Mama-Różyczki oskarżyła mnie o coś bardzo podłego,że niby szafran to ja,jestem zbulwersowana,nigdy w życiu na WŻ nie miałam innego konta niz to obecne,a to co ona zrobila to cios ponizej pasa.
Czy wlasciciele tej stronki mogliby sprawdzic,ze jestem tylko pod jednym nickiem i ukarac Mame -Rozyczki za takie zniewazenie mojej osoby?
Naprawdę jaka jesteś nie wie nikt!:) Kropka w kropkę, mogłabyś chociaż opis zmienić , agaciuu, vel szafranie 35, vel aggusiu35. To z ilu komputerów piszesz? To nie jest żadna zniewaga, tylko szczera prawda. Ja jestem dorosłą dziewczynką , nie karam swoich dzieci, więc dlaczego ma mnie ktoś karać , za prawdę.]?
kiedys pisalam do niej ,ze mamy w profilu ten sam opis,
ja nie popuszcze sprawa musi byc wyjasniona,jak tak mozna kogos oskarzac,MR przegiela wsadzajac do moich ust slowa tak obrzydliwe jakimi poslugiwal sie szafran,do jakiego stopnia jeszcze sie posunie???
nic mnie nie kole,najpierw musisz udowodnic tę prawdę, zobaczymy co zrobisz i czy przyznasz sie do pomylki jesli okaze sie ze ja to ja,agguska35 to agguska35,a szafran to szafran,
Agaciu daj sobie spokój, zrób kilka oddechów i pomyśl czy można wytłumaczyć coś osobie, która snuje swoje paranoje i nagle widzi innych forumowiczów w 3 osobach. Żyj prawdziwym życiem, a nie manią prześladowczą niezrównoważonych osób:)
bahati jak zakładałam konto na WZ to posiadalam gg i korzystalam z niego,ale juz dawno nie korzystam i wypadaloby usunąć ten numer,teraz na fb rozmawiam ze znajomymi
Jedna bardzo mądra osoba z Wż, kiedyś mi napisała, że mnie atakują na Wż, bo mi .Moje córce, jak wstawiała kiedyś tutaj przepisy, też się często dostawało.Podobno wcale nie istniała, bo niby ja i ona to była jedna osoba.:)
Tak miałam i się do tego przyznałam, ale ja nie interesuje się tym, kto na kogo pracuje, czy ktoś ma zakład z czego żyje, a Ciebie bardzo to interesuje.Nawet pisałaś do mnie , nie wiem jakim prawem, czy moje dzieci śpią.
Na właścicieli tej strony nie masz co liczyć bo ja od października czekam na odpowiedź. Kobietki spokojnie co z wami? Wysłuchajmy co do powiedzenia ma druga strona,a potem ława przysięgłych wyda wyrok,kto winny czeka go
Właścicieli powiadomiłam, więc pewnie się wypowiedzą .
makusiu, nie sądzisz, że dopóki nie nastąpi "reakcja wyjaśniająca", wątek będzie się rozwijał w mało sympatyczny, wręcz złośliwy sposób? Można temu zapobiec?
dziękuję makusi,nie może jej to ujść na sucho,fakt moge MR nie lubić ale dlaczego mialabym sie wcielac w jakiegos szafrana i ublizac Tobie lub bahusowi??
Można i z telefonu i z 10 różnych komputerów, jednak aby kogoś tak bezczelnie, publicznie oskarżać trzeba mieć niezbite dowody na to, że właśnie tak jest. Przeszłaś dziś kobieto samą siebie.
O matko, Janeczko, a ja myślałam , że już mi wybaczyłaś to, że nas chciałaś nabrać na tą kupną napoleonkę, ale widzę , że nadal pałasz, do mnie nienawiścią
Nie pałam nienawiścią, nie mogę jedynie zrozumieć twojej podejrzliwości i szukania we wszystkich oszustów. Już dawno ktoś mądry powiedział, " każdy sądzi według siebie".
Już pisałam, że nie nadajemy na tych samych falach i nie mam się zamiaru tłumaczyć czy kremówka była kupna czy domowa, bo niby czemu i przed kim? Ty i tak nikomu nie wierzysz.
no dobra, zostajesz! :) ale proszę się mi tu teraz wszyscy udowadniać!!! Kto pisał że ma psa, dziecko, męża paprotkę... bez foty nie istnieje!!! Dżanino, zwłaszcza w Ciebie nie wierzę, żaden pies tak szybko nie pisze i fajnie tez nie!!!
się tłumaczysz, bo nie istniejesz, raz piszesz, że jesteś stara, raz że młoda, klniesz, do komisji nie chcesz... bóbr cię interesuje, to podejrzane jest wszystko bardzo!!!
się tłumaczysz, bo nie istniejesz, raz piszesz, że jesteś stara, raz że młoda, klniesz, do komisji nie chcesz... bóbr cię interesuje, to podejrzane jest wszystko bardzo!!!
No hańba narodu !!! Ja też nie pracuje i muszę cysternę piwa przywieź aby udowodnić, że mąż w browarze pracuje. Myślę , że Bahusek nasz Pupilek da radę i wszystko wypije co by się nie zmarnowało. Chyba, że też kłamał, że piwo lubi
Taktaktak. Ja uwielbiam facetów ze wszystkimi ich przywarami i wadami. I nie pomijajmy aspektu alkowy - Moje Kochanie coraz częściej głowa boli... nie wiedzieć czemu...
Mi się kolejna szklanka whiskey kończy, chłop się zdziwi, że tyle samawychlałam :) ale takie towarzystwo!!! Zanotowane! Komisja na fleku. No i mam cholera dylemat. Stosować normę polską, czy europejską????
Siostra, mój się już niczemu nie dziwi.U mnie ostatnio znikł w dużej części ,, Miód benedyktyński". Wywaliłam oczy, bo nie lubię słodkiego. Cóż, to było święto cukru..
Nie mogę już..... Chybasobie winka naleję i znowu siępośmieję.... Ja już sobie piwa nalałem.... Bahus, Ty daj spokój już z tym piwem, bo Cię znowu pijakiem , jakiś odmieniec nazwie i moją prawą ręką.
A jesteś praworęczna??? To by się mogło niektórym spodobać...hi hi
To wszytko to jest celowa ściema szanowna komisjo. Ona to specjalnie robi , żeby odwrócić naszą uwagę, a tymczasem pewnie wykupiła wszytko w Biedronce. Dla nas nic już nie zostanie
Ja mam pytanie w kwestii formalnej...co z tymi lodami i bobrem...można sięjeszcze zapisać? Bahus, a Ty nie zaliczyłeś przypadkiem kary? Jakieś 10 minut czochrania bobra mi się kojarzy.... :)
Bogdziu Wkn chciałaby podobnie jak się to robi na Facebooku; "lajkować" co oznacza lubić. Tam jak się podoba wypowiedź, zdjęcie czy cokolwiek to się naciska ikonkę (taką łapkę), że to lubisz. Widocznie Twoja wypowiedź bardzo się Wkn spodobała. Stąd chęć "zalajkowania".
A ja gupia (taka, że aż mi "ł" szkoda pisać) myślałam, że to " lakowanie", (lajkowanie to akurat wiem co to jest), to jakaś forma nagany, a za nic na świecie nie chciałabym żeby ktoś mnie wywalił z wż, dzięki Bahusie, że mnie ciemną masę uświadomłeś i spać będę spokojnie.
wiecie w sumie po Waszych wpisach tak mi sie zrobilo wesolo ,cala złość ze mnie uszła,wisi mi to co sadzi Mamuśka,mam własne sumienie,i nie zamierzam jej udowadniac juz nic,Wikus zasneła wiec ide pod prysznic,potem obejrze jakis film z mezem,a potem........a Mamuska przy trojce dzieciakow nie ma nic innego do roboty to niech dalej węszy,mi to lata,ale dobrze ,ze chociaz pyszne jedzonko potrafi rodzince zafundowac.
wiecie w sumie po Waszych wpisach tak mi sie zrobilo wesolo ,cala złość ze mnie uszła,wisi mi to co sadzi Mamuśka,mam własne sumienie,i nie zamierzam jej udowadniac juz nic,Wikus zasneła wiec ide pod prysznic,potem obejrze jakis film z mezem,a potem........a Mamuska przy trojce dzieciakow nie ma nic innego do roboty to niech dalej węszy,mi to lata,ale dobrze ,ze chociaz pyszne jedzonko potrafi rodzince zafundowac.
Jaki film...??? Ty przed monitor i dokończ komedię oglądać......
Zycie jest za krótkie żeby sie takimi rzeczami przejmować.
