Witam. Mam pytanie odnośnie pierogów z mrożonych owoców. Mój synek poprosił żebym na jego urodziny zrobiła mu jego ukochane pierogi z truskawkami. Nigdy nie robiłam ich z mrożonych owoców. Urodziny wypadają w niedzielę i zjedzie się nasza liczna rodzinka nie uśmiecha mi się robienia ich na bieżąco. Czy nie rozpadną się podczas odgrzewania gdybym zrobiła je w sobotę? Proszę o pomoc.
Zawsze w okresie zimowym robię pierogi z mrożonych owoców , nigdy nie rozmrażam , uważam , że to nie ma sensu , a poza tym łatwo się je lepi i nie wycieka sok z owoców .
Witam. Mam pytanie odnośnie pierogów z mrożonych owoców. Mój synek poprosił żebym na jego urodziny zrobiła mu jego ukochane pierogi z truskawkami. Nigdy nie robiłam ich z mrożonych owoców. Urodziny wypadają w niedzielę i zjedzie się nasza liczna rodzinka nie uśmiecha mi się robienia ich na bieżąco. Czy nie rozpadną się podczas odgrzewania gdybym zrobiła je w sobotę? Proszę o pomoc.
Ja zawsze z owoców nie ważne z jakich robię na świeżo.
No właśnie ja też....
Nie wiem jak z truskawkami, ale ostatnio robiłam z mrożonych jagód i odgrzewalam część której nie udało sie zjeść następnego dnia. Nie było problemu:)
Zawsze w okresie zimowym robię pierogi z mrożonych owoców , nigdy nie rozmrażam , uważam , że to nie ma sensu , a poza tym łatwo się je lepi i nie wycieka sok z owoców .
Super! Spróbuję zrobić dzień wcześniej:) Na Was zawsze można liczyć. Dziękuję!
Ja również robię z mrożonych. Jeśli zostanie na następny dzień to podgrzewam na parze, mam pewność ze nic mi sie nie rozlizie podczas gotowania.
Ja również robię z mrożonych. Jeśli zostanie na następny dzień to
Robię tak samo.Ostatnio z mrożonych malin dla wnusia.podgrzewam na parze, mam pewność ze nic mi sie nie rozlizie podczas
gotowania.