Forum

Rozmowy wolne i frywolne

Co przywieźć z Korfu?

• Autor: Ewa1982 Data: 2014-05-16 16:22:08

Kochani, wybraliśmy jako podróż poślubną wypoczynek na Korfu i co najlepiej stamtąd przywieźć? Pozdrawiam. 

• Autor: megi65 Data: 2014-05-16 17:44:38

Wspaniałe wspomnienia na całe życie uwiecznione na zdjęciach . Nie zapominajcie o smakach niepowtarzalnej śródziemnomorskiej kuchni . Kupisz to co Wam się spodoba i zasmakuje , niekoniecznie musi to być '' opłacalne'' . Ja zapewne quzo z małego sklepiku przytachałabym na jesienno - zimowe wieczory i oliwę z wiejskiej olejarni od sympatycznych właścicieli . Życzę Wam danej podróży !

• Autor: malka200 Data: 2014-05-16 18:04:07

ja polecam miodowe raki (alkohol w sensie:)) Raki rozgrzewa, ale też łagodzi sensacje żołądkowe. Przyprawy, można kupić w pękach, mega aromatyczne. Wieniec laurowy- praktyczny, pachnący i przydatny. Pyszna chałwa  i przepiękne srebrne wyroby. Najlepiej popytać, żeby kupić te robione u nich, są niespotykane. Mam kolczyki, które zawsze wzbudzają podziw:)

• Autor: stokrotka390 Data: 2014-05-17 10:24:35

Super wybor, zycze udanego pobytu, a w jakiej miejscowaosci bedziesz?. Wyspa jest przecudowna, bardzo zielona, bo rosnie tam mnostwo drzew oliwkowych. Bardzo tam romantycznie, ulubiona wyspa cesarzowej austriackiej Sissi, przepiekne punkty widokowe "bella vista", ze az sie w glowie kreci. Dobrze Ci kolezanki radzily przywiez zdjecia, wspaniale wspomnienia, oliwe z oliwek i co Ci tam jeszcze wpadnie w oko, pozdrawiam.

• Autor: bajka Data: 2014-05-18 12:25:58

A ja myślę że z takiej podróży pełnej miłości i szczęścia warto przywieść jej owoc w postaci maleńkiej fasolki która będzie rosła w brzuszku mamy i da wam obojgu wiele szczęścia, czego Wam z całego serca zyczę!!!!

• Autor: Ewa1982 Data: 2014-05-18 17:09:33

Tak, tak - tego chcę!

• Autor: bajka Data: 2014-05-19 10:50:36

Trochę bałam się jak odbierzesz moją radę ale widzę że trafiłam w sedno . Życzę więc spełnienia marzeń!!

• Autor: as Data: 2014-05-20 11:47:13

to wyznacz odpowiedni czas wyjazdu. 

Przejdź do pełnej wersji serwisu