czasu na przygotowanie

  • Autor: SŁAWKA Data: 2014-01-10 09:08:59

    A o której godzinie planujesz ten lunch?

  • Autor: mary50 Data: 2014-01-10 22:32:51

    Znajomi przyjda na 12;30.

  • Autor: kokarda Data: 2014-01-10 10:50:31

    Ja w najbliższym czasie będę miała gości, podam 1- zupe na bazie przecieru pomidorowego z soczewicą, z

    kleksem z jogurtu naturalnego na miseczke położe zawijas, śrubkę upieczony z ciasta francuskiego (posypany startym serem)

    2- makaron ze szpinakiem i łososiem i białe wino

    3- ciacho i jakieś słodycze ;)

    1) http://kuchniawzieleni.blogspot.ch/2013/10/zupa-krem-z-czerwonej-soczewicy-i.html

    2) http://pomidoribazylia.blogspot.ch/2012/06/papardelle-ze-szpinakiem-i-ososiem.html

    3) http://wielkiezarcie.com/recipe103380.html

  • Autor: mary50 Data: 2014-01-10 22:35:14

    dziekuje za pomoc,skorzystam z przepisu na zupe z soczewicy.Niestety losos odpada 2 osoby nie jedza ryb.Dziekuje Ci bardzo za szybka odpowiedz.

  • Autor: madina99 Data: 2014-01-10 23:56:27

    Swoim gościom podałam ruloniki z mięsnym farszem autor Bronisława 70 i bardzo posmakowały-wcześniej ich nie znali.

  • Autor: reniapos Data: 2015-05-08 20:13:49

    Czy możesz podać link do przepisu? nie mogę
     znależć a ślinka mi już cieknie

  • Autor: as Data: 2015-05-08 21:47:09

    O ile dobrze pamiętam to Bronisława usunęła konto. Podobno ma jakiś blog. Wysłałam Ci PW. sprawdź. 

  • Autor: reniapos Data: 2015-05-09 08:11:38

    Dziękuję!

  • Autor: kokarda Data: 2014-01-12 11:51:24

    Zupę możesz zrobic kilka godzin wczesniej, dodatkowo nabierze "aromatu" :) 

  • Autor: SŁAWKA Data: 2014-01-12 10:51:13

    Polecam Ci sałatkę brokułową z tortellini z moich przepisów.

Przejdź do pełnej wersji serwisu