Ja nie znam tej diety ale może napisz co jadłaś. Będzie łatwiej. Mnie przychodzi do głowy jajecznica z warzywami ja lubię ze szpinakiem wszelkiego rodzaju omlety. Ale nie wiem czy to dobre pomysły ponieważ nie wiem co możesz jeść.
To bardzo stara dieta:) Niestety w 1 fazie mozesz jesc jedynie omlety z jajek albo z samych bialek + sery malotluste + chude bekony+szynki z indyka+grzyby+papryka+salaty+szparagi...kazdego dnia dodaj cos innego do omletu albo jajecznicy:)
Pytanie do dietkowiczów i nie tylko :-)
macie pomysly na sniadanie bez platkow, chleba i innych weglowodawnow? :-)
dla wyjasnienia jestem na fazie 1 diety South Beach i koncza mi sie pomysly :(
Ja nie znam tej diety ale może napisz co jadłaś. Będzie łatwiej. Mnie przychodzi do głowy jajecznica z warzywami ja lubię ze szpinakiem wszelkiego rodzaju omlety. Ale nie wiem czy to dobre pomysły ponieważ nie wiem co możesz jeść.
Sałatki , twarożek z warzywami, omlety.
a może ryba :)
Jajecznica:)
A jakby zjeść jogurt z owocami?
No właśnie węglowodany są z rana dobre bo tają nam dużo siły. Dopiero wieczorem bym tego unikał :)
Zajrzyj na PW w wolnej chwili :)
Awokado zapiekane z jajkiem? Dobra alternatywa na śniadanie, jednak tez nie znam diety i nie wiem co możesz jeść :)
Ja mimo wszystko poleciłbym płatki kukurydziane. Jak dla mnie są idealnym sposobem na śniadanie i doskonałym źródłem błonnika. :)
Ja bardziej od kukurydzianych lubię owsiane :) Co do węglowodanów rano, to lepiej ich nie unikać, w przeciwieństwie do kolacji.
To bardzo stara dieta:) Niestety w 1 fazie mozesz jesc jedynie omlety z jajek albo z samych bialek + sery malotluste + chude bekony+szynki z indyka+grzyby+papryka+salaty+szparagi...kazdego dnia dodaj cos innego do omletu albo jajecznicy:)