Jesteśmy tu w mniejszości ... ale myślę że może kiedyś będzie nas więcej, dlatego życzę Wam Koleżanki wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet (na razie sam, ale myślę że reszta się dołączy ) - może jakaś imprezka się z tego powodu rozkręci ... bo jak widać ostatnimi czasy osób nie wylewających "za kołnierz" jest ci tu sporo ...
Dziękuję,choć nie świętuję.No,ale niektóre Panie to będą hucznie balować,ho,ho.Co byście powiedziały na bal na...180 fajnych "babek"?Wiem o takim,ale mi nie po drodze.To dopiero będzie się działo.
Jola zaraz będzie Ci po drodze, poczekaj niech się tylko tu na dobre impreza rozkręci. Ja tam mogę drzwi do piwnicy otworzyć, zapas piwa się nieco uszczuplił, ale nic to niedługo się nową warkę nastawi...
Piersi do góry! Niech znikną z twarzy Gradowe chmury. Niech żyje cellulit I kurze łapki, Bo i tak jesteśmy Najfajniejsze babki!
Wsio dobrego na Dzień Kobiet babeczki! Byście zawsze miały cztery zwierzęta: Norkę na ramionach, jaguara w garażu, lwa w łóżku i osła, który by za to wszystko płacił!
Dzięki pięknie!!! Ja z okazji święta urządziłam chłopu karczemną awanturę, bo jak się stęsknię po długiej rozłące to mi się zawsze tak jakoś wybuchnie, ale mam to wpisane w kontrakt, więc chłopu nie przeszkadza, że jedzie tyyyle godzin, by być 5h w domu i jeszcze opieprz dostanie, to wszystko z miłości. Kwiatki lubię jak najmniej kwiaciarniane, więc dostałam osłonki do babeczek przecudnej urody, jakich w mojej wsi próżno szukać, Młode aniołki a Mała zestaw do mazania co teraz uskutecznia. :) Ja obchodzę każde święto, pod które się "łapię", bo życzeń i prezentów nigdy za wiele, oczywiście, wiecie dlaczego... No ale juz po południu, pijmy więc! :)
słonca? leeeejeeeee tak dla odmiany! Juz ponoc sa dwa powiedzenia : "pazerny jak Bahati na pieniądze" i "siano z torebki wystaje" to miło być inspiracją dla prostego ludu.... :P
Miałam kiedyś koturny z plecioną słomą.Modne było,a i wracało.Słoma jest ekologiczna,trzymajmy się słomy,a jakże.Dlaczegóż by nie?Lepsza słoma w butach,niż w głowie.Kurde,już bym nie dała rady chodzić w takich bucikach,jak Twoje.
Ja obchodzę każde święto, pod które się "łapię", bo życzeń i prezentów nigdy za wiele, oczywiście, wiecie dlaczego... No ale juz po południu, pijmy więc! :)
Dziękuję za życzenia . Dzisiaj to takie u mnie podwójne święto bo jeszcze imieniny mam . Wprawdzie u nas na Śląsku nie robimy z tego powodu imprez , ale można sobie wypić dwa razy .
Jesteśmy tu w mniejszości ... ale myślę że może kiedyś będzie nas więcej, dlatego życzę Wam Koleżanki wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Kobiet (na razie sam, ale myślę że reszta się dołączy ) - może jakaś imprezka się z tego powodu rozkręci ... bo jak widać ostatnimi czasy osób nie wylewających "za kołnierz" jest ci tu sporo ...
Dziękujemy.
Dziękujemy I napić zawsze się możemy
No dobrze, a czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie jest Pampas i jego życzenia dla nas? Hm... a może... a może... Pampas jest... kobietą!
No dobrze, a czy ktoś może mi powiedzieć, gdzie jest Pampas i jego
W takim razie Bahus tez jest kobieta! Przedtem sledzil dokladnie wszystkie watki a teraz jak ma zlozyc zyczenia, to cisza jak makiem zasial ;)))życzenia dla nas? Hm... a może... a może... Pampas jest... kobietą!
Dziękuję :)
To ja zostawiam torcik do kawusi.
Dziękuję A kto rozpił towarzystwo...? To teraz niech rozkręca imprezkę
dziękuję
Dziekuje :)
dziękuję :)
Dziekuje :)
Och jak milo:) jak na razie to jedyne zyczenia jakie dzisiaj dostalam. Bardzo dziekuje
Serdeczne uściski i wielkie dziękuję
Bardzo dziękuje
a tak na marginesie co pijemy? ja stawiam zawsze na mojito. Mete mam caly rok w ogrodzie, rum tez sie znajdzie..... hm...ambrozja
Nie obchodzę ,ale dziękuję:)
Dziękuję
Dziękuję,choć nie świętuję.No,ale niektóre Panie to będą hucznie balować,ho,ho.Co byście powiedziały na bal na...180 fajnych "babek"?Wiem o takim,ale mi nie po drodze.To dopiero będzie się działo.
Jola zaraz będzie Ci po drodze, poczekaj niech się tylko tu na dobre impreza rozkręci. Ja tam mogę drzwi do piwnicy otworzyć, zapas piwa się nieco uszczuplił, ale nic to niedługo się nową warkę nastawi...
Dzięki za życzenia :)
Ooo,nie,to prawie ..400 kilometrów.Natomiast będę się z nimi bawiła...wirtualnie.
E tam z nimi, wirtualnie to już się lepiej z nami bawić :)
Oczywiście,jakbym śmiała nie....
DZIĘKUJĘ BARDZO
Dziękuję i życzę wszystkim szampańskiej imprezki :)
Piersi do góry!
