Forum

Kuchenne porady

Co z suma?

  • Autor: BEATA55555 Data: 2014-01-19 17:21:24

    Dostałam suma, dwie dorodne rybki już oczyszczone, pozbawione głów i wnętrzności i tak myślę co z nich przyrządzić? Nigdy z sumem nie miałam doczynienia , na chwilę obecną spoczęły w zamrażalniku. Kochani napiszcie co z nich smacznego zrobić, na WŻ znalazłam jeden przepis. Czytałam w sieci że nim się cokolwiek z niego zacznie robić należy go moczyć w mleku, inni piszą że obłożyć cebulą a jeszcze inni aby moczyć w  solance. Zgłupiałam! Pomóżcie proszę.

  • Autor: iwciaG Data: 2014-01-19 18:00:49

    U nas najpyszniej to najprościej. Grubsze dzwonka posolić, popieprzyć, obtoczyć w mące i na patelkę. Nic nie moczę, nie ,,cebuluję". Po prostu smacznego!

  • Autor: Mama - Różyczki Data: 2014-01-19 20:16:11

    Ja też lubię najbardziej rybę smażoną, lub faszerowaną w  galarecie,pycha:)

Przejdź do pełnej wersji serwisu