Cześć jestem Kuba i gotuję. Już nie robię tego na co dzień jednak teraz staram się gotować choć w weekendy. Odwiedzam wszelkie możliwe strony kulinarne w poszukiwaniu inspiracji.
Oj, tutaj znajdziesz ich naprawdę dużo :) Uzyskasz odpowiedź na każde pytanie i otrzymasz natychmiastową pomoc jeśli przydarzy Ci się kulinarna wpadka i nie tylko.
Cześć Kuba. To bardzo dobry adres inspirujący do gotowania, pieczenia i wymiany zdań na tematy kulinarne i inne ... Powodzenia. Niech prowadzą Cię dobre duszki , bez miotły:
na ten czas się chłopak nie odzywa..... może nie spodziewał się takich wyposzczonych babeczek ( i ja, i ja ) na kulinarnej stronce.....hi hi Nie bój nic Kubo, my Cię poprowadzimy na dobrą stronę mocy....
Cześć jestem Kuba i gotuję. Już nie robię tego na co dzień jednak teraz staram się gotować choć w weekendy. Odwiedzam wszelkie możliwe strony kulinarne w poszukiwaniu inspiracji.
Oj, tutaj znajdziesz ich naprawdę dużo :) Uzyskasz odpowiedź na każde pytanie i otrzymasz natychmiastową pomoc jeśli przydarzy Ci się kulinarna wpadka i nie tylko.
Witaj wśród Nas :)
Witaj Kubo, liczę że podzielisz się z nami pysznymi przepisami :)
Pozdrawiam i życzę ,abyś się tu na dłuuugo zadomowił
witamy, witamy :)
Witaj Kubo o diabolicznym avatarze! Korzystaj i wstawiaj swoje przepisy. Też lubię opróżniać lodówę.
witaj
Witaj
Witaj.
Witaj! :)
Witaj.:))
Cześć Kubo...!!! ,,Rozsiądź" się wygodnie....z nami zawsze dobrze....!
Witaj!
Witaj ! Gotuj, piecz, rób zdjęcia, i dziel się z nami swoimi pysznymi potrawami :)
cześć milo mi Paweł ...
Witaj :)
Witaj!
Heee,takie skromne pytanie.Czy ta 'ksywa' to nie od 'Rączka gotuje"?.....Przyznaj się.
Witaj i ciesz się przepisami
Czesc!
Witaj!
Witaj;-)))))
Cześć Kuba. To bardzo dobry adres inspirujący do gotowania, pieczenia i wymiany zdań na tematy kulinarne i inne ... Powodzenia. Niech prowadzą Cię dobre duszki , bez miotły:
Witaj :-)
Hej, uśmiechnij się :)
Witaj Kuba! Miło cię poznać.
Zapraszamy na popijawę ;)
A jak, co nie daj Boże, on niepijący?
Posiedzieć i pogadać może, a jak z zakąską przyjdzie to przecież nie wygnamy ;)
Ja jednak mam nadzieję, że pijący.....
O tak ,,diabolicznym" zdjęciu, jak to nazwałaś, zauważ, że przyciągnął tłumy jak na wątek witajkę.....?!
Iwcia, przyciągnął tłumy, bo Faceci na WŻ-cie są w mniejszości :)
Sylka, mnie też przyciągnął, bo awatar intrygujący co najmniej :) Niech jeszcze rzuci coś na temat seksu i już go lubię :)
Anrubek, zobaczymy, jak się ta znajomość dalej rozwinie... :)
na ten czas się chłopak nie odzywa..... może nie spodziewał się takich wyposzczonych babeczek ( i ja, i ja ) na kulinarnej stronce.....hi hi Nie bój nic Kubo, my Cię poprowadzimy na dobrą stronę mocy....
Oby tylko właściwie odczytał te intencje... hi hi :)
Witaj
witaj
WITAJ