Ja z pewną dozą nieśmiałości chciałabym zapytać, gdzie podziały się moje przepisy z ulubionych? Zostały mi po nich jedynie tytuły Ale żeby nie było ja nic nie psułam dzisiaj jeszcze O ja cię kręcę innych przepisów też nie mam. Pomocy, bo Święta za pasem !!!!
Wkn, u mnie to jest dopiero dziwny blad i to tylko z Twoimi przepisami (z tymi najnowszymi), pokazuja sie one w innym oknie niz wszystkie (moze to zamierzone) i na dodatek, ze nikt ich nie oglada i nikt nie dodaje do ulubionych, komentarze sa , specjalnie mi to nie przeszkadza, ale dziwi , teraz kochana to masz zagadke, pozdrawiam.
Że one są przypisane do sekcji to wiem, ale z tym zliczaniem wejść to jakieś jaja - prosiłam pampasa, żeby to naprawił i mówił, że poprawione. Ale nie, bo same zera :(
Ja się też już pare razy wykolegowałam z przepisami jak potrzebowałam pilnie to albo brakło prądu albo neta lub skasowano stronę. Wpadłam na pomysł i te najlepsze przepisy wydrukowałam i trzymam w segregatorach. Teraz dodaję do ulubionych ale też sobie druknę i mam z głowy.
Ja z pewną dozą nieśmiałości chciałabym zapytać, gdzie podziały się moje przepisy z ulubionych?
Zostały mi po nich jedynie tytuły
Ale żeby nie było ja nic nie psułam dzisiaj jeszcze
O ja cię kręcę
innych przepisów też nie mam. Pomocy, bo Święta za pasem !!!!
Moje też zniknęły.
U mnie też zniknęły:(
U mnie też tylko zdjęcia
i u mnie tez ;/
ale ja na szczescie po wyprobowaniu przepisu gdy przypadnie nam do gustu natychmiast drukuje i dołaczam do zeszytu.
Moje też poznikały zostały tylko nazwy i zdjęcia!,
U mnie to samo.
Moje też zniknęły :-(.
Wszystkie przepisy zniknęły,nawet te dodane i te z komentarzy.
I u mnie to samo nie ma nic tylko obrazki zostały
Witam, ja myślałam że to u mnie coś nie działa, okazuje się że wszyscy mają ten sam problem z wyświetleniem przepisów
Chciałam pooglądać najnowsze przepisy i ich też brak
miejmy nadzieję że to chwilowa awaria bo moich własnych też nie ma został spis i tytuły ...
Makusia wiesz może coś na ten temat ??
Makusia wiesz może coś na ten temat ??
Właśnie próbuję się dowiedzieć :) Dziwy nad dziwami ;/No takiego dziwnego błędu to jeszcze nie było - napisałam do Pampasa - miejmy nadzieję, że będzie mógł to szybko naprawić :}
Na gogle chrome DZIAŁA
Wreszcie działa, przed chwilą jeszcze było pusto
Też mam google chrome i chyba działa wszystko poprawnie. Tylko WZ strasznie wolno mi chodzi
Też mam google chrome i chyba działa wszystko poprawnie. Tylko WZ strasznie
U mnie śmiga jak szalone :))wolno mi chodzi
Chyba się naprawiło ;)
Się :P
Jak się samo zepsuło, tak się i samo naprawiło.
Wkn, u mnie to jest dopiero dziwny blad i to tylko z Twoimi przepisami (z tymi najnowszymi), pokazuja sie one w innym oknie niz wszystkie (moze to zamierzone) i na dodatek, ze nikt ich nie oglada i nikt nie dodaje do ulubionych, komentarze sa
, specjalnie mi to nie przeszkadza, ale dziwi , teraz kochana to masz zagadke, pozdrawiam.
Że one są przypisane do sekcji to wiem, ale z tym zliczaniem wejść to jakieś jaja - prosiłam pampasa, żeby to naprawił i mówił, że poprawione. Ale nie, bo same zera :(
Przekaż proszę ukłony i podziękowania dla Pampasa za naprawienie stronki. Śmiga aż miło
...bo to sa pewnie jaja wielanocne
, super, zrobilo sie swiatecznie, pozdrawiam.
Ale mnie wystraszyłaś, już się bałam, że u mnie też zniknęły, ale na szczęscie są. Mam nadzieję, że tobie szybko wrócą, bo toż to swiąt nie będzie
.
Ja mam wszystkie , niż nie zginęło .. Dziecko szczęścia czy cuś jestem ?
Już jest naprawione po prostu :) Ale dzieckiem szczęścia Kochana tak czy inaczej pewnie jesteś
Ja się też już pare razy wykolegowałam z przepisami jak potrzebowałam pilnie to albo brakło prądu albo neta lub skasowano stronę. Wpadłam na pomysł i te najlepsze przepisy wydrukowałam i trzymam w segregatorach. Teraz dodaję do ulubionych ale też sobie druknę i mam z głowy.