Witam ,poproszę o jakies pomysły co można kupic koledze na 40-ste urodziny ,dodam ,że jest on mechanikiem samochodowym więc moze co s w tym kierunku .Widziałam kiedys taki bukiet z kluczy samochodowych ale nie wiem czy był zrobiony czy kupiony.?
Myślę, że wielu ludzi daje beznadziejne prezenty, wolę dać komuś dobrą butelkę na otarcie łez. Mi dać prezent łatwo- zawsze książkę a reszta jest mi zbędna. Wyobrażam sobie na 40tkę zestaw kremów, pioseneczkę "40 lat minęło", zabawną kartkę i "bukiet" róż z różowych i żółtych wstążek... oooo to byłby pierwszy latający bukiet tego typu. Złapałabym tylko kurtkę w locie i poszła świętować gdzie indziej.
Myślę, że wielu ludzi daje beznadziejne prezenty, wolę dać komuś dobrą butelkę na otarcie łez. Mi dać prezent łatwo- zawsze książkę a reszta jest mi zbędna. Wyobrażam sobie na 40tkę zestaw kremów, pioseneczkę "40 lat minęło", zabawną kartkę i "bukiet" róż z różowych i żółtych wstążek... oooo to byłby pierwszy latający bukiet tego typu. Złapałabym tylko kurtkę w locie i poszła świętować gdzie indziej.
To kiedy mam przyjechać po te zbędności? (zacznę od Twojego barku)
Ulko..proszę nie idź to drogą - mechanik to klucze albo flacha, bo mechanicy tak mają .
Karnet do kina niech sobie chłopina wybierze fajne filmy albo na karnecik na basen . Trzeba wziąć pod uwagę i jego ''połówkę'' jeśli takowa posiada .. ))
Ja bym proponowała jakiś szalony wypad w tym dniu z rana . Ja na swoje 40 urodzin pojechałam na wygasły wulkan. Łaziłam sobie w środku krateru i miałam gdzieś, że jestem daleko od domu, że goście mają przyjechać . Zregenerowana i pełna nowych przeżyć .wróciłam do domu. Goście widzieli mnie szczęśliwą i uśmiechniętą.
Jaki to napaleniec, skoro narzędzia z walizka trzeba mu kupować... mój ma w domu walizek z narzędziami od cholery, gdyby mu ktoś kupił, to by szału dostał, bo twierdzi,że skoro ON tego używa to musi SAM wybrac i kupić, bo żeby leżało, żadna sztuka a żeby było użyteczne to już i kosztować i pasowac musi.
Witam Was serdecznie .Koleżanka w głównym temacie zapytała o prosty prezent na 40 urodziny dla mechanika :P KOCHANI ! Na temat bym prosiła :P
A gdzie Ty tu widzisz jakiś temat. Koleżanka prawie trzy tygodnie temu w "głównym temacie" napisała prośbę i na tym koniec. Ani be ani me ani kukuryku (jak mawiał nasz były prezydent). O podziękowaniach albo nawet o grzecznościowym odezwaniu się nie ma tu mowy, a więc co? Nie widzę powodu do udzielania rad.
Witam ,poproszę o jakies pomysły co można kupic koledze na 40-ste urodziny ,dodam ,że jest on mechanikiem samochodowym więc moze co s w tym kierunku .Widziałam kiedys taki bukiet z kluczy samochodowych ale nie wiem czy był zrobiony czy kupiony.?
Na przykład Sullivans Cove Single Cask French Oak Whisky albo Ardbeg Galileo Single Malt Scotch Whisky można. :)
Myślisz, że się ucieszy?....
A ja zaraz z Tobą .. ))) , bo życie jest piękne bez przypominania mego wieku na torcie - męskim torsie w slipach ... brrrr ochyda )))))
Czyli bez slipów? :D
Myślę, że wielu ludzi daje beznadziejne prezenty, wolę dać komuś dobrą
To kiedy mam przyjechać po te zbędności? (zacznę od Twojego barku)butelkę na otarcie łez. Mi dać prezent łatwo- zawsze książkę a reszta
jest mi zbędna. Wyobrażam sobie na 40tkę zestaw kremów, pioseneczkę
"40 lat minęło", zabawną kartkę i "bukiet" róż z
różowych i żółtych wstążek... oooo to byłby pierwszy
latający bukiet tego typu. Złapałabym tylko kurtkę w locie i poszła
świętować gdzie indziej.
Widzimy się jutro o 20 na Ciampino? :)
Oczywiście wiesz, że to był żart!
Nie wiem :) Bo ja blondynka jestem dość ciemna :D
Ulko..proszę nie idź to drogą - mechanik to klucze albo flacha, bo mechanicy tak mają
.
Karnet do kina niech sobie chłopina wybierze fajne filmy albo na karnecik na basen . Trzeba wziąć pod uwagę i jego ''połówkę'' jeśli takowa posiada .. ))
Ja bym proponowała jakiś szalony wypad w tym dniu z rana . Ja na swoje 40 urodzin pojechałam na wygasły wulkan. Łaziłam sobie w środku krateru i miałam gdzieś, że jestem daleko od domu, że goście mają przyjechać . Zregenerowana i pełna nowych przeżyć .wróciłam do domu. Goście widzieli mnie szczęśliwą i uśmiechniętą.
ja kiedyś kupiłam takiemu "napaleńcowi" i był zachwycony, zestaw narzędzi z walizką. xxxxxxxxxxx treść (reklamę ) wykasowałam *makusia
tragedia..........
Jaki to napaleniec, skoro narzędzia z walizka trzeba mu kupować... mój ma w domu walizek z narzędziami od cholery, gdyby mu ktoś kupił, to by szału dostał, bo twierdzi,że skoro ON tego używa to musi SAM wybrac i kupić, bo żeby leżało, żadna sztuka a żeby było użyteczne to już i kosztować i pasowac musi.
Masz rację, to tak jakby mi ktoś w prezencie kupił patelnię...
PS. Pomijam fakt, że ta "rada" sylwi4012 jest cwaniacką reklamą "za darmochę".
Witam Was serdecznie .Koleżanka w głównym temacie zapytała o prosty prezent na 40 urodziny dla mechanika :P
KOCHANI ! Na temat bym prosiła :P
Witam Was serdecznie .Koleżanka w głównym temacie zapytała o prosty
A gdzie Ty tu widzisz jakiś temat. Koleżanka prawie trzy tygodnie temu w "głównym temacie" napisała prośbę i na tym koniec. Ani be ani me ani kukuryku (jak mawiał nasz były prezydent). O podziękowaniach albo nawet o grzecznościowym odezwaniu się nie ma tu mowy, a więc co? Nie widzę powodu do udzielania rad.prezent na 40 urodziny dla mechanika :P KOCHANI ! Na temat bym
prosiła :P
no właśnie nie widzę i to jest zabawne :P
Rady udzieliłam. :)
Bo jesteś dobrą i grzeczną dziewczynką
Oczywiście! Moje motto: dobry uczynek każdego dnia! ;)