Niech znikną z twarzy
Gradowe chmury.
Niech żyje cellulit
I kurze łapki,
Bo i tak jesteśmy
Najfajniejsze babki!
Wsio dobrego na Dzień Kobiet babeczki!
Byście zawsze miały cztery zwierzęta:
Norkę na ramionach, jaguara w garażu, lwa w łóżku i osła, który by za to wszystko płacił!
Doł"an"czam się do życzeń od Pawła :) Buziole i uściski wszystkim WuŻetwiczkom. Michał.
No to siup. Na zdrowie.
buziola dostałeś w Kawiarence.....a pić teraz? jeszcze południa nie ma.....tak od rana jak zacznę naftę pociskać,.to mi chyba koślawe torty wyjdą :P
Dziękuję ja już upiekłam na dzień kobiet do kawusi zapraszam się częstować
Umknąłeś mi w zalewie babskich wpisów.Dzięki...
Dziękuję
Dzięki bardzo.:))
Dziękuję Ci bardzo za życzenia. Imprezka owszem, tak! Ale po południu.
Dzięki pięknie!!! Ja z okazji święta urządziłam chłopu karczemną awanturę, bo jak się stęsknię po długiej rozłące to mi się zawsze tak jakoś wybuchnie, ale mam to wpisane w kontrakt, więc chłopu nie przeszkadza, że jedzie tyyyle godzin, by być 5h w domu i jeszcze opieprz dostanie, to wszystko z miłości. Kwiatki lubię jak najmniej kwiaciarniane, więc dostałam osłonki do babeczek przecudnej urody, jakich w mojej wsi próżno szukać, Młode aniołki a Mała zestaw do mazania co teraz uskutecznia. :) Ja obchodzę każde święto, pod które się "łapię", bo życzeń i prezentów nigdy za wiele, oczywiście, wiecie dlaczego... No ale juz po południu, pijmy więc! :)
Jeszcze raz napiszę-prawdziwa Włoszka z Ciebie.
"oczywiście, wiecie dlaczego."-wiem,wiem,te pazerne tak mają .Zdrówka i podeślij troszkę słońca.
Oczywiście żartowałam.Odnośnie...sama wiesz.
słonca? leeeejeeeee tak dla odmiany! Juz ponoc sa dwa powiedzenia : "pazerny jak Bahati na pieniądze" i "siano z torebki wystaje" to miło być inspiracją dla prostego ludu.... :P
Jesteś niesamowita.
Nareszcie!!!! Nareszcie zostało to zauważone!!! :)
Miałam kiedyś koturny z plecioną słomą.Modne było,a i wracało.Słoma jest ekologiczna,trzymajmy się słomy,a jakże.Dlaczegóż by nie?Lepsza słoma w butach,niż w głowie.Kurde,już bym nie dała rady chodzić w takich bucikach,jak Twoje.
Co racja, to racja
Ja obchodzę każde święto, pod które się "łapię",
O!! Dobrze gada :) Polać jej :Dbo życzeń i prezentów nigdy za wiele, oczywiście, wiecie dlaczego...
No ale juz po południu, pijmy więc! :)
Dziękuję bardzo
Serdeczne dzięki !!! No to Sto Lat!!!
Dziekuje bardzo, i przesylam troszke slonca i kwiatow
Super.Od razu chciałam sprawdzić,gdzie mieszkasz,ale się nie dało.
Gorny Slask-granica z Czechami- z okna widze gory
Dopisano 14-03-08 17:11:39:
a TY?Aaa,tzw trójkąt.Podeślę link.U mnie dwie granice.
Dziękuję bardzo.:))
i jak jakieś drinki już były ??
Sączę sobie, a co :)
dobrze, dobrze, tak pytam ... bo ja niestety dopiero wieczorem ... ogród trza ogarnąć po zimie ... mało casu kruca bomba
Czyli co?/ Czyli chłopy górą??O niee.
a kobitki dołem ??
Może być.
Dzięki.
Pięknie dziękuję za życzenia. Ja jeszcze o tzw. suchej twarzy, chyba że nadmiar kofeiny to też "spożycie".
Pozdrowionka dla wszystkich Balowiczek i Balowiczów, wszystkich i wszędzie. Humoru, wigoru i oby nie brakło alkoholu - . Udanej imprezki.
Również dziękuję i wszystkim Paniom w prezencie po goździku i rajstopach, jak to... drzewiej bywało....
Dziekuje za zyczenia i ustawiam sie w koljce po tulipana.
Na tablicy, tam po prawej, trzeba było pokwitować odbiór:)
Bardzo, bardzo dziękuję. Wszyscy jeszcze trzeźw? To chyba na skutek kaca po wczorajszym , no ale klin klinem, więc częstujcie się
lód i piwo w lodówce, jak ktoś chętny :)
Super barek, świetnie zaopatrzony :) Tylko się raczyć :)
ja dziś piję z doskoku, bo rodzinka jeszcze zamówiła dwie duże pizze ... ale piwo już jest
Dzięki wielkie!
Dziękuję :D
Dziękuję:)
Dziękuję bardzo :)
Dziękuję za życzenia . Dzisiaj to takie u mnie podwójne święto bo jeszcze imieniny mam . Wprawdzie u nas na Śląsku nie robimy z tego powodu imprez , ale można sobie wypić dwa razy .
Pieknie dziekuje!
Ja z deczko opóźniona jestem, ale dziękuję za "kobiece" życzenia wszystkim panom ;)
Dzięki Wielkie!!!