Banana chcę, mnie się cena w sklepie nie podobała (2/kg?!) i nie kupiłam, a Ryś by zjadł... napisałabym, że nawet trzy by sie rzydały ale wyda się, że to ja jestem ta Boska w Trzech Osobach! :)
Nie jestem Twoją mamuśką, a tak na marginesie agaciuu, córka prawie dorosła , więc mi pomaga.Nikt Ci nie broni mieć więcej dzieci i robić im dobre obiadki:)
wiecie w sumie po Waszych wpisach tak mi sie zrobilo wesolo ,cala złość zemnie uszła,wisi mi to co sadzi Mamuśka,mam własne sumienie,i nie zamierzamjej udowadniac juz nic,Wikus zasneła wiec ide pod prysznic,potem obejrzejakis film z mezem,a potem........a Mamuska przy trojce dzieciakow nie ma nicinnego do roboty to niech dalej węszy,mi to lata,ale dobrze ,ze chociazpyszne jedzonko potrafi rodzince zafundowac. Nie jestem Twoją mamuśką, a tak na marginesie agaciuu, córka prawie dorosła , więc mi pomaga.Nikt Ci nie broni mieć więcej dzieci i robić im dobre obiadki:)
Bóg jest podobno wszystkim... :D to może sądzić z tego wynika, choć jako matka z kółka różańcowego i przewodnicząca komisji mogę się mylić, ale nie chcę i się nie mylę. :)
Bóg jest podobno wszystkim... :D to może sądzić z tego wynika, choć jako matka z kółka różańcowego i przewodnicząca komisji mogę się mylić, ale nie chcę i się nie mylę. :)
każdy może Cię osadzać, tak samo jak Ty nas, nie myśl sobie, że jesteśmy jakieś gorsze... i nam nie wolno. A jak będziesz dalej łobuzować to drugą komisję powołamy i wtedy od czochrania, bobrów, jeży i lodów się nie wymigasz :)
Niestety, a może na szczęście, aby kogoś oskarżać, trzeba mieć niezbite dowody. Sprawdziliśmy, niezbitych dowodów nie ma, więc raban jest zupełnie nie na miejscu. Zapanowała tylko nieprzyjemna, jak to ktoś w wątku ładnie określił "gimnazjalna" atmosfera :(Jeśli podobna sytuacja powtórzy się w przyszłości, wprowadzimy blokady tymczasowe w stosunku do osób, które robią niepotrzebne zamieszanie.
Mamo Różyczki, niezależnie od emocji oraz dwuznaczności sytuacji, jednak trzeba gorący charakter opanować, aby efekt nie okazał się odwrotny od zamierzonego. Zamiast banów wolelibyśmy rozdawać banany, takie uśmiechnięte banany na twarzy są niezastąpione :)
Bardzo proszę o odrobinę zdrowego rozsądku i apeluję o to, żeby niekoniecznie się pogodzić czy polubić, ale zakopać topór wojenny, i jeśli to możliwe (a na pewno pożądane) wykrztusić z siebie przeprosiny (nie będę w tym miejscu wskazywać konkretnych Żarłoczków). Bardzo nam to ułatwi sprawę niewykopywania z WuŻetu nikogo, ponieważ wcale nie mamy na to ochoty.
Przy okazji chciałam podziękować wszystkim uczestniczącym w wątku za wzbogacenie go o dużą dozę humoru :) Można na Was liczyć :)
Niestety, a może na szczęście, aby kogoś oskarżać, trzeba mieć niezbite dowody. Sprawdziliśmy, niezbitych dowodów nie ma, więc raban jest zupełnie nie na miejscu. Zapanowała tylko nieprzyjemna, jak to ktoś w wątku ładnie określił "gimnazjalna" atmosfera :(Jeśli podobna sytuacja powtórzy się w przyszłości, wprowadzimy blokady tymczasowe w stosunku do osób, które robią niepotrzebne zamieszanie. Mamo Różyczki, niezależnie od emocji oraz dwuznaczności sytuacji, jednak trzeba gorący charakter opanować, aby efekt nie okazał się odwrotny od zamierzonego. Zamiast banów wolelibyśmy rozdawać banany, takie uśmiechnięte banany na twarzy są niezastąpione :) Bardzo proszę o odrobinę zdrowego rozsądku i apeluję o to, żeby niekoniecznie się pogodzić czy polubić, ale zakopać topór wojenny, i jeśli to możliwe (a na pewno pożądane) wykrztusić z siebie przeprosiny (nie będę w tym miejscu wskazywać konkretnych Żarłoczków). Bardzo nam to ułatwi sprawę niewykopywania z WuŻetu nikogo, ponieważ wcale nie mamy na to ochoty. Przy okazji chciałam podziękować wszystkim uczestniczącym w wątku za wzbogacenie go o dużą dozę humoru :) Można na Was liczyć :)
A więc Komisja stwierdza!!!!!
po 1. Bahus tarmosi Jeża na loda nie zasłużył za mało piwa przyniósł
wiecej komisja nie ustalila bo si eopila piwem Bahusa
Dobra, wejdź w swój profil, to ujrzysz te kropeczki, identyczne jakie ma agaciaa, a ja pójdę zrobić galaretki drobiowe:)Rano Cię poczęstuje na śniadanie.:)
Już wiem!! Ma 2 komputery, dwóch dostawców internetu i tylko siedzi przed monitorami pochłania tłuste pączki i tylko czeka na odpowiedni moment żeby dogryźć Mamie Różyczki
Wcale nie musi, sąsiadka napisze w jej imieniu:) Już wiem!! Ma 2 komputery, dwóch dostawców internetu i tylko siedzi przed monitorami pochłania tłuste pączki i tylko czeka na odpowiedni moment żeby dogryźć Mamie Różyczki
Że co???????? Dogryzam????? Oj nie chciałabyś poczuć mojego dogryzania i nigdy nie poczujesz To tylko ustaliła komisja po wnikliwych rozmowach
Konkluzja sprawy : Naród wyposzczony więc skaka sobie do oczu . Jak ja to mówię na wszelkie chandry , na wszelkie smutki upiecz szarlotkę , napij się vódki .
A ja chciałam dodać, że jestem zachwycona tym, jak wszyscy oblewający się pomyjami elegancko zachowali pisanie dużą literą "Ty, Ciebie". Wszak to oznaka szacunku.
A ja nie będę, choć zdecydowaną większość z was szanuję.
wyobraź sobie ,ze dla mnie to nie był ubaw,oskarzajac mnie ,ze jestem w trzech osobach,
no a teraz robi Mamuska cyrk zakladajac watek i oficjalnie sie zegna zamiast po wczorajszej porażce czmychnąć po cichaczu,ale nie ona teraz bedzie czytac kto ja lubi i kto ja zaluje,ze odeszla,jak tych osob bedzie duzo to o zgrozo weźmie i jeszcze wroci.....wrrrrtt
A czemu "o zgrozo"? Nie wszyscy ją lubią, ciebie też nie wszyscy, mnie też. Ale nie da się ukryć, że większość tematów, w których coś się działo, zakładała Mama-Różyczki. Będzie nudno i mdło teraz.
I wiem, wiem, ostatnia afera w ciebie uderzyła najbardziej, więc mi łatwo mówić. Ale czy na pewno będzie lepiej i fajniej, jak poodchodzą najbardziej kontrowersyjne postaci?
Makusiu kochana juz wszystko zostało wyjaśnione agacia3324 jest w jednej osobie,Mamuśka po nieudanej akcji dała noge,zwalajac wine na męża,proponuje zamknij ten Wątek.
To póki co,ja jeszcze ja coś wtrącę.Fakt,dawno takiego"gorącego" wątku nie było.Wczoraj wieczorem dostałam oczopląsu,może nawet zaćmienia umysłu i żeby nie pisać głupot (jak kiedyś jedna Pani elegancko napisała),otworzyłam sobie winko dla rozjaśnienia umysłu.Należało mi się,po czternastogodzinnej podróży służbowej...Nadal jestem w szoku co do ważkości problemu,a winko już chyba "wybyło".Co się jednak uśmiałam,to moje.Macie kobietki poczucie humoru i fajnie.Oj,Bahus,Ty również.
Wszystko już chyba zostało wyjaśnione w jednym z najdłuższych wątków na wż :) Zapraszam do dyskusji w innych, mam nadzieję bez zbędnych/złych emocji :)
Mama-Różyczki oskarżyła mnie o coś bardzo podłego,że niby szafran to ja,jestem zbulwersowana,nigdy w życiu na WŻ nie miałam innego konta niz to obecne,a to co ona zrobila to cios ponizej pasa.
