Jak w tytule chodzi mi o taki robiony domowy.
Hummus, gdzies to slyszalam, to chyba cos zdrowego do jedzenia?
Zostaje Ci samodzielnie przetestować...:) Ja tylko napiszę, że może tak jak z pesto, gdy przełożysz pastę do słoiczka, powierzchnię zalej cienką warstwą oleju. To na dłużej zachowa ważność w lodówce.
Mój na razie stoi dobę w lodówce, od wczoraj bez zmian. Myślę, że w lodówce 3-4 dni wytrzyma.
Jak w tytule chodzi mi o taki robiony domowy.
Hummus, gdzies to slyszalam, to chyba cos zdrowego do jedzenia?
Zostaje Ci samodzielnie przetestować...:) Ja tylko napiszę, że może tak jak z pesto, gdy przełożysz pastę do słoiczka, powierzchnię zalej cienką warstwą oleju. To na dłużej zachowa ważność w lodówce.
Mój na razie stoi dobę w lodówce, od wczoraj bez zmian. Myślę, że w lodówce 3-4 dni wytrzyma.