Ja biore to powaznie......zadalam pytanie do Pan ktore maja jakias wiedze ...praktyke kulinarna i szanuje ten portal i czesto korzystam z cudownych przepisow
czy moze mi pani odpowiedziec na moje pytanie dot.musu ?????????
Moja Droga .... owszem dorosłe jesteśmy ale pełne dystansu do siebie . Odpowiedzi udzieliłam już jak wspomniał Gluba . Nie mroziłam ale podejrzewam ,ze po rozmrożeniu będzie dużo wody w musie. Ja zapasteryzowałabym w słoikach . To była odpowiedź na poważnie i to ... bardzo . Pozdrawiam ))
Moja Mama mrozi. Moim zdaniem jest paskudny po rozmrożeniu, zdaniem Mamy i moich dzieciorów jest super. Ale mi to nawet lody mrożone przeszkadzają... :D
Mam duzo jablek i chcialabym zrobic mus jablkowy ale nie mam sloikow pytanie czy moge zamrozic ten mus?????
Wszystko można mrozić tylko nie wszystko można zjeść po .... rozmrożeniu . W tym wypadku można zamrozić i spokojnie konsumować .
A ja mam pytanie co można zrobić z musu?? Mam kilka słoików i oczywiście brak pomyslów :)
Ryż z jabłkami!
Różnorakie szarlotki, do których to jabłka należy najpierw "udusić" = zrobić mus.
Moje dziecię jada owsiankę z musem jabłkowym.
Ja wyjadam łychą ze słoika
Otóż to.Podobnie,jak i wszystkie grzyby można jeść,ale niektóre tylko raz.
Jolka60......nie rozumiem
przeciez jestesy dorosle albo tak mi sie wydaje ?
Ja biore to powaznie......zadalam pytanie do Pan ktore maja jakias wiedze ...praktyke kulinarna i szanuje ten portal i czesto korzystam z cudownych przepisow
czy moze mi pani odpowiedziec na moje pytanie dot.musu ?????????
Megi65 już odpowiedziała w poście nr 2 :)
Nie wiem naprawdę,czym Cie obraziłam.To było do Megi,żart odnośnie Jej wypowiedzi.Tobie nic nie doradziłam,bo nigdy nie mroziłam musu.
Moja Droga .... owszem dorosłe jesteśmy ale pełne dystansu do siebie . Odpowiedzi udzieliłam już jak wspomniał Gluba . Nie mroziłam ale podejrzewam ,ze po rozmrożeniu będzie dużo wody w musie. Ja zapasteryzowałabym w słoikach . To była odpowiedź na poważnie i to ... bardzo . Pozdrawiam ))
Moja Mama mrozi. Moim zdaniem jest paskudny po rozmrożeniu, zdaniem Mamy i moich dzieciorów jest super. Ale mi to nawet lody mrożone przeszkadzają... :D