Rozmowy wolne i frywolne
Mundial
Oglądacie meczyk ..? Ja z kuchni , koncząc ciasto i dopijając resztę ponczu : espresso z rumem .. No to siuup ... Za gole karne, bo na to czekam ))) oleeeee!
Nie oglądam dalej, Holendrzy grają zbyt defensywnie. Siuup...
i dobranoc.
Ciacho zdążyłam spłodzić ..a piłkarze ani jednego gola .. tiaaa wczoraj to była emocja .. dzisiaj można ziewać , co akurat robię .. Czekam na rzuty karne ... z wskazaniem na Oranje
.
Oglądacie... fajnie idzie ... 0:2 .. ! Jest dobrze ale będzie jeszcze lepiej prawda ?
Szkoda mi gospodarzy, mam nadzieje ze znowu 7:? nie bedzie.
Gospodarz powinien z pokora i klasą ustąpić miejsca ... lepszym
Oglądamy. Mogli tak grać z Argentyną. Żal mi tak po ludzku zwykłych obywateli Brazylii, dwa mecze pod rząd w plecy. Czarna rozpacz. Z drugiej zaś strony... prawda nie rychliwa, ale sprawiedliwa...
Zwarci gotowi , z pilotem i napitkiem .. Ostatni meczyk przed nami ....
szkoda że ostatnia, ale miejmy nadzieję że Argentyna będzie lepsza
Wyglada na to, ze obie druzyny maja .........wiecej szczescia niz...
jak pewnie Panie zauważyły, wczoraj rozpoczęły się Mistrzostwa Świata w
piłce nożnej ...
...
amen - do zobaczenia za 4 lata w Rosji ![]()
Makusia jak możesz to zamknij wątek bo już po ...
Nie da rady .... takich cudów nie ma i nie ... będzie .Realna optymistka
.

jak pewnie Panie zauważyły, wczoraj rozpoczęły się Mistrzostwa Świata w piłce nożnej ... tak że ja bardzo proszę o miesiąc pełnej wyrozumiałości
, nie szukania dodatkowych prac ... wyjazdów (szczególnie do "mamusi"), obowiązków i takie tam ... proszę zaopatrzyć Wasze "połówki" w piwo, przekąski i ... baterie do pilota ...
Tak, "panie zauważyły"!
oj się Pani czepia ...
Ja sama juz nie mogłam doczekać się tych mistrzostw. Zasiadam przed TV i przez najbliższy miesiąc mnie nie ma. Pozdrawiam wszystkich kibiców a szczególnie kibicki
Dziękuje za pozdrowienia
.
Witam w klubie
Tylko w miedzy czasie coś jednak upichcę ;D
Nieśmiało się odezwę...... ja też oglądam z dużym zainteresowaniem. ( W końcu matka bramkarza
)
U mnie też to ja częściej oglądam mecze .
Takiego wydarzenia nie da się nie zauważyć
Proszę Szanownego Kolegi !
Apel jak najbardziej słuszny tylko pod adresem mojego .... połówka . Nie ma zasad bez wyjątku i to ja w tym domu oglądam meczyki i ... popijam piffko, które mąż serwuje
. To nic,że nadal nie kumam ''spalonego'', zwracam uwagę na zupełnie inne walory futbolu
.
Najważniejsze ,że '' moja drużyna gra '' i czekam na ... emocje zagryzając słone paluszki z nadzieniem orzechowym ( moje najnowsze odkrycie ) .
Pozdrawiam wszystkich fanów dobrego futbolu
.
świat staje na głowie
A wręcz, że zacytuję: "Koniec świata!". :D
Pozdrowienia dla wszystkich kibiców :D
Pozdrowienia dla wszystkich kibiców :D
SuperOglądamy razem Mistrzostwa...... ja czasem się tylko wyłamuję...... i zamiast Piffka, piję Winko......
Dobrze,że mój mąż nie interesuje się piłką nożną :))))))
Brak chętnych do oglądania Mundialu w domu całkowity, chyba jako jedyna w rodzinie obejrzę mecz finałowy.
Nawet nie zauważyliśmy w domu i ja i mężowski
raczej inne kanały oblegane są
a piwko i przekąski oczywiście,jak najbardziej na miejscu
..
U mnie głównie kanały z kreskówkami :D
Mnie tam bardzo podoba się opcja pt. "codziennie mecz". Marudzenie z tego powodu u mnie w domu jest absolutnie zabronione. Tylko nie mogę się doszukać w której grupie gra Polska :)
Polska od razu awansowała do finału - teraz czekamy na drugiego finalistę
Polska od razu awansowała do finału - teraz czekamy na drugiego
finalistę
Łooo! Ale ze mnie gapa :)
Nie mamy w domu telewizora, więc z mundialu nici :)))
W internecie też można pooglądać :)
Ciiii.... Bo chłop usłyszy... :)))
a tam, jest promocja można oddać po ...
mistrzostwach
Phi, jakby dali za darmo, to może jeszcze bym sie zastanowiła :)))
a to jak Polska będzie Mistrzem Świata
Oj tak...szkoda tylko, że Lech Poznań nie gra...
ależ GRA.... to właśnie Oni stanowią teraz naszą Reprezentację....... byle do finału, jak pisali chłopaki....
to tylko zależy od ilości wypitego alkoholu
Ma to szczęście , że mój M nie lubi piłki nożnej i spoko.
Jest piątek, godz. 21:35 - trzydziesta trzecia minuta meczu - i właśnie Hiszpania strzeliła bramkę Holandii. Wyobrażacie to sobie ? Boję się, zeby ten mecz nie skończył się ambulansem pod domem.....
