Od siebie i moich bliskich, ślę życzenia wspaniałych, ciepłych i aromatycznych - smacznych Świąt. Dużo radości i miłego wypoczynku w gronie najbliższych: rodzinki i przyjaciół.
Dopisano 14-04-19 9:40:56:
A oto Wielkanoc 2013 - biała i lodowata, ale równie piękna:
Ja również dołączam się do życzeń i składam zarówno Redakcji jak i Użytkownikom pysznej Wielkanocy:) Niech wspólne przebywanie w gronie Rodziny da Wam radość, a odpoczynek od pracy nowe siły do kolejnych kuchennych zmagań:)
Kochani, życzę wszystkim Zdrowych, Pogodnych, Spokojnych i Wesołych , Świąt Wielkiej Nocy :)
Makusia z rodzinką ;)
Ja też przyłączam się do Wielkanocnych życzeń.
Dziekuje i Wszystkim zycze Zdrowych i Pogodnych Swiat.
A ja życzę wszystkim Zdrowych, Wesołych i przede wszystkim Smacznych Świąt.
Zdrowych i Wesołych Świąt Wielkanocnych dla Wszystkich Żarłoczków
Wesołego Alleluja dla wszystkich Żarłoczków i ich Rodzin:)
Dziękuję i Życzę Wesołego Alleluja
Dziękuję.Dla ciebie i wszystkich żarłoczków zdrowych i spokojnych świąt wielkanocnych
Miłych i spokojnych świąt
Dziękuję Makusiu, da Ciebie i wszystkich forumowiczów również życzę spokojnych, zdrowych i smacznych świąt :)
Ja rowniez zycze wszystkim pogodnych Swiat i mokrego smigusa
Dziekuje i rowniez zycze Wesolych Swiat!
Dziękuję i życzę wszystkim Żarłoczkom Wesołych Świąt Wielkanocnych i mokrego dyngusa
Dolaczam sie do zyczen Swiatecznych.Smacznego jajka i mile spedzonych chwil z rodzina .Maria
Życzę Wszystkim Wesołych Świąt.
Dziękuję za życzenia. Tobie Makusiu oraz wszystkim Żarłoczkom życzę spokojnych, radosnych, rodzinnych Świąt.
Dziękuję i życzę Wszystkim wesołych i spokojnych Świąt Wielkanocnych. I smacznych, oczywiście. :)
Wszystkiego najlepszego, smacznego jajka, bogatego zajaca i mokrego dyngusa :)
Dziękuję za piękne życzenia.
Od siebie i moich bliskich, ślę życzenia wspaniałych, ciepłych i aromatycznych - smacznych Świąt. Dużo radości i miłego wypoczynku w gronie najbliższych: rodzinki i przyjaciół.
Dopisano 14-04-19 9:40:56:
A oto Wielkanoc 2013 - biała i lodowata, ale równie piękna:
Obecnym, nieobecnym, podglądającym i tym, którzy czasowo na opuścili wszystkiego dobrego, spokojnych, zdrowych i wyluzowanych Świąt życzę.
No i tym co na morzu (z wyjątkiem Kriegsmarine)...
Wesołych, spokojnych, rodzinnych, zdrowych i smacznych Świąt Wielkanocnych dla Wszystkich ...
Ja tez chciałam Wam życzyć pięknych, radosnych, ciepłych Świąt! Wszystkim koleżankom i kolegom z WŻ!
Ja również dołączam się do życzeń i składam zarówno Redakcji jak i Użytkownikom pysznej Wielkanocy:) Niech wspólne przebywanie w gronie Rodziny da Wam radość, a odpoczynek od pracy nowe siły do kolejnych kuchennych zmagań:)
Całemu zastępowi Żarłoczków Życzę Radości i Pyszności, Cudnych Chwil Przepełnionych Miłością, Spokojem i Słoneczną Pogodą...... w Święta Wielkanocne....!!! Pozdrawiam.
Wszystkim ...zdrowych,pogodnych i rodzinnych Świąt Wielkiej Nocy ....i smacznego jajka ...
Wszystkim, którzy tu zaglądają spokojnych, radosnych, zdrowych i smacznych świąt. Herbaciana z rodziną
Zdrowych i wesołych Świąt
Pogody ducha i wesołego Alleluja.
Pozwolę też dołączyć się do życzeń - wesołego Alleluja;)
Dla wszystkich tu zaglądających zdrowych i spokojnych świąt w rodzinnym gronie.
Ja tez wszystkim składam moc zyczen światecznych:)
Zdrowych,radosnych i spokojnych świąt.
Wesołego Alleluja dla wszystkich Żarłoczków :)
Wesołych Świat :)
Dla Wszystkich zdrowych i wesołych świąt życzy Irena z mężem Piotrem.:))
Wesołych Świąt :)
Wesołych Świąt .