Drodzy Panowie. Uslyszalam , ze dzisiaj jest Wasze swieto. Z tej okazji zycze Waw wszystkiego najlepszego . Niech Was dzisiaj spotka cos wspanialego . Dorzucam Cos pysznego i konkretnego jak to na facetow przystalo
Dzień Mę...żczyzny wpisany w Święto 40-stu Mę...czenników, czy to przypadek? Nie! Więc wszystkim Mę... życzę siły, wytrwałości, pomysłowości i przyjemnych tortur życiowych. Oby torturowano Was znakomitym jedzonkiem, maltretowano wdziękami Wam najsłodszymi i upijano tylko najprzedniejszymi trunkami. A przede wszystkim dużo zdrowia.
Drodzy Panowie. Uslyszalam , ze dzisiaj jest Wasze swieto. Z tej okazji zycze Waw wszystkiego najlepszego . Niech Was dzisiaj spotka cos wspanialego . Dorzucam Cos pysznego i konkretnego jak to na facetow przystalo
Szanowni , drodzy Panowie wszystkiego najlepszego nie tylko dzisiaj, ale zawsze !
Najlepsze Życzenia Dla Naszych Wspaniałych PANÓW!!!
Dzień Mę...żczyzny wpisany w Święto 40-stu Mę...czenników, czy to przypadek? Nie! Więc wszystkim Mę... życzę siły, wytrwałości, pomysłowości i przyjemnych tortur życiowych. Oby torturowano Was znakomitym jedzonkiem, maltretowano wdziękami Wam najsłodszymi i upijano tylko najprzedniejszymi trunkami. A przede wszystkim dużo zdrowia.
PANOWIE wszystkiego najlepszego
Nasi Wspaniali Panowie, wszystkiego najlepszego!!!!
Ode mnie też ;) najlepszego!!!
dzięki, nawet nie wiedziałem że jest takie święto .... ale napić się zawsze można
Wszystkiego Najlepszego Panowie :)
Zdrówko Panowie
Wszystkiego co najlepsze Wam życzę.:)
Chłopaki! Wszystkiego najlepszego!!!
Ja rowniez zycze wszystkim naszym Panom, wszystkiego najlepszego!
Panom życzę wszystkiego co dobre.
Dziewczyny...dziękuję za pamięć i miłe życzenia...
Z tej okazji zapraszam Was na kufelek mojego ulubionego napoju.
To i ja dorzucę, w ostatniej chwili :...
Jaki piekny bukiet:)
Dziękuję wszystkim Paniom :)
Dzięki bardzo jeden z 40