Forum

Zdrowie i uroda

Krem do twarzy i pod oczy dla mężczyzn

• Autor: rs1107 Data: 2014-01-28 08:27:00

Mój mąż ma imieninki lada chwila. Chcę mu kupić krem pod oczy i do twarzy. Jesli macie doświadczenie z tego typu kosmetykami to prosze o poradę jaki kupić. Dodam, że mąż ma 49 lat.

• Autor: aggusia35 Data: 2014-01-28 10:13:44

Myślę, że tutaj sprawdzą się kremy dla kobiet odpowiednie do wieku. Chyba Loreal i Nivea mają linię dedykowaną tylko do mężczyzn. Ważne żebyś dowiedziała się czy maż będzie ich używał. Bo mój ni diabła nie da się namówić na używanie tego typu specyfików.

• Autor: rs1107 Data: 2014-01-28 11:40:54

Na razie cicho liczę, że sie uda. Zobaczymy!!!!

• Autor: makusia Data: 2014-01-28 10:37:42

Szukaj kremów przeznaczonych dla mężczyzn, i trzeba ocenić rodzaj cery- tłusta, mieszana czy wrażliwa.Jest szeroki wybór na rynku, osobiście polecam AVON.  

• Autor: heiworth Data: 2014-01-28 12:33:38

Z firmy Ziaja ,seria dla mężczyzn Yego....i z Rossmanna seria Cerrus - też tylko dla mężczyzn ...sprawdzone :)

• Autor: attena07 Data: 2014-01-28 14:17:22

Proponuję  L'OREAL men expert z wit.c +magnez przeciw oznakom zmęczenia . Mój mąż używa i jest zadowolony. Pamiętam , że  dobry krem był z TOŁPY  i masz tam przedział wiekowy więc  zawsze coś wybierzesz . 

• Autor: matani Data: 2014-01-28 17:40:00

Dostałam kiedyś próbkę vichy homme pod oczy, posmarowałam mojego homme, żeby mu zeszły cienie i wygładziły się zmarszczki. Jak to po próbce - efekt był niesamowity. Homme odmówił stosowania jakichkolwiek kosmetyków. Kto wie czy i u Ciebie tak się ten eksperyment nie skończy ;)

• Autor: SzuSzu Data: 2014-01-28 22:27:36

Ja jestem fanką kosmetyków Vichy i mój małżonek też używa z serii Vichy Homme.Jegoakurat nie musiałam namawiać,sam się zatroszczył ma w sobie coś z Narcyza

• Autor: Klaudia.o Data: 2014-01-29 21:36:41

Mąż używa moich kremów. Tata był zadowolony z Vichy Homme i serii dla mężczyzn firmy Nuxe. Wiem, że z wysokopółkowych Clarins też ma coś dla panów w swojej ofercie.

• Autor: mala.mi Data: 2014-01-29 13:49:44

Polecam kosmetyki Nivei i Vichy - są bardzo dobre jakościowo

• Autor: reniutka1 Data: 2014-01-30 09:50:58

Ja się podepnę i zapytam;-) może zaproponujecie jakiś dobry krem na zmarszczki i pod oczy dla kobiet po czterdziestce(43l):-)

• Autor: woila Data: 2014-01-30 10:36:22

Używałam różne kosmetyki i efekty lub ich brak też były różne. Z bardzo górnej półki mogę polecić colway - kolagen platinium plus krem pod oczy ale uprzedzam, że to bardzo duży wydatek. Odczuwalny komfort już po kilku dniach, a kiedy zbraknie tego kosmetyku i zaczniesz używać innych, masz wrażenie, że te nie dają żadnych rezultatów.

Z mniej kosztownych Vichy linia liftaktiv (przeciwzmarszczkowe), chyba, że potrzebujesz tylko dobrze nawilżyć cerę to linia thermal.

Przystępne cenowo są kosmetyki Yves Rocher z linii białej anti-age global.

Oczywiście cudów nie ma i żaden kosmetyk, czy to z górnej półki czy z dolnej, nie odmłodzi ale najważniejsze jest dobre samopoczucie, a efekt wygładzenia czy nawilżenia cery to już komfort dla pań w naszym wieku ;)

Jeśli chodzi o panów, to właśnie zamierzam kupić mojemu panu (lekko po 40) energie homme - seria pomarańczowa z Yves Rocher ale oczywiście chętnie poczytam inne propozycje.

• Autor: JoAnn67 Data: 2014-01-31 12:50:03

mój mąż używa Yego z Ziaji na zmianę z AA; bardzo fajna seria dla mężczyzn,natomiast na L'Oreala zareagował uczuleniem

• Autor: inka21 Data: 2014-06-01 23:15:40

;) Jeśli chodzi o panów, to właśnie zamierzam kupić mojemu panu
    (lekko po 40) energie homme - seria pomarańczowa z Yves Rocher ale
    oczywiście chętnie poczytam inne propozycje.  

to dobry wybór, natomiast spróbować można tez kupić z męskiej serii rzadko już dostępny , a szkoda bo super jeśli chodzi o zapach, konsystencję i właściwości krem do twarzy  bogaty w pro retimol ,przeciwzmarszczkowy, nawilżający lekko koloryzujący.

• Autor: hope30 Data: 2014-06-02 08:08:50

polecam z Oriflame seria BIO CLINIC

• Autor: hope30 Data: 2014-06-02 08:06:41

Mojemu kupuję krem do twarzy i drugi pod oczy z Oriflame...Wcześniej  był z Loreal dwa w jednym-też tylko dla facetów

• Autor: megi65 Data: 2014-06-02 08:35:06

Kochana .. Idź na całość , chcesz zrobić niespodziankę - prezencik taki aby mąż pamiętał na całe życie. Zaklep wizytę u dermatolog-kosmetolog ( fachowca ) i .. wyprostuj mężowi najbardziej wkurzające zmarszczki... botuliną . Efekt będzie widoczny po paru dniach i mąż ...a sama zobaczysz .

Wydasz kasiorę na krem, chłopina przez parę dni systematycznie będzie wklepywać, później zniechęci się gdyż będzie brak efektów i cała para z prezentu i radości pójdzie w ....gwizdek .

• Autor: Teresa40 Data: 2014-06-02 21:55:08

W zeszlym roku dostalam od córki super krem pod oczy,jest mały ale naprawde wydajny.

Zniknęły cienie i skora jakby byla gladsza.Cena moze troche odstraszac bo nie jest zbyt tani. 

Ja mam taki http://allegro.pl/estee-lauder-advanced-night-repair-krem-pod-oczy-i4280357919.html.

• Autor: marta_84 Data: 2014-06-05 08:36:49

Podeślij mu tego linka: http://pachnaca-kraina.pl/krem-pod-oczy - są tam opisane naturalne kosmetyki o bardzo dobrych właściwościach - również odmładzających.

Przejdź do pełnej wersji serwisu