Czy wlasciciele tej stronki mogliby sprawdzic,ze jestem tylko pod jednym nickiem i ukarac Mame -Rozyczki za takie zniewazenie mojej osoby?
Naprawdę jaka jesteś nie wie nikt!:) Kropka w kropkę, mogłabyś chociaż opis zmienić , agaciuu, vel szafranie 35, vel aggusiu35. To z ilu komputerów piszesz? To nie jest żadna zniewaga, tylko szczera prawda. Ja jestem dorosłą dziewczynką , nie karam swoich dzieci, więc dlaczego ma mnie ktoś karać , za prawdę.]?
Nie chcę się wtrącać bo to nie moja sprawa ale tylko po opisie sądzisz, że to ta sama osoba?
Mnie osobiście to nie przekonuje ale to tylko moje zdanie
Nie tylko po opisie, ale po napaściach na mnie i na moją rodzinę.
zobaczymy co na to aggusia35,
kiedys pisalam do niej ,ze mamy w profilu ten sam opis,
ja nie popuszcze sprawa musi byc wyjasniona,jak tak mozna kogos oskarzac,MR przegiela wsadzajac do moich ust slowa tak obrzydliwe jakimi poslugiwal sie szafran,do jakiego stopnia jeszcze sie posunie???
Spokojnie dziewczyny, myślę że nie ma co się unosić sprawa jest do wyjaśnienia.
Co, prawda w oczy kole?:)
nic mnie nie kole,najpierw musisz udowodnic tę prawdę, zobaczymy co zrobisz i czy przyznasz sie do pomylki jesli okaze sie ze ja to ja,agguska35 to agguska35,a szafran to szafran,
Agaciu daj sobie spokój, zrób kilka oddechów i pomyśl czy można wytłumaczyć coś osobie, która snuje swoje paranoje i nagle widzi innych forumowiczów w 3 osobach. Żyj prawdziwym życiem, a nie manią prześladowczą niezrównoważonych osób:)
W 3 osobach? ja za pobożna nie jestem... :D ale...
Dziewczyny (te o potrójnych kontach ), idąc tym tropem można wysnuć podejrzenie, że jesteście po prostu BOSKIE! I tego Wam zapewne jest zazdroszczone!
a może po prostu jesteśmy Gender
Zrób sobie przycisk ,,lubię to" siostro- ja technicznie upośledzona...stety
Poproszę chłopa jak wróci :D
Jeszcze by się przydał przycisk ,,odrzuć" tak dla równowagi
Przepraszać nie będę na pewno,nie licz na to.:)
Zapewne nikt na to nie liczy
nigdy nie przeprosiłaś więc niby dlaczego teraz miałoby być inaczej....
Nie pierwszy, nie ostatni raz przegięła. Przez właścicieli forum jest traktowana jako osoba uprzywilejowana, więc niby kto i jak miałby ją ukarać?
A ja myślałam, że już nikt nie używa GG :)
Ja używam!!!
Ja też mam gg
(Nawet) moja Mama mówi, że to (zbyt) "oldschoolowe" :D
A co ma tutaj do tego, GG agacii? :)
Twój pasek z GG chyba... po prostu zadziwiło mnie, że ktoś jeszcze tego używa i tyle.
A dlaczego mam nie używać gg, mam go już tyle lat i bardzo dużo znajomych z Wż, którzy używają gg.:)
A używaj!!!! Po prostu myślałam, że już nie istnieje...
To źle myślałaś::) Wychodzą coraz nowsze wersje, można super muzyki posłuchać i pogadać sobie ze znajomymi z Wż i nie tylko:)
Mam nowsze programy a i z WZ nikt mnie nie lubi i ze mna nie gada... :(
Przecież jesteś w kółku różańcowym wyjec, to na pewno te kilka osób Cię lubi Ja też Cię lubię czasami:)
a mnie czasami lubisz, choć tyci, tyci?
Kółko różańcowe.... :DDDDDDDDD
To brzmi lepiej niż moherowe berety:)
:DDDDDD się skurczów nabawię ze śmiechu...
Ja też! A nie powinnam... W 32. tygodniu byłoby trochę za szybko
To ja cie wykluczam dla dobra narodu!!!
Ej, co to? Jak to? Nie dam się tak! Zostaję! Nie wstaję! Tak będę leżeć!
Leż, będą mniejsze wyrzuty sumienia, jakby co....
leż! a co!!!
tia...
Zdaje się wyjec otwarty dla wszystkich...
Megusia prowadzi :D
Bahati jak to Cię nikt nie lubi? Ja Cię lubię, jak mogłaś zapomnieć o mnie :) ale gg nie mam
Ciiii.... bo mnie z Komisji wyrzucą!!!! :)
Jestem nikim???
Ja też
No nie mogę..... faktycznie dobrze się bawisz..... a jak będziesz spragniona, to ja sobie już założę to GG...Ciiii dziewczyny!!! Ja tu bezstronna jestem, żadnego spoufalania!!! :D
Wszystko widze, wszystko słyszę zanotowałam sobie spoufalanie
Ciiii dziewczyny!!! Ja tu bezstronna jestem, żadnego spoufalania!!! :D
Spoko, jak Cię wyrzucą, to własną komisję założysz. Przewodniczący Sekuła udowodnił, że od biedy da się nawet jednoosobowo.
TY nie dasz rady???
to kto da jak ja nie dam rady?!
Kokietka :)
A co do gg, to co w nim złego? Mam, i nie zamierzam rezygnować , za dużo znajomych używa:)
Nic złego, po prostu z moich znajomych nikt już nie używa od lat, tak sie złożyło :)
Nie, nie, moja droga. Nie lubią cię, nie chcą z tobą gadać to i numery pozmieniali i twierdzą, że nie używają. Rusz głową.
O matko!
Ale ża na innych są?! to juz pewnie cyborgi jakieś...
Wiesz my żyjemy w Polsce!:)
Ha ! A ja znajomych mam na Księżycu! Wcale nie w Polsce, przecież nie mieszkałam tam 29 lat i zabrałam wszystkich ze sobą do Makaronii!!!
I nie tylko.... Ja z mężem gadam
To chyba zacofane jesteśmy :) bo gg mamy hihihi
Oj tam oj tam od razu zacofane.. My jesteśmy sentymentalne
A ja myślałam, że już nikt nie używa GG :)
bahati jak zakładałam konto na WZ to posiadalam gg i korzystalam z niego,ale juz dawno nie korzystam i wypadaloby usunąć ten numer,teraz na fb rozmawiam ze znajomymiTo na pasku mamyróżyczki ikonka GG mnie zaintrygowała :)
Niech to wyjaśni WŻ zespół Macierewicza to wydaje się bardzo podejrzane :P
Ktoś, kto zakładał konto kilka lat temu mógł używać GG, a teraz tu nie zaktualizować profilu i usunąć zbędnych informacji
i dlatego wyświetla sie gg na pasku mamyróżyczki??? to ja używam całego pakietu Adobe a się jej nie wyświetla???? :)
Ale ja chcę mieć gg, nie wiem czemu się tego tak uczepiłaś:)))Niech mi świeci jak słoneczko! :)
Bo wytłumaczenie jednej osobie na tym forum nic nie da, trzeba każdemu z osobna...
Bo wytłumaczenie jednej osobie na tym forum nic nie da, trzeba każdemu z
Co z osobna, co z osobna...??? A hurtowo nie łaska.... kto jak nie TY....osobna...
pisząc to nie czytałam dalszych postów
MR ja Ci jednak radzę do specjalisty się udać. Prosze mnie w te swoje paranoje i durnoty nie mieszać!
Słowa durnota, też mi coś mówi,:)
A glosy też już słyszysz ?
Jeszcze nie słyszę i raczej nie usłyszę.
Może badania słuchu by się przydały?
Słuch mam dobry, a wzrok jeszcze lepszy i super smak
Z tym pierwszym nie mogę się zgodzić nie miałam okazji sprawdzić, z drugim również, a jeśli chodzi o trzecie to nigdy w to nie śmiałam wątpić :)
Słuch mam dobry, a wzrok jeszcze lepszy i super smak
Zauważam pewną niekonsekwencję; w poprzednim wpisie widnieje: "Jeszcze nie słyszę i raczej nie usłyszę."
Masz rację, tu badania słuchu nie pomogą... Przykro mi.
Na właścicieli tej strony nie masz co liczyć bo ja od października czekam na odpowiedź.
Kobietki spokojnie co z wami?
Wysłuchajmy co do powiedzenia ma druga strona,a potem ława przysięgłych wyda wyrok,kto winny czeka go
Co się dziwisz ?! Do wojny się szykują...
