Forum

Powitalnia i życzeniodajnia

Tabela imienin, urodzin i innych ważnych dat - poszukiwany Żarłoczek, który pomoże Makusi !

• Autor: Wkn Data: 2014-04-02 11:25:38

Poszukiwany moderator pomocniczy tabeli imienin/urodzin i dat ważnych!

Tabela imienin, urodzin i ważnych dat cieszy się na Wużecie sporą popularnością - fajnie jest zarówno składać życzenia, jak i je otrzymywać.

Aby nikt, kto zgłosi ważną datę nie został pominięty ani zapomniany potrzebna jest (bardzo bardzo!) osoba (lub 2 osoby) codziennie choć na chwilkę zaglądająca na Wielkie Żarcie, która otoczyłaby opieką wszystkie daty :) Kiedyś taką funkcję pełnił Bodek, później zdaje się Makusia, ale brak czasu ją pokonał.

Kto dzielny, nie niedzielny i do pomocy chętny? Obiecujemy wszyscy tu zgromadzeni ładnie się cieszyć :)

• Autor: makusia Data: 2014-04-02 14:32:12

Poszukiwany moderator tabeli imienin/urodzin i dat ważnych! Tabela imienin,
    urodzin i ważnych dat cieszy się na Wużecie sporą popularnością - fajnie
    jest zarówno składać życzenia, jak i je otrzymywać. Aby nikt, kto
    zgłosi ważną datę nie został pominięty ani zapomniany potrzebna jest
    (bardzo bardzo!) osoba (lub 2 osoby) codziennie choć na chwilkę
    zaglądająca na Wielkie Żarcie, która otoczyłaby opieką wszystkie
    daty :) Kiedyś taką funkcję pełnił Bodek, później zdaje się
    Makusia, ale brak czasu ją pokonał. Kto dzielny, nie niedzielny i do pomocy
    chętny? Obiecujemy wszyscy tu zgromadzeni ładnie się cieszyć :)

Przykro mi się zrobiło Wkn :(  

• Autor: Wkn Data: 2014-04-02 14:41:19

Niepotrzebnie, wątek został założony został z intencją wyłonienia osoby, która byłaby w stanie pomóc w publikowania postów inicjujących życzenia. Nie ma drugiej takiej jak Osoby/Moderatora/Kucharza/Autora/Żarłoczka jak Makusia i nikt nie będzie w stanie Cię zastąpić, ale nie mogę pozwolić, żeby pojawiały się na forum wątki z pretensjami, które właśnie sprawiają przykrość - zresztą nie tylko Tobie :( Wyobraziłam sobie, że stanie się to regułą, brrr...

Może jednak uda się nie próbować zrobić wszystkiego bez pomocy innych? Samemu nawet smucić się niedobrze :)

To może przeredagujmy, bo rzeczywiście z powodu pisania w czasie robienia miliona innych rzeczy na raz - sformułowanie mogło wyjść mi głupie, za co serdecznie przepraszam:

czy znajdzie się jakaś dobra dusza, która pomoże Makusi ogarniać tabelę imieninowo-urodzinowo-ważnodatową i w razie potrzeby, np. nieobecności lub nawału innych zajęć, zastąpi ją w uzupełnianiu danych i inicjowaniu postów z życzeniami? Uśmiechamy się!

• Autor: makusia Data: 2014-04-02 14:46:07

Przykrość sprawiło mi słowo "zdaje się" , bo doskonale wiesz że nikt po za mną tego nie robi . PATI ma chwilowy problem z dostępem do internetu a tylko ona mi pomagała w tym temacie.

Mam nadzieję że szybko się znajdzie "wolontariusz" nie tylko do składania życzeń, jest na wż masa pracy i pomoc bardzo potrzebna

• Autor: Wkn Data: 2014-04-02 14:55:05

Jeszcze raz przepraszam, że w sposób niezamierzony Cię uraziłam (wykrzyknik wykrzyknik wykrzyknik kropka). Mnie zawsze jest bardzo przykro, gdy ludzie do mnie piszą "doskonale wiesz" - a ja o części rzeczy niestety mogę nie wiedzieć lub nie być ich pewną. Tego typu strony jak Wielkie Żarcie ogarnia zwykle sztab ludzi na pensjach, a my ją prowadzimy samodzielnie z pomocą takich jak Ty uczestników przez wielkie U - bez Was by nas nie było i to jest oczywiste. Ale wiele rzeczy nie jest dla mnie oczywiste i będę się w każdej sytuacji na stronie starała pomóc jak umiem, być może nie unikając błędów, choć nigdy celowych - pamiętajcie o tym!

