Babcia z dziadkiem dziś świętują, wszystkie dzieci więc pracują Zetrą kurze w każdym kątku, przypilnują dziś porządku. W kuchni błyszczą już talerze, wnusia babci bluzkę pierze Wnusio już podaje kapcie, bardzo Kocha swoja babcię. Dzisiaj wszystkie smutki precz! Święto Dziadków ważna rzecz!
Wszystkim Babciom i Dziadziusiom życzę wnucząt, które będą "miodem" na Wasze serca.
Wspomnę w tym momencie moje cudowne i najsłodsze Babusie i kochanych Dziadeczków dzięki, którym miałam piękne dzieciństwo. Obiecałam im za życia, że moje dzieci będą nosiły ich imiona i słowa dotrzymałam.
Ja również życzę wszystkim babciom i dziadkom wszystkiego naj, naj i...zdrowia. Sama mam już tylko babcię, która jest wspaniałą prababcią dla moich dzieci, ale fajnie było mieć kiedyś komplet....
Nie ma Dnia Prababci, więc dzisiejszy dzień można uznać i za ich święto :)
Wszystkim Babciom skladam najserdeczniejsze zyczenia
Podobno Bog stwarzajac swiat nie mogl sie wszystkim zajac i stworzyl Babcie ;)
Zdrowie wszystkich Babc! :)))))
Zmieniłam tytuł wątku na skierowany zarówno do Babć jak i Dziadków - w końcu oba święta są baaardzo blisko siebie :)
Liczymy na moc wpisów!
Babcia z dziadkiem dziś świętują,
wszystkie dzieci więc pracują
Zetrą kurze w każdym kątku,
przypilnują dziś porządku.
W kuchni błyszczą już talerze,
wnusia babci bluzkę pierze
Wnusio już podaje kapcie,
bardzo Kocha swoja babcię.
Dzisiaj wszystkie smutki precz!
Święto Dziadków ważna rzecz!
Również życzę wszystkiego co najlepsze, dużo zdrówka i cierpliwości do nas wnucząt :)
Wszystkim Babciom i Dziadziusiom życzę wnucząt, które będą "miodem" na Wasze serca.
Wspomnę w tym momencie moje cudowne i najsłodsze Babusie i kochanych Dziadeczków dzięki, którym miałam piękne dzieciństwo. Obiecałam im za życia, że moje dzieci będą nosiły ich imiona i słowa dotrzymałam.
A póżniej stworzył Babciom inny świat i dał im seriale.
Ja również życzę wszystkim babciom i dziadkom wszystkiego naj, naj i...zdrowia. Sama mam już tylko babcię, która jest wspaniałą prababcią dla moich dzieci, ale fajnie było mieć kiedyś komplet....
Nie ma Dnia Prababci, więc dzisiejszy dzień można uznać i za ich święto :)
Babcia i Dziadek:
perfekcyjna niania na pełen etat
pogotowie rodzicielskie
kasa zapomogowo-pożyczkowa
psycholog
terapeuta
lekarz
pielęgniarka
kucharka-sprzątaczka, dietetyk
kierowca
dobra wróżka - czarodziejka (nie wiem jak sklasyfikować teściowe te, wiecie jakie...)
Innymi słowy : Babcia i Dziadek i lód się topi
Wszystkiego dobrego!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bardzo serdecznie dziękuję. ;)) Babcia Irena. Dziadek Piotrek również serdecznie dziękuje za życzenia.;))
Dziękuję za życzenia.
Babcia Halina
Dziękuję w imieniu swoim i dziadka Zbysia :)
Całej reszcie babć i dzidziusiów życzę dużo zdrowia i miłości wnuków :)
I dziadka też