Tort bardzo fajny, a napis bombowy. Bardzo mi się podoba druga część wierszyka ;))) Może kiedyś wykorzystam ?:))) Moja pomoc po za podpowiedzią z pończochą, żadna. Całość to Twoja zasługa.
O pończoszkę to trzeba All zapytać, nie wiem czy mogę zdradzać niektóre sekrety.....bo każda z nas jakieś ma ,prawda ? A kobieta w pończochach to jest to ....
O pończoszkę to trzeba All zapytać, nie wiem czy mogę zdradzać niektóre sekrety.....bo każda z nas jakieś ma ,prawda ? A kobieta w pończochach to jest to ....
To tort dla mojego syna na 18-tkę. Bardzo dziekuję All za jej cenne wskazówki i porady :-) jeszcze raz dzięki wielkie dla Ciebie.
Brawo Ulcia!,zdolna z Ciebie kobitka.Piękny tort,a wierszyk zabawny-moje gratulacje!
Tort cudo.Mnie czeka 18 w lipcu dla moich bliźniaków też już myślę jak ma wyglądać ten tort
Superowy..... jest co zazdrościć młodemu, Mamy i jej talentu....!!!
Dla mnie bomba :) i to nuklearna.
Piękne !!!!;)
Tort bardzo fajny, a napis bombowy. Bardzo mi się podoba druga część wierszyka ;))) Może kiedyś wykorzystam ?:))) Moja pomoc po za podpowiedzią z pończochą, żadna. Całość to Twoja zasługa.
Alll, co z tą pończochą? Do czego przy torcie przydaje się pończocha? Z góry dziękuję za zaspokojenie mojej ciekawości :)
Ja też jestem ciekawa, do czego przydaje się pończocha :)
Ja też! Ja też! :)
wierszyk spisany z kartki na 18, więc korzystaj do woli ;-)
Cudny, gratulacje, dla syna wszystkiego najlepszego :)
wow
Piękny tort! Zazdroszczę umiejętności tak równego pisma!
A jakie smaki?
Super tort, jak i napis, tez czeka mnie 18 syna, ale on nie chce żadnej imprezki:(, mam więc dylemat.
Śliczne torty
Piękny.! Syn dumny z tak utalentowanej mamy.:) Serdeczne życzenia urodzinowe dla syna,:))
WOW!!! Zaraz się rozpłynę w zachwycie... Przecudowne od A do Z. Z cała pewnością też takie cudowne po rozkrojeniu.
Gratuluję!
Tort przepiękny :) Zazdroszczę talentu :)
To tort dla mojego syna na 18-tkę. Bardzo dziekuję All za jej cenne
Kobieto !!!!!! takie torcicho!!!!!!! jestes WIELKA!!!!!!! taka mama to aniołwskazówki i porady :-) jeszcze raz dzięki wielkie dla Ciebie.
Bardzo wszystkim dziękuję, aż się zaczerwieniłam, faktem jest ,że tort zrobił wrażenie :-)
Tort super, tylko pozazdrościć talentu.
Tort bardzo ładny.i bardzo pracochłonny.. Piękne i równe napisy. Gratuluję talentu. Ale i tak nie wiemy do czego posłużyła pończocha ?
O pończoszkę to trzeba All zapytać, nie wiem czy mogę zdradzać
Oj tak :)niektóre sekrety.....bo każda z nas jakieś ma ,prawda ? A kobieta w
pończochach to jest to ....
Uwaga ....zdradzam....żeby torty ładnie wyglądały trzeba je robić w pończochach.
Ucznia/praktykanta nie potrzebujecie drogie Panie?
A pończochy są ? Praktykant musiałby mieć jeszcze takie uzdolnienia.
https://www.youtube.com/watch?v=DfKrE3YDtoc
No nie! To na zmywak chociaż :)
U mnie zmywak zajęty. :)
Przy tortach trzeba się mocno postarać, natańczyć. Trzeba mieć jakieś przygotowanie, zacięcie artystyczne.
Gluba to do Ciebie, źle się podpięło :)))
Oj trzeba sie naś migać ale pończochy zmieniają postać rzeczy
Piękny tort.Z czego jest ten napis,czy to krem,a może czekolada? Dla mnie napis na torcie,to największa zmora tortu.
polewa samoróbka ;-)
Ten duży był dla kolegów a ten dla rodzinki