https://docs.google.com/forms/d/1nnN00tF9ZQui2J9WpNmVt7i2xGEVzuQG24nOQzD6FGg/viewform
Zanim wejdę ...czego dotyczy ankieta czy głosowanie ? O co chodzi i dla czego mielibyśmy ew pomagać ?
Prosimy o więcej szczegółów - klikanie w bliżej nieokreślone linki i wypełnianie wszystkich ankiet, o które ktoś poprosi nie zawsze jest rozsądne.
otóż potrzebuje na studia... dla statystycznych celów.....
Ja mam syna na studiach 22lata : i już nie raz byłam " eksperymentalnie " wypytywana :) ( cholera ! o rzeczy w ,które byście nie uwierzyli " )
Szczerze przyznaj się do hmmm ankiety i potem zobaczymy :)
Wypełniłam, przeżyłam, pośmiałam się... z małego miasta zaraz po wsi takiego do 100 000 mieszkańców. :)
Zrobione i poszło.
Wypełnione .
Już. Nic a nic nie bolalo:)
wypelnione
wypełniłam
Zrobione.
Wypełniłem....I co ? Gdzie nagroda?
Z przyjemnością wypełniłam ...
Proszę, ankieta wypełniona :)
gotowe :)
Zrobione
dziekuje WAM wszystkim za pomoc!!!! jestescie cudowni!!!!!!!!!Pozdrawiam!
I zrobione
Zrobione.;)
Wysłałam ...:)
Wypełnione:)
poszlo
Ode mnie też.
https://docs.google.com/forms/d/1nnN00tF9ZQui2J9WpNmVt7i2xGEVzuQG24nOQzD6FGg/viewform
Zanim wejdę ...czego dotyczy ankieta czy głosowanie ? O co chodzi i dla czego mielibyśmy ew pomagać ?
Prosimy o więcej szczegółów - klikanie w bliżej nieokreślone linki i wypełnianie wszystkich ankiet, o które ktoś poprosi nie zawsze jest rozsądne.
otóż potrzebuje na studia... dla statystycznych celów.....
Ja mam syna na studiach 22lata : i już nie raz byłam " eksperymentalnie " wypytywana :) ( cholera ! o rzeczy w ,które byście nie uwierzyli " )
Szczerze przyznaj się do hmmm ankiety i potem zobaczymy :)
Wypełniłam, przeżyłam, pośmiałam się... z małego miasta zaraz po wsi takiego do 100 000 mieszkańców. :)
Zrobione i poszło.
Wypełnione .
Już. Nic a nic nie bolalo:)
wypelnione
wypełniłam
Zrobione.
Wypełniłem....I co ? Gdzie nagroda?
wypełniłam
Z przyjemnością wypełniłam ...
Proszę, ankieta wypełniona :)
gotowe :)
Zrobione
dziekuje WAM wszystkim za pomoc!!!! jestescie cudowni!!!!!!!!!Pozdrawiam!
I zrobione
Zrobione.;)
Wysłałam ...:)
wypełniłam
Wypełnione:)
poszlo
Ode mnie też.