Zostałam skierowana tutaj z innego forum z informacją, że jest tutaj wielu życzliwych ludzi skorych do pomocy a ja właśnie potrzebuje pomocy;) Aktualnie piszę pracę licencjacką na temat wpływu wieku na preferencje konsumentów w wyborze pieczywa. Byłabym bardzo wdzięczna za wypełnienie mojej ankiety, jest ona oczywiście anonimowa i dane zostaną wykorzystane tylko do mojej pracy. Zajmie to tylko kilka minut a bardzo mi pomożecie Z góry dziękuje.
Miałam szczery zamiar pomóc i wypełnić ankietę. Niestety moim zdaniem jest ona niewłaściwie opracowana. W szczególności dotyczy to pytania nr 4 i 8. Ad4. Nie mogę wskazać jednego rodzaju pieczywa - kupuję różne. Ad 8. Podobnie nie mogę wskazać jednej cechy pieczywa na jaką zwracam uwagę gdyż jest ich co najmniej kilka. Ograniczenie się do jednej wypowiedzi byłoby w najlepszym wypadku przekłamaniem. Pozdrawiam.
Przecież własnie o to chodzi, że nie zaznaczasz 1 odpowiedzi, tylko przy wszzystkich wymienionych zaznaczasz tak lub nie. Jak wskażesz jeden rodzaj, to Cię na końcu ankiety nie puści do końca, tylko skieruje wstecz do uzupełnienia odpowiedzi;)
Witam
Zostałam skierowana tutaj z innego forum z informacją, że jest tutaj wielu życzliwych ludzi skorych do pomocy a ja właśnie potrzebuje pomocy;)
Z góry dziękuje.

Aktualnie piszę pracę licencjacką na temat wpływu wieku na preferencje konsumentów w wyborze pieczywa. Byłabym bardzo wdzięczna za wypełnienie mojej ankiety, jest ona oczywiście anonimowa i dane zostaną wykorzystane tylko do mojej pracy. Zajmie to tylko kilka minut a bardzo mi pomożecie
http://www.ankietka.pl/ankieta/148798/badanie-wplywu-wieku-konsumentow-na-preferencje-wwyborze-pieczywa.html
P.S.: Miłego dnia
wypełnione
zrobione
ja też
Zrobione
Probowalam ale niestety podano ze temat jest usuniety.
u mnie działa - wypełniłam
wypełniona
Wypełnione ;)
Zrobione :)
Wypełnione :)
Udało się, wypełniona. Powodzenia.
Wypełnione! :)
Aktywna
http://www.ankietka.pl/ankieta/148798/badanie-wplywu-wieku-konsumentow-na-preferencje-wwyborze-pieczywa.html
No,nie pomogłam.Strona się nie otwiera.
Nie udało się... Wyskakuje błąd na stronie
Zrobione.
Wypełnione
poszło ")
Wypełnione;)
Wypełnione.
Za czwartym podejściem się udało- ankieta wypełniona :)
Przykro mi,że nie mogę pomóc ale wyskakuje błąd na stronie.
Poszło, choć łatwo nie było wejść na stronę;)
Bez problemu:) poszło
wypełnione:))
Miałam szczery zamiar pomóc i wypełnić ankietę. Niestety moim zdaniem jest ona niewłaściwie opracowana. W szczególności dotyczy to pytania nr 4 i 8. Ad4. Nie mogę wskazać jednego rodzaju pieczywa - kupuję różne. Ad 8. Podobnie nie mogę wskazać jednej cechy pieczywa na jaką zwracam uwagę gdyż jest ich co najmniej kilka. Ograniczenie się do jednej wypowiedzi byłoby w najlepszym wypadku przekłamaniem. Pozdrawiam.
Przecież własnie o to chodzi, że nie zaznaczasz 1 odpowiedzi, tylko przy wszzystkich wymienionych zaznaczasz tak lub nie. Jak wskażesz jeden rodzaj, to Cię na końcu ankiety nie puści do końca, tylko skieruje wstecz do uzupełnienia odpowiedzi;)
Wypełniona
Wypełnione:)
Zrobiłam :)
Wyslane.
Wypełnione.
Wypełnione :)
wypełnione :)
Wypełnione
Poszło :)
Przykro nie pomogę, wyskakuje (błąd.)
wypełnione i wysłane
wypełnione :)