Od razu mówię, że nie mam nic wspólnego z firmą produkującą kawę lub poszukiwany czajniczek ;-) Po prostu próbując pomóc koleżance przekopałam już kawał internetu, a ona sama złożyła wizytę w kilku sklepach i nic... Może ktoś z Was ma taki czajniczek i mógłby pomóc go zidentyfikować?
Wczoraj w nocy dość długo i w miarę dokładnie przeglądałam internet i nic. Są podobne, ale identycznych nie spotkałam. To raczej nie jest polska porcelana, może włoska. Powodzenia w poszukiwaniach, jest piękny i zupełnie rozumiem desperację twojej koleżanki.
Pewnie nie, to już szybciej ktoś, kto był zatrudniony do stworzenia klipu, nawet niekoniecznie ta agencja... widziałam takie filiżanki gdzieś, chyba w sklepie z upominkami ślubnymi, podejdę jutro, może jeszcze będą, o ile to takie same... a sprawdzę, co mi tam, po górkach pobiegać, czysta przyjemność. :)
Słuchajcie, bardzo Wam dziękuję za wszystkie porady. Przekazałam je mojej koleżance - była bardzo wdzięczna za podpowiedzi :-) Jeśli uda się jej dzięki Wam znaleźć to czego szuka, dam Wam znać :-)
Moi drodzy, mam do Was nietypową prośbę. Otóż moja koleżanka desperacko poszukuje czajniczka oraz filiżanki, które występują w reklamie kawy na tej stronie: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/prima-finezja-reklamowana-jako-swiezo-palona-wideo
Od razu mówię, że nie mam nic wspólnego z firmą produkującą kawę lub poszukiwany czajniczek ;-) Po prostu próbując pomóc koleżance przekopałam już kawał internetu, a ona sama złożyła wizytę w kilku sklepach i nic... Może ktoś z Was ma taki czajniczek i mógłby pomóc go zidentyfikować?
"dom produkcyjny Alvernia" to końcowy fragment tekstu.Jest to producent klipu.Może tam udzielą koleżance informacji.
Wczoraj w nocy dość długo i w miarę dokładnie przeglądałam internet i nic. Są podobne, ale identycznych nie spotkałam. To raczej nie jest polska porcelana, może włoska. Powodzenia w poszukiwaniach, jest piękny i zupełnie rozumiem desperację twojej koleżanki.
Napisz wiadomość do producenta kawy może tam się czegoś dowiesz.
Pewnie nie, to już szybciej ktoś, kto był zatrudniony do stworzenia klipu, nawet niekoniecznie ta agencja... widziałam takie filiżanki gdzieś, chyba w sklepie z upominkami ślubnymi, podejdę jutro, może jeszcze będą, o ile to takie same... a sprawdzę, co mi tam, po górkach pobiegać, czysta przyjemność. :)
Nie znalazłam porcelany, która jest w reklamie, ale myślę, że ta może ją godnie zastąpić:
Jest to serwis kawowy Florentyna o nazwie "Fala".Wydaje mi się, że powinnaś szukać w serwisach do herbaty.. bo filiżanki w której tę kawę podano ( w reklamie) były typowo herbaciane.
Zerknij na Iwonę z Chodzieży. Mi się wydaje, że te z filmu są bardzo podobne, niezdobione.
To na pewno nie jest Iwona, co prawda ma relief w tym stylu, ale do naszej chodzieskiej porcelany średnio podobna jest :)
http://porcelana.com.pl/fason_ch_iwona.php
pozdr.
Widziałam tą reklame i mi się wydaje,że to jest biały arcopal,ale nie jestem pewna.
Słuchajcie, bardzo Wam dziękuję za wszystkie porady. Przekazałam je mojej koleżance - była bardzo wdzięczna za podpowiedzi :-) Jeśli uda się jej dzięki Wam znaleźć to czego szuka, dam Wam znać :-)
Widziałam bardzo podobną porcelanę w Rosenthal.
A ja w Chodzieży...
Rzuć okiem tutaj http://witeks.pl/porcelana mają ogromny wybór więc może znajdziesz albo ten, albo podobny ;)