Witam,proszę o radę czym można nafaszerować podudzia z kurczaka? Chciałabym właśnie takie podać w święta ,ale żebym nie musiała wcześniej obsmażać na patelni,tylko surowe i nadziane włożyć w naczyniu żaroodporny prosto do piekarnika.
Luzowanie udek z kurczaka naprawdę nie jest trudne, nie trzeba nacinać skóry. Poczytajcie komentarze do tego przepisu, jest w nich sporo porad. Gdyby jednak ktoś był wzrokowcem to sa w necie filmiki gdzie wszystko widać czarno na białym. Mnie pierwszy raz szło przyznam nieporadnie ale za kolejnym juz sprawnie i szybko. Powodzenia
Witam,proszę o radę czym można nafaszerować podudzia z kurczaka? Chciałabym właśnie takie podać w święta ,ale żebym nie musiała wcześniej obsmażać na patelni,tylko surowe i nadziane włożyć w naczyniu żaroodporny prosto do piekarnika.
Pozdrawiam
Bardzo dobry przepis
http://wielkiezarcie.com/recipe21897.html
Oj tak te same miałam polecić, są pyszne z tym jarzynowym farszem polecam
Można dać jako nadzienie, mięsko mielone, przyprawione czosnkiem i natką, obficie.....:)
Jako farsz wykorzystałabym pieczarki starte na jarzynowej tarce, przesmażone z cebulką i dość konkretnie doprawione solą, pieprzem i majerankiem
Wszystko super tylko ja na przykład nigdy nie filetowałam udek z kurczaka macie jakąś instrukcję od czego zacząć?
Ja też nie filetowałam,więc poproszę przyspieszony kurs.Do tej pory kupowałam w sklepie odfiletowane i bez skóry.
Luzowanie udek z kurczaka naprawdę nie jest trudne, nie trzeba nacinać skóry. Poczytajcie komentarze do tego przepisu, jest w nich sporo porad. Gdyby jednak ktoś był wzrokowcem to sa w necie filmiki gdzie wszystko widać czarno na białym. Mnie pierwszy raz szło przyznam nieporadnie ale za kolejnym juz sprawnie i szybko. Powodzenia
http://www.youtube.com/watch?v=wA389sUj8zk proszę bardzo:)
Serdecznie dziękuję za ten film -muszę się odważyć i wypróbować ten sposób
Może cos takiego http://wielkiezarcie.com/recipe28555.html jest troche roboty ale warto .
Można też suszoną śliwkę lub morelę owinąć kawałkiem boczku i włożyć do środka. Nieźle smakuje i wygląda.