,Mam do oddania namiot pokojowy z Ikei, w dobrym stanie, wymaga tylko odświeżenia. Pocztą nie wyślę, byłby kłopot ze złożeniem, mój mąż pracuje w Warszawie, można się umówić gdzieś na mieście na odbiór.Oddam gratis, chociaż mile widziana byłaby czekolada z orzechami Wedla.
,Mam do oddania namiot pokojowy z Ikei, w dobrym stanie, wymaga tylko odświeżenia. Pocztą nie wyślę, byłby kłopot ze złożeniem, mój mąż pracuje w Warszawie, można się umówić gdzieś na mieście na odbiór.Oddam gratis, chociaż mile widziana byłaby czekolada z orzechami Wedla.
witam,może to dziwne pytanie ale czym się różni namiot pokojowy od zwykłego lub takiego ogrodowego? Bo któryś z powyższych chętnie nabędę. Pozdrawiam.
witam,może to dziwne pytanie ale czym się różni namiot pokojowy od
zwykłego lub takiego ogrodowego? Bo któryś z powyższych chętnie
nabędę. Pozdrawiam.
Przepraszam - już wiem. Jeśli to namiot w kategorii zabawki do pokoju dziecięcego to nie jestem zainteresowana. Jeszcze raz przepraszam za gapiostwo.
,Mam do oddania namiot pokojowy z Ikei, w dobrym stanie, wymaga tylko
odświeżenia. Pocztą nie wyślę, byłby kłopot ze złożeniem, mój
mąż pracuje w Warszawie, można się umówić gdzieś na mieście na
odbiór.Oddam gratis, chociaż mile widziana byłaby czekolada z
orzechami Wedla.
Jetsem zainteresowana :)