Ja się do wojny nie szykuję, jestem raczej spokojna, ale mam swój rozum i umiem logicznie myśleć.
Ale idąc twoim tokiem myślenia to połowa WZ cie atakuje, bo druga cię lubi...
Jedna bardzo mądra osoba z Wż, kiedyś mi napisała, że mnie atakują na Wż, bo mi .Moje córce, jak wstawiała kiedyś tutaj przepisy, też się często dostawało.Podobno wcale nie istniała, bo niby ja i ona to była jedna osoba.:)
co?
Nie co, tylko tak:)
Ale... co? bo bez ładu i składu to napisałaś wyjątkowo...
Sorry, miało być zazdroszczą:) Tylko nie wiem czego.
Jak Boga kocham!!! Ja też nie wiem!
No to musisz się bardziej skoncentrować wtedy może sobie przypomnisz ...
Nie co, tylko tak:)
>?drzewo szaleje, to było do mnie, twoje do MamyRóżyczki, nie słodkiego buraczka (lubię ten nick!), prawda?
drzewo szaleje, to było do mnie, twoje do MamyRóżyczki, nie
Za szybko wskakują wpisy i szaleje hahhahahahaaaaaaaaaaa, najlepiej odpowiadać cytując :)słodkiego buraczka (lubię ten nick!), prawda?
Bahati, wzajemnie!
ja też mam swoj rozum i nie pozwole sobie na Twoje chore wytwory
ostatni Ci raz powtorze nigdy w zyciu nie mialam innego konta na Wz ,w przeciwienstwie do Ciebie,!!!
Tak miałam i się do tego przyznałam, ale ja nie interesuje się tym, kto na kogo pracuje, czy ktoś ma zakład z czego żyje, a Ciebie bardzo to interesuje.Nawet pisałaś do mnie , nie wiem jakim prawem, czy moje dzieci śpią.
Agaciu, ale Ty teraz do mnie mówisz:)
No właśnie chyba coś nie tak z Twoim myśleniem skoro widzisz mnie w 3 osobach
Tu by egzorcysta się przydał do odprawienia rytuałów uwolnienia z opętania
Na właścicieli tej strony nie masz co liczyć bo ja od października czekam
Właścicieli powiadomiłam, więc pewnie się wypowiedzą .na odpowiedź. Kobietki spokojnie co z wami? Wysłuchajmy co do powiedzenia
ma druga strona,a potem ława przysięgłych wyda wyrok,kto winny czeka go
makusiu, nie sądzisz, że dopóki nie nastąpi "reakcja wyjaśniająca", wątek będzie się rozwijał w mało sympatyczny, wręcz złośliwy sposób? Można temu zapobiec?
Słodki buraczku, wszyscy tutaj są dorośli ( mam nadzieję ) i biorą odpowiedzialność za swoje wypowiedzi.
dziękuję makusi,nie może jej to ujść na sucho,fakt moge MR nie lubić ale dlaczego mialabym sie wcielac w jakiegos szafrana i ublizac Tobie lub bahusowi??
Hehehehe, może mnie trzeba ukamienować, bo przecież nie może mi to ujść na sucho.Teraz wszystko możliwe, można nawet z telefonu się zalogować.
To wszystko co mam do powiedzenia w tym temacie.:)
Można i z telefonu i z 10 różnych komputerów, jednak aby kogoś tak bezczelnie, publicznie oskarżać trzeba mieć niezbite dowody na to, że właśnie tak jest. Przeszłaś dziś kobieto samą siebie.
O matko, Janeczko, a ja myślałam , że już mi wybaczyłaś to, że nas chciałaś nabrać na tą kupną napoleonkę, ale widzę , że nadal pałasz, do mnie nienawiścią
Nie pałam nienawiścią, nie mogę jedynie zrozumieć twojej podejrzliwości i szukania we wszystkich oszustów. Już dawno ktoś mądry powiedział, " każdy sądzi według siebie".
Janeczko wydało się Ty też jesteś agusią 123 agusią35 i szafranem! O matulu to atak klonów na forum
Szybko do tego doszłaś
A gdzie ja napisałam, że Janeczka jest klonem, przestań siać ferment.
Przecież nikt by cię nie osądził za kupną napoleonkę, gdybyś tylko o tym napisała:)
Już pisałam, że nie nadajemy na tych samych falach i nie mam się zamiaru tłumaczyć czy kremówka była kupna czy domowa, bo niby czemu i przed kim? Ty i tak nikomu nie wierzysz.
Wierzę, ale mam oczy:)
:)
Popieram. Sprawę wypada wyjaśnić.
Ja też powołajmy WŻ-towy zespół Macierewicza
Popieram!!! Najbrzydsza robi za Macierewicza! :D
No, padłam dosłownie. Masz mnie na sumieniu!
Wypraszam sobie, mój Mężowski (dołączyć zdj, że naprawdę istnieje?!) mówi, że nie mam sumienia...
Ja w to wierzę, ale zacytuję (wiadomo kogo ) "ja to niedowiarek jestem. Jak nie zobaczę, to nie uwierzę" - dla niej możesz wkleić
Ciebie to raczej nigdy nie zobaczymy:))))
Żałujesz??? Bo ja nie żałuję, że Cię nie widziałam.
Ja nie do Ciebie pisałam.
A ja chciałam do tej roli przydzielić bahusa
Popieram!!! Najbrzydsza robi za Macierewicza! :D
To pewnie padnie na mnieSio z mojego stołka!!! :)
Uprzejmie donoszę, iż bahus prawdopodobnie chce się wkręcić do Waszej Trójcy!!!! To może to jest szafran....? Niech teraz udowadnia, że tak nie jest!
I dla niepoznaki sam siebie obraził
Bo z niego taka szelma
Albo szatan pod postacią szafrana !!! Dlatego tak mąci na forum
Gupiaś siostro! (nie obraź się). Za Antoniego robi ta o najbardziej niewinnym, szczerym spojrzeniu ( i to nie będę kurka ja- mam wredne).
Się nie obrażam :D chyba najbardziej ... nietrzeźwym... wróć... ???? że niby kto ma najwięcej zapasów??? :D
Ile Wam osób potrzebne to tego zespołu? Bo nudzi mi się i też bym się załapała
Się spoko zmieścisz
No to bierzemy Cię :)
Aggusia, ty odpadasz, to próba matactwa, ty jesteś po drugiej stronie dla bezstronnej komisji!
Aggusia, ty odpadasz, to próba matactwa, ty jesteś po drugiej stronie
Zaczekajcie chwilę z rozwojem akcji!!! Lecę po popcorn!dla bezstronnej komisji!
Dziś chyba zrezygnuję z filma na rzecz komisji
Dobry wybór!!! A mówio, że jak baby i chłopy gotujo to nuda... A tu proszę- jatka, jak malowana.
No ja sobie zrobiłam herbatę, czekam na rozwój sytuacji mam nadzieję, że nie dostanę banana
Za co ban? Za herbatę?
herbata w prądem proszę zanotować :)
Notuję
Zaczekajcie chwilę z rozwojem akcji!!! Lecę
Weź też dla mnie Duży, to będę śledzić akcję na bieżąco i zdam Ci relację....hi hipo popcorn!
Aggusia, ty odpadasz, to próba matactwa, ty jesteś po drugiej stronie
dla bezstronnej komisji!
Ja zgłaszam się na sekretarza komisji będę wszystko notować aby sporządzić protokół z posiedzenia szanownej komisji
Komisja ds. Udowadniania. Wszystkiego wszystkim. Niech nikomu nie będzie łatwo. A zwłaszcza Wam, Trójco! A kysz!
Z okazji środy popielcowej... objawienie! Jesteśmy świadkami cudu?!
Cud to będzie jak dziewczyny się dogadają
Starzy wyjadacze znają już zakończenie, prawda?
Niestety a może stety?
Czyli ban dla całej Trójcy????
Tak tak!! Tylko trzeba ich pilnować czy gdzieś za drzwiami nie ,,podsłuchują"
Szalejecie Tu niesamowicie, drzewko też.......
Szkoda, że już po karnawale, prawda? Mi się bardzo podoba...
ja nie szaleje ,juz sie nie wypowiadam,czekam co na to wlasciciele,
a moze z agguska35 musimy sie umowic i stanać w drzwiach Mamy-Rozyczki wtedy uwierzy,juz nie musi nas wpuszczac do srodka
ja juz sie wiecej nie tlumacze bo ponoc winny sie tłumaczy
Agaciu stara ze mnie kobiata już i powiem szczerze, że mam gdzieś w co wierzy lub nie nasza koleżanka
Sprzeciw !!! Nie stara tylko dojrzała i doświadczona. Kobieta jest jak wino im starsza tym lepsza
Widzę, że Ty jak Putin,lubi karać:))
Za dużo TV ostatnio oglądałam i wczułam się w rolę :P
Szanowne Panie czy Wy jesteście w gimnazjum ? staram się nie pisać na forum, ale nie mogłem się powstrzymać ....
