Będę za tydzień wracać z synem z obozu i chciałabym zatrzymać się w Malborku, żeby w końcu zobaczył zamek. Macie może jakieś sprawdzone miejsce na nocleg?
ale numer przed dwoma tygodniami planowałam założyć podobny wątek. Szukałam noclegu w Malborku. Zarezerwowałam już w Gemini Dom. Zauroczyła mnie architektura. Jak tam jest będę wiedziała za 9 dni.
Ja byłam w tych hotelu od niedzieli do poniedziałku. mialo być 3 noce, ale w sumie zrezygnowaliśmy z jednej- mąż nałogowo pali i za dużo musiał wychodzić
Będę za tydzień wracać z synem z obozu i chciałabym zatrzymać się w Malborku, żeby w końcu zobaczył zamek. Macie może jakieś sprawdzone miejsce na nocleg?
Rzeczywiście - ale się zbiegłyśmy. Wychodzi na to, że będziemy w Malborku w tym samym czasie.
Gemini Dom jest dość ładnie urządzony, blisko zamku, ale palić nie można :(
Nie mogę odczytać Twojej wiadomości - WŻ nadal szwankuje, a ja ruszam właśnie na urlop i szanse zajrzenia tu dostanę dopiero w sierpniu. :)
Ja byłam w tych hotelu od niedzieli do poniedziałku. mialo być 3 noce, ale w sumie zrezygnowaliśmy z jednej- mąż nałogowo pali i za dużo musiał wychodzić