Zmieniam tytuł na właściwszy - szukamy pomocnika dla Ciebie. Swoją drogą to jest bardzo ciekawe, że do narzekania jest zwykle masa ludzi, ale do tworzenia treści to jakoś lichutko pod względem liczby się robi.

• Autor: Bahati Data: 2014-04-02 14:56:03

Ja tu jestem codziennie jakby co... 

• Autor: kasiachodziez Data: 2014-04-02 15:03:04

Popieram kandydaturę Bahati!!!!

to babeczka z humorem,z dystansem do siebie i z wieeeeelkim serducheeem dla wszystkich,po za tym doskonale radzi sobie w świecie internetu i nic z komp nie jest jej straszne.

Jestem za Bahati!!!!!!!

P.S i najlepsze imprezy też są u niej:)

• Autor: Bahati Data: 2014-04-02 15:05:36

Oooo pierwszy casting w moim życiu.... :) Wzruszyłam się Kochana!!! Aż się wieczorem napijemy, co? :)

• Autor: kasiachodziez Data: 2014-04-02 15:18:24

Kochana nie znam tutaj drugiej takie obowiązkowej i odpowiedzialnej osoby jak Ty,wpuścisz tu trochę świeżości.

• Autor: Gluba666 Data: 2014-04-02 15:21:41

• Autor: mggi63 Data: 2014-04-02 15:35:25

Tak! Kandydatura Bahati jak najbardziej w 100% trafiona Młoda,kreatywna,błyskotliwa a co najważniejsze kulinarnie utalentowana! Jestam zaaa!

• Autor: Gluba666 Data: 2014-04-02 14:58:55

Tak jak Bahati, też jestem tutaj codziennie, choć nie zawsze mam czas pisać.

• Autor: MARTA84 Data: 2014-04-02 15:47:55

Ja tez jestem co dziennie :)

• Autor: makusia Data: 2014-04-02 16:04:03

Widzę pierwszych chętnych, super, dziękuję :)

Bahati i Gluba666 , oraz MARTA84 , jeśli wam coś wypadnie :)

Możemy się umówić że kto z was wejdzie wcześniej, sprawdzi tabelkę, jeśli nie będzie wątku z życzeniami to go wstawi? Jeśli się zdublują , późniejszy wykasuję :) Chyba że się umówicie między sobą, kto kiedy:)

• Autor: kasiachodziez Data: 2014-04-02 16:04:19

A do kiedy trwa ta kampania wyborcza??

• Autor: makusia Data: 2014-04-02 16:14:39

A do kiedy trwa ta kampania wyborcza??

Zapisuj się Kasiu, bo miejsc braknie

• Autor: kasiachodziez Data: 2014-04-02 16:15:28

Makusiu masz poczucie humoru i za to min cię bardzo lubię:)

• Autor: makusia Data: 2014-04-02 16:30:03

Dziękuję :)

• Autor: Wkn Data: 2014-04-02 21:47:18

Makusiu, Ty to widzisz? Cudowne i budujące zakończenia dnia :D Kochani, dziękujemy - dzień miałam podły dość od rana, ale na koniec, gdy usiadłam do wieczornej pracy wużetowej taka miła wiadomość - przemiła, naprawdę. Gęba się cieszy od ucha do ucha. Wróbelek także do mnie napisała na PW, oferując pomoc. Bardzo bardzo dziękujemy :D Jutro Pampas niestety nie będzie pełnił dyżuru, ale w piątek wracamy do tematu!

Wielkie cmoki dla Bahati i Wróbelka!

Bahusie, niech Cię wyszarpię za brodę (może Ci nieco kłaków nawyrywam przy okazji, hm hm).

• Autor: bahus Data: 2014-04-02 22:01:08

Ciekawe jak złapiesz, ostatnio brodę przyciąłem do 5 mm.