Gimbazy nie znajo... :)
mnie się wydaje, że to się zakończy ... rybką zawiniętą w gazetę ... tak po włosku ...
No i .. ciężkie buciki....Się rozmarzyłam ( te proste rozwiązania, teraz to człowiek musi negocjować, mediować... Kiedyś zycie było prostsze- wzdech).
o nie a mnie się wydaje że to się zakończy czochraniem bobra widzianego tu na forum
A co z lodzikiem?????
że jak ???
no dobra, zostajesz! :) ale proszę się mi tu teraz wszyscy udowadniać!!! Kto pisał że ma psa, dziecko, męża paprotkę... bez foty nie istnieje!!! Dżanino, zwłaszcza w Ciebie nie wierzę, żaden pies tak szybko nie pisze i fajnie tez nie!!!
Mój pisze ale tylko drukowanymi! Bo jeszcze młody jest.
Ty , mój ma 18 lat i tylko ręcznie kaligrafuje( tak to jest, jak się ma jamnika starej daty)- kurczę, nie istnieję
A mój ma za duże łapki a długopisik za mały.
się tłumaczysz, bo nie istniejesz, raz piszesz, że jesteś stara, raz że
młoda, klniesz, do komisji nie chcesz... bóbr cię interesuje, to
podejrzane jest wszystko bardzo!!!
I do kościoła nie chodzę. I trzeci tydzień nie pracuję. Utrzymanką jestem...
Dno, po prostu dno... :)
Sama mam świadomość, że już niżej się stoczyć trudno...
No hańba narodu !!! Ja też nie pracuje i muszę cysternę piwa przywieź aby udowodnić, że mąż w browarze pracuje. Myślę , że Bahusek nasz Pupilek da radę i wszystko wypije co by się nie zmarnowało. Chyba, że też kłamał, że piwo lubi
Zmarnować nie pozwolę...
Oj tak zgadzam się :)
dzewko szaleje, to było do Dżaniny
Ale..ale .. ja nie mam aparatu Musicie do mnie przyjechać żebym mogła udowodnić
Kusisz los... ktoś z komisji z aparatem juz do ciebie zmierza!
Drzwi otwieram, tylko niech sie nie przewróci na zabawkach których nie mam jak posprzątać bo w Komisji jestem
Dobrze, że ja mam dalej dzwonek zepsuty i trzy psy!
Czyli Dżanina to szafran?
Że ja? Może być!
Mamy Cię!
Że ja? Może być!
To ty taka niegrzeczna jesteś???Podobno. Mąż też tak twierdzi.
Podobno. Mąż też tak twierdzi.
Zalotnica.....Jak mam być szczera to raczej mówi, że zła kobieta jestem...
To niech się cieszy, że jeszcze MÓWI... :D
Mówi ale siniaków mu nie wolno pokazywać.
I bardzo dobrze!!!
Aha a te podrapane plecy to psy mu zrobiły tak ?
Mój wręcz- po chamsku- twierdzi, że się ożenił z Babą Jagą. Też mu teściowa bajki puszczała, phi..
Zdecydowanie musisz go ukarać! Jeszcze dzisiaj. Nigdy nie odkładaj na jutro tego, co możesz zrobić dziś.
Ejjjjj, "maMY" sugeruje, że masz dwóch mężów! Oj, ty bezwstydnico!
Nie mam ale bardzo bym chciała! Obecny się zgadza. Twierdzi, że fajnie by było mieć się z kim piwa napić i dać w ryj!
Nie mam ale bardzo bym chciała! Obecny się zgadza. Twierdzi, że fajnie by
Teraz ja się winem oblałam.... Znowu czytam pijąc....!!! muszę się z tym problemikiem do specjalisty udać....Bahus ratuj....było mieć się z kim piwa napić i dać w ryj!
To odstaw kieliszek gdzieś dalej i pij przez taką rurkę do kroplówek. Małymi łyczkami.
A wytrzymałabyś z dwoma chłopami (pomijając aspekt alkowy )?
Taktaktak. Ja uwielbiam facetów ze wszystkimi ich przywarami i wadami. I nie pomijajmy aspektu alkowy - Moje Kochanie coraz częściej głowa boli... nie wiedzieć czemu...
Ku uciesz mojego... nie wiem czemu... zdecydowanie wole kobiety :)
Nie wiesz czemu ku uciesze, czy czemu wolisz? Żeby życie miało smaczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek!
Taka natura... cóż :) Się nie wstydzę.
Bo i nie ma czego!
Nie udzielasz się na forum, to ci się nie należy!
Ale to w końcu chłop. Czeba jakoś zachęcić kolegę, Bahus i kilku innych w końcu padną- no ileż można!
Ps: przepisy ma niezłeMyślisz, że czeba mu obiecać?...
no pewnie że można coś obiecać
A kto komu?
Zależy co kto ma... :)
Gorzej jak ma to samo.
Dziewczyny opamiętajcie się dziś Środa popielcowa a my o bobrach i lodach
A mówią, że to faceci mają jedno w głowie
Ale im bóbr starszy, tym ma ogon twardszy! I postny!
Lody nie tłuste, bóbr stworzenie wodne a głowa popiołem obsypana nie widzę sprzeczności
no właśnie kto komu to sprawa dla komisji
Jeny, co bóbr winien??????że mu taki los chcecie zgotować.
Jeny, co bóbr winien??????że mu taki los chcecie zgotować.
A propos: ktoś wie, jak się udał eksperyment z bobrem?
Podobno po lodziku dał się poczochrać!
Każdy ma w sobie coś z dziecka
Zaraz w gimnazjum, ja czekam na wyrok, podobno mam być ukarana:)Mam tylko nadzieję , że mi będzie dalej dane wstawiać, zdjęcia kulinarne i przepisy:)
MR kara to będzie chłosta!!
Nie wolno mnie chłostać, bo jestem pod ochroną:)
Jak bobry...
Jezu, weź się opanuj, dziewczyno. Właśnie mi pavlowa spadła z talerzyka... prosto psu pod nos... i to wcale nie jest śmieszne.
Jezu, weź się opanuj, dziewczyno. Właśnie mi pavlowa spadła z
Staram się!!! Staram!!! Rżę jak koń ale się staram!!!talerzyka... prosto psu pod noc... i to wcale nie jest śmieszne.
Bo to kara za objadanie się o tej godzinie i w środę popielcową a nie podzielenie się z nami buuu
Jak bobry...
..........ha ha ha ;-)Nie wolno mnie chłostać, bo jestem pod ochroną:)
W ciąży jesteś?Podobno będą bliźniaczki...
Podobno będą bliźniaczki..
To juz wiem skąd ten nastrój MR
no to cały czas mówię, że to atak klonów, a komisja nie słyszy
no to cały czas mówię, że to atak klonów, a komisja nie
Daj nam pracować, wiesz że taka Komisja trwa długoooooooooosłyszy
Daj zarobić...
Jak nie zobaczę, choćby zdjęcia usg, to nie uwierzę
Ja nie! mój kot wykastrowany jest:)
Zamiast kastrować, można było pazury przyciąć!
Nie pomyślałam o tym
Za karę będziesz musiała zjeść zupę z bobra, nie będzie tak łatwo bo wcześniej będziesz musiała go poczochrać.
Oj chyba prad juz dziala!
Byle nie z tego bobra, którego widziałaś na basenie, jak byłaś z dziećmi
Ty to masz pamięć, znajdziemy Ci lepszego :)
oj MR internet to wolność, wielu już chciało przy nim gmerać ale się nie udało ...
Kuśwa, nie nadążam czytać. Zwolnijcie.
A akcja się toczy
Chcesz do komisji? :)
Nieeee, bo ja klnę. To się nie nadaję. I za młoda jestem!
Ja też i lubię, ale będę miała rodzeństwa....Młoda nie do końca
Znaczy... młoda stażem.
Klnę to ja i to siarczyście... ale jeszcze nie zanotowali i nie wyrzucili :)
Klnę to ja i to siarczyście... ale jeszcze nie zanotowali i nie wyrzucili :)
Zanotowane!!! Sekretarz śpi, aktyw czuwa.No, weź! KLNIESZ?
To samo chciałem napisać...nie nadążam odświeżać . Jeszcze nigdy nie było tak "szybkiego" wątka.
Hahahahaah jest super :)
Bo my, starzy ludzie, bardzo wolno czytamy!
