Oddam za koszt wysyłki następujące książki i gazety w tematyce robotek ręcznych:
- 3 książki Haliny Kowalczyk i Alicji Wrutniak odnośnie wyszywania - hafty babci, mamy oraz richelieu. Do tego mam trochę płócien do wyszywania z gotowymi wzorami. Chyba do richelieu
- książkę po niemiecku do nauki robienia na drutach. Wszystko rozrysowane na schematach
- Gazety z wykrojami: burda, pramo - część jest kompletna, część mam tylko same wykroje oraz do tego Modne dzieci (dla maluchów gdzieś max do 2 lat letnie ubranka) - z wykrojami, bez okładki.
Oddam za koszt wysyłki następujące książki i gazety w tematyce robotek ręcznych:
- 3 książki Haliny Kowalczyk i Alicji Wrutniak odnośnie wyszywania - hafty babci, mamy oraz richelieu. Do tego mam trochę płócien do wyszywania z gotowymi wzorami. Chyba do richelieu
- książkę po niemiecku do nauki robienia na drutach. Wszystko rozrysowane na schematach
- Gazety z wykrojami: burda, pramo - część jest kompletna, część mam tylko same wykroje oraz do tego Modne dzieci (dla maluchów gdzieś max do 2 lat letnie ubranka) - z wykrojami, bez okładki.
Kasiu, jestem chętna na te płótna ze wzorkami . I książką richelieu:)
ja też jestem chętna na książki o haftach i płócienka...Madziu-podzielim się ?
ja też jestem chętna na książki o haftach i
Jasne :)płócienka...Madziu-podzielim się ?
Witam . chętnie przyjmę książki i gazety w temacie robótek ręcznych oraz płótna.
Odnośnie płócien i książek wyszywających jestem już "po słowie" z powyższymi dziewczynami (makusia i hope).
pozostały druty oraz serwetki
Bardzo Ci dziękuję i czekam na wiadomość na PW
Dziewczyny dogadajcie się co do książek.
Płócienka podzielę po połowie.
Mam jeszcze książkę Serwety i serwetki (na drutach) Wery Tuszyńskiej
Mnie wystarczy ta z haftem richelieu i parę płócienek :) Reszta dla Ady :) Więcej na priwa :)
Dziękuję Ci Dobra Kobieto
To Kasia Dobra
że Kasia dobra,to też wiem :)
A gazety z wykrojami aktualne ja bardzo chętnie przyjmę :)
Jesli jeszcze jest wolna ta ksiazka niemiecka... to chetnie..
Ksiażka Serwety i serwetki (na drutach) Wery Tuszyńskiej jeszcze wolna
A coś na temat piwa masz?
Dopiero odnalazłam wątek. W zeszłym tygodniu byłam za wodą, więc nawet nie miałam czasu na zagladanie tutaj.
Mam, ale to dla przyszłego studenta browarnictwa - o ile zdał egzamin z języka na odpowiednim poziomie.
Zostaje - albo leci z nami.
Witam, czy jeszcze aktualne?
Raczej nie. Jestem wyjechana - i co było można to oddałam, teraz nie ma takiej opcji.
Więc wątek zamykamy :)