Suuuper ! Drużyna, której nie lubię, napompowana pychą i wyższością odpadła !!! Trzeba pakować walizki, jak dobrze pójdzie to na skromną koronacje nowego króla zdążą .Adiós Brazylio
.
no i po wczorajszym meczu Anglii już też niedaleko do wyjazdu ...
Good bye ...Great Britain
.
:P
Pokazałam to mężowi, jak mnie zdenerwował dyskusjami o meczu ;) nie odniósł się ze zrozumieniem :)
MŚ? Kurczę szkoda, że nie wiedziałem, że trwają...na moim kanale, który oglądam ("Kuchnia +") nic na ten temat nie mówili...
dobrze by było żyć w nieświadomości :) chociaż ja i tak nie mam co narzekać, mój nie jest jakimś wielkim fanem, kilka meczy obejrzał i tyle... jeden nawet z nim oglądałam ale kto z kim grał to za nic nie pamiętam :D
Naprawdę na "Kuchnia +" nie ma? Ostatnio włączyłam jedynkę, a tam studio mundialowe, dwójkę, a tam to samo, więc się wkurzyłam i poszłam piec ciasto. Przynajmniej z pożytkiem czas spędziłam.
Aleeeeeeeeeee meczyk .. Oglądacie ?
Piękny mecz! Majstersztyk! Kino akcji.. i grozy..;)
Alee meczyk ..jak marzenie ... prawdaż ?
. Dawno takiego tętna nie miałam .. !!! Mężowaty w sypialni a ja z wypiekami przed Tv ... chyba to można podciągnąć pod gender ?
.
Alee meczyk ..jak marzenie ... prawdaż ? . Dawno takiego tętna nie miałam
.. !!! Mężowaty w sypialni a ja z wypiekami przed Tv ... chyba to można
podciągnąć pod gender ? .
Niemcy - Brazylia
pierwsza połowa trwa a już 5 - 0 cosik niesamowitego....... ale powiozą Brazylijkę......
Wyłączam tylko kompa i idę dalej oglądać......:)
Super mecz,tyle emocji troche balam sie o moje serducho i przyszlam tu ochlonac.
Basiula ! ja też kompa odpaliłam ... ale emocje , serce łopoce ... ech jak lubię jak takie emocje i fuboll. Baaa nawet maż nie śpi
. Czekam jeszcze na dwa gole do ... 7:0 . Upss już zaczęła się druga połowa !!!!!!!!!!!!!!!!!
.
Tez to uwielbiam, caly dzien czekalam ale takiego obrotu sprawy nigdy sie nie spodziewalam.
Zycze Brazyliczykom z calego serca by "cos" strzelili, szkoda mi ..............gospodarzy!
Basiuu .. oczki przecieram !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 6 golll .. słownie szósty !!!!!! hihihihihiihi
Magda bliska celu jestes 6:0, tego jeszcze nie grali............polfinaly i takie wyniki!!!!!!!
Haloooo a gdzie nasi wuzetowi faceci .. ? czyżby tylko babki meczyk oglądali ..? Dobrze ,ze mam do chrupania owsiane ciasteczka ..
piwo pieję - niemieckie
Yeeeees .... 7 !!!!!!!!!!!!!! Polej proszę ....z mojego ....
Pogratulowalam Ci na wyjcu!
piwo pieję - niemieckie
Jak się pieje piwo? Nie przepadam za tym trunkiem, ale z ciekawości chętnie bym zapiała piwko.
Taki wynik, że nawet nasze "Łajzy" jakoś tak zyskały w moich oczach.
Sławko ...
No to siuup ... Swieżo warzone , nie '' ochrzczone ''
A tak chciałem aby Brazylia wygrała
Ja też. Mam nadzieję, że Niemcy nie zostaną mistrzami świata.
ja też :-)
Też mam taką nadzieję :)
Brazylia nie zasłużyła na finał. Nie przepadam za niemiecką piłką, ale patrząc na cały turniej byli drużyną lepszą i finał im się należał. Mam nadzieję, że przegrają walkę o puchar z Holandią
Ja tam jestem '' international '' ... Niederlandy - Deutschland - Brasila .. Podoba się Wam .. :))
....mmmm
, chętnie wypiję. Przypomniał mi się nasz półfinał z Niemcami i te kałuże, a potem mecz z Brazylią o trzecie miejsce. To były czasy...
Wstawiamy już piffka do lodówki? , dzisiaj o 22 godz. mamy powtórkę z emocji
. Może być ciekawie..
Byłam w sklepie, kupiłam, wstawiłam. Ale się mąż zdziwi, ja prawie nigdy nie kupuję piwa.
Suuper
! Koleżanko zaczynasz '' gendeżyć''
. No to spotykamy się o 22 godz na piątym stadionie , prawdaż ? Posuniemy się na ławeczce i zrobimy miejsce dla Basi , Bahusa i dla pwyso .
Ja postoję
No proszę Cię '' ściaśnimy sie ''
a przy okazji fajne fotki nam strzelisz.. i do Przeglądu Sportowego ''Kulturalni Kibice z WZ''.
E tam, ja bym porozrabiała
.
Mam dużo pierwiastków męskich, ponieważ Tato bardzo chciał mieć syna i tak mnie programował, a później wychowywał. W nogę grałam, ale wolę być babą
.
Mąż też się wczoraj zdziwił jak otworzył lodówkę, a tam piwo się chłodzi.
... kupiłaś dla męża czy dla siebie ?
Kupił mąż. Ja włożyłam do lodówki. Myślałam, że wypijemy razem a wypił sam. Był to Lech shandy ice czyli 2%
Uuuu damski browar wypił mąż .. oj nieładnie . Może następnym razem wpadnie na szalony pomysł i zakupi aż dwie sztuki ...
. Jak myślisz poszaleje tak ?