Witam wszystkich na początku czerwca wybieram się z mężem do Warszawy na weekend może znacie jakiś tani w miarę nocleg blisko centrum ,dworca będziemy jechać pociągiem ,bierzemy rowery prosze o pomoc
Próbuj przez stronkę booking.com zawsze cos ciekawego znajdziesz. Ja rok temu tak zarezerwowałam super hotelik 4* w samym centrum za nieduże pieniążki . Full wypas! Za tydzień znowu jadę to zobaczymy!
Najlepiej rezerwować z dnia na dzień wtedy najlepsze ceny! P:)
Witam wszystkich na początku czerwca wybieram się z mężem do Warszawy na weekend może znacie jakiś tani w miarę nocleg blisko centrum ,dworca będziemy jechać pociągiem ,bierzemy rowery prosze o pomoc
Próbuj przez stronkę booking.com zawsze cos ciekawego znajdziesz. Ja rok temu tak zarezerwowałam super hotelik 4* w samym centrum za nieduże pieniążki . Full wypas! Za tydzień znowu jadę to zobaczymy!
Najlepiej rezerwować z dnia na dzień wtedy najlepsze ceny! P:)
Anie możesz nam podać nazwy tych hoteli , które polecasz ?
w weekend majowy mąż zabrał mnie do warszawy i spaliśmy (choć nie tylko ) w Atosie( www.hotelatos.pl ) na Mokotowie - Cenowo przyzwoicie, wygląd, czystość, wyposażenie i obsługa jak dla mnie idealnie. Jedzenie pyszne, klimat niepowtarzalny. Możesz sprawdzić, poza tym blisko Centrum a to duża zaleta w Warszawie.