Bo my, starzy ludzie, bardzo wolno czytamy!
Nie mogę już..... Chyba sobie winka naleję i znowu się pośmieję....Nie mogę już..... Chyba
Ja już sobie piwa nalałem....sobie winka naleję i znowu się pośmieję....
Mi się kolejna szklanka whiskey kończy, chłop się zdziwi, że tyle sama wychlałam :) ale takie towarzystwo!!!
Mi się kolejna szklanka whiskey kończy, chłop się zdziwi, że tyle sama
wychlałam :) ale takie towarzystwo!!!
Zanotowane! Komisja na fleku.
No i mam cholera dylemat. Stosować normę polską, czy europejską????
Korzystniejszą!!! :)
Mi się kolejna szklanka whiskey kończy, chłop się zdziwi, że tyle
Bierz tą wyższą albo swoja normę ustalmy:Psamawychlałam :) ale takie towarzystwo!!! Zanotowane! Komisja na fleku. No
i mam cholera dylemat. Stosować normę polską, czy europejską????
Siostra, mój się już niczemu nie dziwi.U mnie ostatnio znikł w dużej części ,, Miód benedyktyński". Wywaliłam oczy, bo nie lubię słodkiego. Cóż, to było święto cukru..
Powiem, mu że oblewałam jego awans, jak już za 2 tyg wróci :)
Nie mogę już..... Chybasobie winka naleję i znowu się
pośmieję.... Ja już sobie piwa nalałem....
A ja dziś postnie, ale i tak mam wrażenie lekkiego rauszu....
A. I przewiduję, że jutro niektórzy będą mieli niezłego kaca.
Nie mogę już..... Chybasobie winka naleję i znowu się
Bahus, Ty daj spokój już z tym piwem, bo Cię znowu pijakiem , jakiś odmieniec nazwie i moją prawą ręką.pośmieję.... Ja już sobie piwa nalałem....
Nie mogę już..... Chybasobie winka naleję i znowu siępośmieję....
A jesteś praworęczna??? To by się mogło niektórym spodobać...hi hiJa już sobie piwa nalałem.... Bahus, Ty daj spokój już z tym piwem,
bo Cię znowu pijakiem , jakiś odmieniec nazwie i moją prawą ręką.
Jejku, jeśli miałaś na myśli, to co mi się skojarzyło....
Bo my jesteśmy szybka i konkretne komisja, żeby nasz rzad rak działał.:)
bahusku, akurat dla faceta to komplement, że nie jest za szybki
Ćwicz- córka- bo zgnuśniejesz.
Dla relaksu wstawiłam sobie przepis Teraz muszę nadrobić zaległości...
A ja weszłam zobaczyć (tylko) kto co na obiad zrobił... i jeszcze nie paczałam.
A będziesz się pierdołami zajmować!
Proponuję 5 minut przerwy na...
O nie ma tak komisję chcesz przekupić! Nie zgadzam się, za karę masz 10 minut czochrania bobra.
TopChef się zaczął, do oglądania przy piwie ... w sam raz
Taaaaa, a międzyczasie wątek zostanie zamknięty...?
Proponuję 5 minut przerwy na...Od tego szybkiego czytania i pisania pewnie
A idę po to winko.....pozasychało w gardłach....
UWAGA- Piszemy Cytując - KONIEC UWAGI
To wszytko to jest celowa ściema szanowna komisjo. Ona to specjalnie robi , żeby odwrócić naszą uwagę, a tymczasem pewnie wykupiła wszytko w Biedronce. Dla nas nic już nie zostanie
hehe wojna bedzie
Wróciłam z kościoła, głowa popiołem posypana, szata pokutna wdziana, a tu... takie buty z cholewami
Wróciłam z kościoła, głowa popiołem posypana, szata pokutna
Nie buty z cholewami a kabaret bez biletuwdziana, a tu... takie buty z cholewami
Osz ty Bahusie za bilet nie zapłaciłeś?
Kto tu notuje?!
Kto tu notuje?!
Ja to co wyłapujęmi nie wolno
hihihi ja kolejny klon
Kto tu notuje?!
Ja stanowczo odmawiam. Się dałam skorumpować piwem.Ja tu ta "najładniejsza" i zarządzam, pisać umieć nie muszę!!!
Najbrzydsza miała szefowac :)
Gdybyś była ładna to by cię ludzie lubili... A nie lubią... Ergo...
ale se poszefuje :P a nie jakc jakas utrzymanka... :P
Ja trzeźwa na umyśle
Koleżanka się chwali, czy żali?
Hehe dziś się chwali
Ja mam pytanie w kwestii formalnej...co z tymi lodami i bobrem...można się jeszcze zapisać?
albo czochrasz albo yyyy lodzisz.... jest takie słolwo, żeby nie zabrzmiało zbyt... no wiesz?
Ja mam pytanie w kwestii formalnej...co z tymi lodami i bobrem...można się
Można ale lista długajeszcze zapisać?
Ja mam pytanie w kwestii formalnej...co z tymi lodami i bobrem...można się
Bahus, a Ty nie zaliczyłeś przypadkiem kary? Jakieś 10 minut czochrania bobra mi się kojarzy.... :)jeszcze zapisać?
Ja mam pytanie w kwestii formalnej...co z tymi lodami i bobrem...można
Patrz...!!! I nadal się pcha!!!sięjeszcze zapisać? Bahus, a Ty nie zaliczyłeś przypadkiem kary? Jakieś
10 minut czochrania bobra mi się kojarzy.... :)
A bo niektórzy to tacy pazerni!
Kto późno przychodzi sam sobie szkodzi... zostały jeże i zapiekanki
To do bahusa było coś tu się pokiełbasiło
To do bahusa było coś tu się pokiełbasiło
CYTUJEMY i będzie OKNo to bahus czochra jeża. Postanowione!
Prawą ręką?!
Obiema!
Prawą ręką?!
Prawą ręką MR....Umarłam!!!! :)
Ale na co? Na bobra czy loda?
Ja ,już chyba mogę?
Możesz!!! Teraz trza nową komisje ds NIESŁUSZNYCH oskarżeń powołać
i w sprawie kupionej kremówki Janeczki, a już myślałam, że chociaż trochę będzie luzu
Osz ty Bahusie za bilet nie zapłaciłeś?
Ale piwo przyniósł i zapasy wydatnie uszczuplił!!! Zaliczone.Lubię takie darmowe przedstawienia
to do Bahusa było, szaleje drzewko
Heh, musimy chyba wprowadzić "lajkowanie" postów - od razu bym pacnęła w łapkę pod Twoją wypowiedzią
A dlaczegóż??? Nikogo nie uraziłam, tak mi się wydaje, zaczepiałam tylko Bahusa
Dopisano 14-03-05 23:23:12:
Bo te bobry, jeże i inne ssaki, toż to niezłe przedstawienie (cóż wyobrażnia moja ogarnia to i jeszcze więcejBogdziu Wkn chciałaby podobnie jak się to robi na Facebooku; "lajkować" co oznacza lubić. Tam jak się podoba wypowiedź, zdjęcie czy cokolwiek to się naciska ikonkę (taką łapkę), że to lubisz. Widocznie Twoja wypowiedź bardzo się Wkn spodobała. Stąd chęć "zalajkowania".
A ja gupia (taka, że aż mi "ł" szkoda pisać) myślałam, że to " lakowanie", (lajkowanie to akurat wiem co to jest), to jakaś forma nagany, a za nic na świecie nie chciałabym żeby ktoś mnie wywalił z wż, dzięki Bahusie, że mnie ciemną masę uświadomłeś i spać będę spokojnie.
Taaaaa, a wpisy "same" się będą dokonywać z tych dwóch pozostałych kont???
wiecie w sumie po Waszych wpisach tak mi sie zrobilo wesolo ,cala złość ze
Jaki film...??? Ty przed monitor i dokończ komedię oglądać......mnie uszła,wisi mi to co sadzi Mamuśka,mam własne sumienie,i nie zamierzam
jej udowadniac juz nic,Wikus zasneła wiec ide pod prysznic,potem obejrze
jakis film z mezem,a potem........a Mamuska przy trojce dzieciakow nie ma nic
innego do roboty to niech dalej węszy,mi to lata,ale dobrze ,ze chociaz
pyszne jedzonko potrafi rodzince zafundowac.
Madra dziewczyna jestes, a dzieki Tobie (i innym oczywiscie) dawno tak sie nie usmialam.
A cóż cię tak śmieszy, jeśli wolno spytać?
mnie uszła,wisi mi to co sadzi Mamuśka,mam własne sumienie,i nie zamierzam
Zycie jest za krótkie żeby sie takimi rzeczami przejmować.
