Ja też tak robię ale co z tego jak osoby do których piszę poczty nie sprawdzają tygodniami albo wcale. Szczególnie nowi użytkownicy, którzy nie wiedzą o PW.
Meguś ja robię to samo ale wkurza mnie bo czasem pilnie coś potrzebuję i mimo,że ktoś jest obecny nie odbiera poczty.No jak może skoro nie ma powiadomień.
Meguś ja robię to samo ale wkurza mnie bo czasem pilnie coś potrzebuję i mimo,że ktoś jest obecny nie odbiera poczty.No jak może skoro nie ma powiadomień.
No to już chyba trzeba postawić krzyżyk na powiadomieniach wiadomości tzw,pv.
Do tej pory nikt palcem nie kiwnął aby to naprawić. Pozostało co chwila sprawdzać czy coś jest - zwłaszcza jeśli czekamy na wiadomość. Pozostały tylko jeszcze "obiecanki -cacanki .........." na które chyba już nie ma co faktycznie liczyć. Lepiej wcale nie dawać czegoś co się póżniej zabiera.
Sprawdzanie własnej poczty nie jest problemem. Problem tkwi w czym innym gdy poczytasz cały wątek to zrozumiesz ,że ważne są powiadomienia. Może kiedyś to odczujesz - wtedy zrozumiesz. Pozdrawiam.
Jak w temacie i poniższym linku Nadal bez powiadomień.
http://wielkiezarcie.com/forumThread.php?id=586914&post=586914
Czy nikt tego nie zmieni??? U mnie wiele wiadomości wogóle nie odebranych.
Czy wszyscy tak macie???
Napisz coś do mnie, zaraz sprawdzimy.
Już chwilę temu napisałam.
Sama widzisz, że powiadomienia nie działają.
Pampas poinformowany - czekamy na naprawę.
Mojej wiadomości od 5 stycznia nie przeczytałaś. Nie było tam nic ważnego, tylko odpowiedź na Twoją wiadomość, wnawale innych mogła umknąć.
Ale to również może być potwierdzenie o braku powiadomień
U mnie też nie ma powiadomień od dawna, ale mimo tego zawsze sprawdzam skrzynkę :)
U mnie też bez powiadomień.
U mnie również brak powiadomień
Crisen całkiem dobrze z tym sobie radzę ... Zamiast czekać na '' awizo '' sama po zalogowaniu się sprawdzam pocztę .. Ot i po problemie
.
A do mnie nikt już od dłuższego czasu nie napisał,a jak tak lubię czytać listy
Moja Droga ..A kiedy Ty do kogoś ( czytaj mnie
) coś napisałaś ha ? Nie masz listów , bo sama nie piszesz, proste ?
Ja tez listy dostaje tylko wtedy jak coś sama napisze. Wyjątkiem jesteś tylko Ty i nie czekasz tylko sama napiszesz do mnie. Dzięki Ci za to
Ja też tak robię ale co z tego jak osoby do których piszę poczty nie sprawdzają tygodniami albo wcale. Szczególnie nowi użytkownicy, którzy nie wiedzą o PW.
Meguś ja robię to samo ale wkurza mnie bo czasem pilnie coś potrzebuję i
Zgadzam się :)mimo,że ktoś jest obecny nie odbiera poczty.No jak może skoro nie ma
powiadomień.
Mam tak samo jak Ty
No to już chyba trzeba postawić krzyżyk na powiadomieniach wiadomości tzw,pv.
Do tej pory nikt palcem nie kiwnął aby to naprawić. Pozostało co chwila sprawdzać czy coś jest - zwłaszcza jeśli czekamy na wiadomość. Pozostały tylko jeszcze "obiecanki -cacanki .........." na które chyba już nie ma co faktycznie liczyć. Lepiej wcale nie dawać czegoś co się póżniej zabiera.
Serio pytam. Czy poważnym problemem jest sprawdzenie własnej skrzynki pocztowej tak aby nikt nie musiał o jej istnieniu przypominać?
Sprawdzanie własnej poczty nie jest problemem. Problem tkwi w czym innym gdy poczytasz cały wątek to zrozumiesz ,że ważne są powiadomienia. Może kiedyś to odczujesz - wtedy zrozumiesz. Pozdrawiam.