• Autor: Wkn Data: 2014-04-02 22:33:56

Pęsetką, pęsetką

• Autor: słodki buraczek Data: 2014-04-03 16:21:32

Sadystka!

• Autor: Gluba666 Data: 2014-04-03 10:45:18

Też chcę cmoka A co!

• Autor: Wkn Data: 2014-04-04 14:23:51

cmok (i umazałam Cię pianką z kawy, haha!)

• Autor: makusia Data: 2014-04-14 12:22:23

Makusiu, Ty to widzisz? Cudowne i budujące zakończenia dnia :D Kochani,
    dziękujemy - dzień miałam podły dość od rana, ale na koniec, gdy
    usiadłam do wieczornej pracy wużetowej taka miła wiadomość - przemiła,
    naprawdę. Gęba się cieszy od ucha do ucha. Wróbelek także do mnie
    napisała na PW, oferując pomoc. Bardzo bardzo dziękujemy :D Jutro Pampas
    niestety nie będzie pełnił dyżuru, ale w piątek wracamy do
    tematu! Wielkie cmoki dla Bahati i Wróbelka! Bahusie, niech Cię
    wyszarpię za brodę (może Ci nieco kłaków nawyrywam przy okazji, hm
    hm).

Super, tylko kiedy pomoc wchodzi w życie ? Nie ukrywam że przydała by się jak najszybciej :)

• Autor: Bahati Data: 2014-04-14 12:23:55

Owszem, ale pytający o instrukcje instrukcji nie otrzymał. Pojęcia nie mam, skąd te daty bierzecie...

• Autor: makusia Data: 2014-04-14 12:27:33

Owszem, ale pytający o instrukcje instrukcji nie otrzymał. Pojęcia nie mam,
    skąd te daty bierzecie...

Na priw :)

• Autor: Wkn Data: 2014-04-14 13:20:13

Od dziś już nie będzie kto miał naprawiać wużetu, bo wieczorem zamorduję pampasa - myślałam, że Wam już dawni ustawił.

• Autor: makusia Data: 2014-04-14 13:35:51

Od dziś już nie będzie kto miał naprawiać wużetu, bo wieczorem
    zamorduję pampasa - myślałam, że Wam już dawni ustawił.

Nie morduj biedaka

• Autor: bahus Data: 2014-04-15 17:15:53

Mordować to może nie ale "wycisk" to by się przydał

• Autor: mggi63 Data: 2014-04-02 16:54:29

Kampania była krótka ale owocna

• Autor: bahus Data: 2014-04-02 21:32:53

Ale tłum chętnych . Proponuję ogłosić konkurs na tę intratną, bardzo trudną i bardzo pożądaną przez forumowiczów funkcję. Sam się zastanawiałem czy kandydować ale po przemyśleniach doszedłem do wniosku, że funkcja ta może mnie przerosnąć. (I po co mam dawać powód do opieprzania mnie, tak jak to się to Makusi oberwało?)

• Autor: mggi63 Data: 2014-04-03 07:06:50

Dobrze,że się nie zdecydowałeś bo wszyscy by polegli w boju z Tobą

• Autor: Wkn Data: 2014-04-04 14:24:28

Ciekawe co on by za daty powstawiał do tabelki i jakie życzenia by rozsyłał, hoho (pewnie wszystkim te z pianką :D)

• Autor: Wkn Data: 2014-04-04 14:24:39

Albo jakieś zbereźne :P

• Autor: mggi63 Data: 2014-04-04 15:15:31

Oj to by się działo!

• Autor: Laugasel1 Data: 2014-04-02 22:40:50

Ja bardzo przepraszam za zamieszanie i jeżeli kogoś uraziłam  tym swoim jęzorem i wścibstwem to bardzo przepraszam. I to tak najbardziej szczerze. Ale mam nadzieję,że dzięki mojej zadymie, będziesz miała własny sztab pomocowy i to jaki!!! Pozdrawiam .

• Autor: Wkn Data: 2014-04-04 14:25:01

Dziękujemy, że napisałaś tutaj :) Myślę, że tu mało kto pamiętliwy :D

• Autor: Laugasel1 Data: 2014-04-15 18:51:25

Ja też mogę pomagać (jeśli jest taka potrzeba oczywiście).

Przejdź do pełnej wersji serwisu