Ale jakie zabawne potrafi przez takie cos się stać! W końcu użytkownicy wyluzowali i jest super!
Ale jakie zabawne potrafi przez takie cos się stać! W końcu użytkownicy
To fakt, tylko trzeba do wszystkiego troszkę z życiem i poczuciem humoru podejść.wyluzowali i jest super!
nastąpiło ogólne zabananienie
lepsze niż masowe zbanowanie!!!
Ja proponuję jakiś przyrodniczy... o bobrach może...
Ja proponuję jakiś przyrodniczy... o bobrach może...
Jak o Bobrach to inne zwierza też się zmieszczą - znając Nasze temperamenty.....A chcesz banana?
Banana chcę, mnie się cena w sklepie nie podobała (2/kg?!) i nie kupiłam, a Ryś by zjadł... napisałabym, że nawet trzy by sie rzydały ale wyda się, że to ja jestem ta Boska w Trzech Osobach! :)
Biorąc pod uwagę jako się jawisz na tym forum, to pewnie byś sama zeżarła 3 kilo bananów, Rysiowi nie dawszy ani jednego!
Biorąc pod uwagę jako się jawisz na tym forum, to pewnie byś sama
Wyrodna matka z tej naszej Bahatizeżarła 3 kilo bananów, Rysiowi nie dawszy ani jednego!
Zuo!!!
Nie jestem Twoją mamuśką, a tak na marginesie agaciuu, córka prawie dorosła , więc mi pomaga.Nikt Ci nie broni mieć więcej dzieci i robić im dobre obiadki:)mnie uszła,wisi mi to co sadzi Mamuśka,mam własne sumienie,i nie zamierzam
wiecie w sumie po Waszych wpisach tak mi sie zrobilo wesolo ,cala złość
A Wkn pisała, żeby topór wojenny zakopaćzemnie uszła,wisi mi to co sadzi Mamuśka,mam własne sumienie,i nie
zamierzamjej udowadniac juz nic,Wikus zasneła wiec ide pod prysznic,potem
obejrzejakis film z mezem,a potem........a Mamuska przy trojce dzieciakow nie
ma nicinnego do roboty to niech dalej węszy,mi to lata,ale dobrze ,ze
chociazpyszne jedzonko potrafi rodzince zafundowac. Nie jestem Twoją
mamuśką, a tak na marginesie agaciuu, córka prawie dorosła , więc
mi pomaga.Nikt Ci nie broni mieć więcej dzieci i robić im dobre
obiadki:)
Ja już zakopałam, ale odpisać musiałam:)
Ja już zakopałam, ale odpisać musiałam:)
Nie nie musiałaśAle chciałam
Ale chciałam
Chciałaś zrobiłaś i nic dobrego tym nie wniosłaś Nie chciałoby mi sięNie Ty będziesz mnie osądzać:)Widać Ci się chce ,
A może będzie? oj niezbadane są wyroki niebios... :)
Bogiem nie jest, więc na pewno nie;)
Bóg jest podobno wszystkim... :D to może sądzić z tego wynika, choć
jako matka z kółka różańcowego i przewodnicząca komisji
mogę się mylić, ale nie chcę i się nie mylę. :)
Bóg jest podobno wszystkim... :D to może sądzić z tego wynika, choć
Bahati ty się nigdy nie myliszjako matka z kółka różańcowego i przewodnicząca komisji
mogę się mylić, ale nie chcę i się nie mylę. :)
Przecież nikt mnie nie zmusi :)
A może będzie? oj niezbadane są wyroki niebios... :)
Jeszcze,, komisyja" na nowo utworzy....no właśnie...
Nie Ty będziesz mnie osądzać:)Widać Ci się chce ,
Nie chce i nie będę nikogo osądzać bo nie mam ku temu uprawnień, wyraziłam tylko swoje zdaniekażdy może Cię osadzać, tak samo jak Ty nas, nie myśl sobie, że jesteśmy jakieś gorsze... i nam nie wolno. A jak będziesz dalej łobuzować to drugą komisję powołamy i wtedy od czochrania, bobrów, jeży i lodów się nie wymigasz :)
Niestety, a może na szczęście, aby kogoś oskarżać, trzeba mieć niezbite dowody. Sprawdziliśmy, niezbitych dowodów nie ma, więc raban jest zupełnie nie na miejscu. Zapanowała tylko nieprzyjemna, jak to ktoś w wątku ładnie określił "gimnazjalna" atmosfera :(Jeśli podobna sytuacja powtórzy się w przyszłości, wprowadzimy blokady tymczasowe w stosunku do osób, które robią niepotrzebne zamieszanie.
Mamo Różyczki, niezależnie od emocji oraz dwuznaczności sytuacji, jednak trzeba gorący charakter opanować, aby efekt nie okazał się odwrotny od zamierzonego. Zamiast banów wolelibyśmy rozdawać banany, takie uśmiechnięte banany na twarzy są niezastąpione :)
Bardzo proszę o odrobinę zdrowego rozsądku i apeluję o to, żeby niekoniecznie się pogodzić czy polubić, ale zakopać topór wojenny, i jeśli to możliwe (a na pewno pożądane) wykrztusić z siebie przeprosiny (nie będę w tym miejscu wskazywać konkretnych Żarłoczków). Bardzo nam to ułatwi sprawę niewykopywania z WuŻetu nikogo, ponieważ wcale nie mamy na to ochoty.
Przy okazji chciałam podziękować wszystkim uczestniczącym w wątku za wzbogacenie go o dużą dozę humoru :) Można na Was liczyć :)
Czyli można dalej te bobry,lody, jeże, Trójcę itp? :)
Wiewiórki, łosie, daniele i borsuki :P
W sumie zupełnie niechcący winieta WuŻetu pasuje jak ulał - na naszym forum zabulgotało jak w marcowym garncu :P
.....i whiskey
Niestety, a może na szczęście, aby kogoś oskarżać, trzeba mieć niezbite
dowody. Sprawdziliśmy, niezbitych dowodów nie ma, więc raban jest
zupełnie nie na miejscu. Zapanowała tylko nieprzyjemna, jak to ktoś w
wątku ładnie określił "gimnazjalna" atmosfera :(Jeśli podobna sytuacja
powtórzy się w przyszłości, wprowadzimy blokady tymczasowe w
stosunku do osób, które robią niepotrzebne zamieszanie. Mamo
Różyczki, niezależnie od emocji oraz dwuznaczności sytuacji, jednak
trzeba gorący charakter opanować, aby efekt nie okazał się odwrotny od
zamierzonego. Zamiast banów wolelibyśmy rozdawać banany, takie
uśmiechnięte banany na twarzy są niezastąpione :) Bardzo proszę o
odrobinę zdrowego rozsądku i apeluję o to, żeby niekoniecznie się
pogodzić czy polubić, ale zakopać topór wojenny, i jeśli to
możliwe (a na pewno pożądane) wykrztusić z siebie przeprosiny (nie będę
w tym miejscu wskazywać konkretnych Żarłoczków). Bardzo nam to
ułatwi sprawę niewykopywania z WuŻetu nikogo, ponieważ wcale nie mamy na
to ochoty. Przy okazji chciałam podziękować wszystkim uczestniczącym w
wątku za wzbogacenie go o dużą dozę humoru :) Można na Was liczyć :)
A więc Komisja stwierdza!!!!!
po 1. Bahus tarmosi Jeża na loda nie zasłużył za mało piwa przyniósł
wiecej komisja nie ustalila bo si eopila piwem Bahusa
Jak mi ulżyło nie jestem szafranem35 stwierdzone i zatwierdzone. Nie przeżyłabym jakbym musiała to udowadniać...mój bóbr taki nieuczesany dziś ;)
Jak mi ulżyło nie jestem szafranem35 stwierdzone i zatwierdzone. Nie
Idź szybko czesać zawsze możesz nas zaskoczyć i udowodnićprzeżyłabym jakbym musiała to udowadniać...mój bóbr taki
nieuczesany dziś ;)
Czeszcie bobra, dziewczyny... nie znacie dnia ani godziny!
Nie jesteś bo piszesz od sąsiadki:) W życiu się nie przyznasz, zmniejsz chociaż ze 2 kropki, dziwnym trafem, agacia poszła myć bobra:)))
MR nie mam nic do Ciebie lubię Cię ale chyba masz jakąś opsesję
A nie poszła myć bobra
MR nie wszystkie kobiety hodują bobry :)
MR nie wszystkie kobiety hodują bobry :)
Z tego co wiem to niektóre je nawet świadomie niszcząMR nie wszystkie kobiety hodują bobry :) Z tego co wiem to niektóre
Wy faceci naprawdę tak lubicie te bobry?je nawet świadomie niszczą
MR nie wszystkie kobiety hodują bobry :) Z tego co wiem to niektóreje
A co jest pięknego w całkiem łysym bobrze? Troszeczkę futerka , zawsze mu nada tej pikanterii:)))nawet świadomie niszczą Wy faceci naprawdę tak lubicie te bobry?
