Już od kilku lat podczytuję WŻ częściej lub rzadziej. Ostatnio częściej. Może jest to związane z faktem, że poszłam po wielu latach do pracy na regularny etat i wtedy dopiero uświadomiłam sobie, że... odpoczywam w kuchni. I cóż... sięgam do Waszych pomysłów. O coś pytałam na forum. Może kiedyś wrzucę coś swojego. Ale teraz najwyższy czas powiedzieć wszystkim oficjalne "Dzień dobry". Witajcie. :)
Już od kilku lat podczytuję WŻ częściej lub rzadziej. Ostatnio częściej. Może jest to związane z faktem, że poszłam po wielu latach do pracy na regularny etat i wtedy dopiero uświadomiłam sobie, że... odpoczywam w kuchni. I cóż... sięgam do Waszych pomysłów. O coś pytałam na forum. Może kiedyś wrzucę coś swojego. Ale teraz najwyższy czas powiedzieć wszystkim oficjalne "Dzień dobry". Witajcie. :)
Serdecznie witam(y) w "klubie" ;) Pozdrawiam(y)
"Apetyt polaczony z przekonaniem,ze sie go zaspokoi,nazywa sie nadzieja" - T.Hobbes
"Aby nam sie dobrze JADLO,trzeba znac JADLA abecadlo" - W.Malicki
Witaj :-)
Witam Ciebie serdecznie i niech będzie Ci tu dobrze:))
Witaj , witaj .. Miło będzie mi poznać Ciebie i Twoje przepisy .
Witaj
Witaj!
Witaj !
Dzień dobry.
Witaj
Witaj
Cześć. Witam. Właśnie zauważyłam, że znajoma "buźka".
Witaj
Witaj!
WITAJ!
Witaj!
Witaj:))
Witamy, zapraszamy :)
Witaj . Wrzucaj jak najczęściej i jak najwięcej - to też dobry relaks, a jaka frajda, gdy "wrzutka" ma wzięcie...
Witaj . Wrzucaj jak najczęściej i jak najwięcej - to też dobry relaks, a
jaka frajda, gdy "wrzutka" ma wzięcie...
Domyślam się, że frajda, ale na dziś to chyba jeszcze nie mam odwagi...
Dzięki wszystkim za miłe powitanie :)
Już od kilku lat podczytuję WŻ częściej lub rzadziej. Ostatnio
częściej. Może jest to związane z faktem, że poszłam po wielu latach do
pracy na regularny etat i wtedy dopiero uświadomiłam sobie, że...
odpoczywam w kuchni. I cóż... sięgam do Waszych pomysłów. O
coś pytałam na forum. Może kiedyś wrzucę coś swojego. Ale teraz
najwyższy czas powiedzieć wszystkim oficjalne "Dzień dobry". Witajcie. :)
Serdecznie witam(y) w "klubie" ;) Pozdrawiam(y)
"Apetyt polaczony z przekonaniem,ze sie go zaspokoi,nazywa sie nadzieja" - T.Hobbes
"Aby nam sie dobrze JADLO,trzeba znac JADLA abecadlo" - W.Malicki
Witaj ! :)
Witaj!!!