Futerko nie jest fajne...
To zależy ile tego futerka i gdzie:)
Ty chyba, bahus, nie te filmy oglądasz!
buahahahah :D o ezu siedze i się śmeje jak głupia :P
Przecież bobry, to Twój główny temat aggusiu, ja nie hoduje:)))
a ja MR nie wnikam :), ale pamiętam, że kiedyś wspominałaś, że zamiast bobra masz świnkę morską, tez może być do czochrania :)
Mamy 3 świneczki morskie:)
to u Was chyba rodzinne to powiększanie rodziny :) Jak mam edytować ten profil, Nie wiem jak mam to zrobić, nie pamiętam Gdzie to się wchodzi?
Moje -> Ustawienia
Już dałam radę, zapomniałam jak to się robi :)
Wstaw zdjęcie. Inaczej nie uwierzymy
pewnie wpadłam MR w oko :)
pewnie wpadłam MR w oko :)
Następna co lubi dziewczynkiO i nowa komisja ds dyskryminacji!!!
O i nowa komisja ds dyskryminacji!!!
Przepraszam przepraszam nikogo nie dyskryminuje. Stwierdzam tylko zaistniały fakt.
Ja zostanę jednak przy chłopcach
Ja po prostu nie jestem tak wybredna :)
Ja po prostu nie jestem tak wybredna :)
Ja tam lubię czasem pogrymasićBoś młoda i głupia! Jeszcze parę lat i przestaniesz.
Które kropki mam zmniejszyć dla Ciebie dziś wszytko :). W końcu nie chcę żeby mnie jakieś myszy zjadły :)
Dobra, wejdź w swój profil, to ujrzysz te kropeczki, identyczne jakie ma agaciaa, a ja pójdę zrobić galaretki drobiowe:)Rano Cię poczęstuje na śniadanie.:)
Ło Jezusiu znak pokoju widzę, to idę kroki oglądać :)
Nie jesteś bo piszesz od sąsiadki:) W życiu się nie przyznasz, zmniejsz
Nie ma to jak zakopywanie konfliktu...... tylko niektórym dłuugo schodzi przy tym.chociaż ze 2 kropki, dziwnym trafem, agacia poszła myć bobra:)))
to tak biega od siebie do sąsiadki i z powrotem, i ponownie, tylko po to, aby napisać jakiś post?
A ty nie? Wszyscy tak robią!!! :) policz kropki, policz kropki!
no fakt, zdarza się, czasem nawet z pracy
to tak biega od siebie do sąsiadki i z powrotem, i ponownie, tylko po to, aby
Kurde ale jaką figurę będzie miała po tym bieganiu do sąsiadkinapisać jakiś post?
heh, to zależy jak daleko od siebie mieszkają
Wcale nie musi, sąsiadka napisze w jej imieniu:)
sąsiadka musi się bardzo nudzić
Wcale nie musi, sąsiadka napisze w jej imieniu:)
Naprawdę.....??? aż taak...???Wcale nie musi, sąsiadka napisze w jej imieniu:)
Już wiem!! Ma 2 komputery, dwóch dostawców internetu i tylko siedzi przed monitorami pochłania tłuste pączki i tylko czeka na odpowiedni moment żeby dogryźć Mamie RóżyczkiNo tak, właśnie tak robi , jak Ty teraz:)
Wcale nie musi, sąsiadka napisze w jej imieniu:) Już wiem!! Ma 2 komputery,
Że co???????? Dogryzam????? Oj nie chciałabyś poczuć mojego dogryzania i nigdy nie poczujesz To tylko ustaliła komisja po wnikliwych rozmowachdwóch dostawców internetu i tylko siedzi przed monitorami
pochłania tłuste pączki i tylko czeka na odpowiedni moment żeby dogryźć
Mamie Różyczki
nie zdradzaj szczegółów .
nie zdradzaj szczegółów .
W życiu...Zamiast banów wolelibyśmy rozdawać banany, takie...
W tej sytuacji i w związku z powyższym wnioskuję aby były koniecznie pokrojone w plastry.Zawsze musisz psuć zabawę?!
Niniejszym oznajmiam, że narobiłyście mi smaka. Córka śpi, zwierzęta śpią, Małżowinek włączył film o bobrach więc was zostawiam. Papa.
Ale porażająca cisza nastąpiła
Ale porażająca cisza nastąpiła
Wszyscy pijani twoim piwemAle porażająca cisza nastąpiła Wszyscy pijani twoim piwem
Wcale nie!!! Ja piłam wino ino mi się skończyło.....ja zmywałam (wątpliwą skądinąd) urodę :)
Cicho !!! Bo jeszcze urody Ci Bahatku zazdrościć będą i czar rzucą na Ciebie co byś się w ropuchę zmieniła
Cisza zapadła ale wątek tak się rozwinął, że nie wiem kiedy uda mi się go przeczytać.
Cisza zapadła ale wątek tak się rozwinął, że nie wiem kiedy uda mi się
Dasz radę As, wierzymy w Ciebiego przeczytać.
ale nie dziś
Przeczytałam wszystko :D ubawiłam się ;D
ale to.... "po 1. Bahus tarmosi Jeża na loda"
zapadnie mi w pamięci !!!!!!!!!! hahahahhahahahh
będziesz w stanie zasnąć po dokonaniu tego odkrycia? Ono naprawdę zapada w pamięci Ojej
Konkluzja sprawy : Naród wyposzczony więc skaka sobie do oczu . Jak ja to mówię na wszelkie chandry , na wszelkie smutki upiecz szarlotkę , napij się vódki .
A ja chciałam dodać, że jestem zachwycona tym, jak wszyscy oblewający się pomyjami elegancko zachowali pisanie dużą literą "Ty, Ciebie". Wszak to oznaka szacunku.
A ja nie będę, choć zdecydowaną większość z was szanuję.
No ja jak zwykle opóźniona....taka dyskusja a ja nie wiedziałam Ale ubaw mnie ominął!
wyobraź sobie ,ze dla mnie to nie był ubaw,oskarzajac mnie ,ze jestem w trzech osobach,
no a teraz robi Mamuska cyrk zakladajac watek i oficjalnie sie zegna zamiast po wczorajszej porażce czmychnąć po cichaczu,ale nie ona teraz bedzie czytac kto ja lubi i kto ja zaluje,ze odeszla,jak tych osob bedzie duzo to o zgrozo weźmie i jeszcze wroci.....wrrrrtt
Może wróci pod innym nickiem.
A czemu "o zgrozo"? Nie wszyscy ją lubią, ciebie też nie wszyscy, mnie też. Ale nie da się ukryć, że większość tematów, w których coś się działo, zakładała Mama-Różyczki. Będzie nudno i mdło teraz.
I wiem, wiem, ostatnia afera w ciebie uderzyła najbardziej, więc mi łatwo mówić. Ale czy na pewno będzie lepiej i fajniej, jak poodchodzą najbardziej kontrowersyjne postaci?
Sorka, to do agaci3323.
człowiek pójdzie spać, wstanie i własnym oczom nie wierzy :O MR wracaj tu!!!
Makusiu kochana juz wszystko zostało wyjaśnione agacia3324 jest w jednej osobie,Mamuśka po nieudanej akcji dała noge,zwalajac wine na męża,proponuje zamknij ten Wątek.
To póki co,ja jeszcze ja coś wtrącę.Fakt,dawno takiego"gorącego" wątku nie było.Wczoraj wieczorem dostałam oczopląsu,może nawet zaćmienia umysłu i żeby nie pisać głupot (jak kiedyś jedna Pani elegancko napisała),otworzyłam sobie winko dla rozjaśnienia umysłu.Należało mi się,po czternastogodzinnej podróży służbowej...Nadal jestem w szoku co do ważkości problemu,a winko już chyba "wybyło".Co się jednak uśmiałam,to moje.Macie kobietki poczucie humoru i fajnie.Oj,Bahus,Ty również.
Wszystko już chyba zostało wyjaśnione w jednym z najdłuższych wątków na wż :) Zapraszam do dyskusji w innych, mam nadzieję bez zbędnych/złych emocji :)
No i co dobrego narobiliście..... makaron rozgotowałam przez Was!!!
Szczęka mnie boli od śmiechu.