Nie lubimy opiekunów naszej serwerowni - od wczoraj czekamy coraz bardziej niecierpliwie, żeby usunąć usterkę, która nie pozwala sprawnie funkcjonować Wielkiemu Żarciu. Oj, chyba będziemy musieli skrzyknąć wszystkie Żarłoczki, żeby siłą dostać się do naszego sprzętu i go naprawić! Tymczasem uspokajamy, że wszystko wróci do normalności, tylko nie wiemy, czy w ciągu najbliższych kilku godzin, czy dopiero w weekend Zaglądajcie do nas i dotrzymujcie nam towarzystwa na placu boju!
Zawsze można ten czas wykorzystać na upieczenia ciacha z głowy lub produkcję dżemiku morelowego co ku radości mojej poczyniłam ...aby nie wpaść w '' manchoję ''za moją ulubioną stronką i ... Wami Kochani!
Ha!!!! i na wużetowej usterce najlepiej wyszła As ma zamrożone wafelki w czekoladzie więc jej żadna usterka nie straszna,otwiera lodówke i nie musi się martwić co podać do kawy:))
Wszystko na dobrej drodze, Pampas porwał serwer i przy okazji wprowadza aktualizacje, w poniedziałek wszystko wróci do normy. Wykorzystajcie weekend na przyrządzenie czegoś pysznego i pochwalcie się pojutrze przepisami :)
Hmm,to może niech cofnie również"rewolucję" ikonkach.Gdyby zostały wprowadzone jakiś inne i w związku z tym nastąpiło przeszeregowanie,rozumiem,a tak nie widzę sensu.Uważam,że to niepotrzebne zamieszanie.
Meggi,kciuk nie zginął.Rzecz w tym,że nikt tu nikogo nie pytał o zdanie,a może powinien.Używałam ikonek według swojego gustu i zmiana ich miejsc nic tu nie pomoże (zresztą,to nie po raz pierwszy),wręcz przeciwnie.Nie mam zamiaru bawić się w poszukiwacza skarbów.Już lepiej pójdę na grzyby,większy pożytek.Na razie,ignoruję ikonki.Tu załączam wirtualną bużkę.
Jeszcze jedno-nie wiem,czy to tylko u mnie,ale nie mogę wpisać,czyli i wysłać żadnej prywatnej wiadomości.Po prostu okienko do wpisu się nie otwiera.Nie wiem,od kiedy,ponieważ dopiero dzisiaj próbowałam (kilkakrotnie) i niestety,bez skutku.
U mnie w ogóle nie otwierają się żadne wiadomości, nawet te wcześniejsze, także wcale nie można ich odczytać. Mam nadzieję, że po awarii wszystko powróci na swoje miejsce, na co cierpliwie czekam :-)
Wszystko na dobrej drodze, Pampas porwał serwer i przy okazji wprowadza aktualizacje, w poniedziałek wszystko wróci do normy. Wykorzystajcie weekend na przyrządzenie czegoś pysznego i pochwalcie się pojutrze przepisami :)
Tylko w który poniedziałek??? Dziś 28 lipiec a ja nadal nie mam żadnej wyszukiwarki ani zwykłej ani zaawansowanej. Czy nadal jest awaria czy to wina czegoś innego?
A można liczyć na naprawę wyszukiwarki??Szukanie przepis po przepisie przez kilka godzin to nie jest jakaś fraida :(
Na liście najnowszych wiadomości w bahusowym wątku obiadowym widzę ostatni wpis patrycji1 z 2014-07-22 12:47:35 jako nieprzeczytany, a otwierając wątek tego wpisu nie ma. Czy tylko ja tak mam?
Pozostałe wpisy w innych wątkach widzę chyba normalnie :)
Dopisano 14-07-22 14:16:11:
Chyba nieaktualne. Po wpisie Bahati wątek się jakby odświeżył:)
Mamy małą zagwozdkę z wyszukiwarką - pojawił się jakiś tajemniczy błąd - chwilowo pampas musiał odmeldować się do innych prac, ale o wyszukiwarce pamięta i na pewno będzie szukał przyczyny.
Właśnie odebrałam PW od dobrej duszy, która napisała, że wkradł mi się błąd w słowie zagwozdka. Pomyślałam: "zwariowała, przecież pisze się zagwozdka, co ja tam mogłam pomieszać...". I o zgrozo, zobaczyłam i własnym oczom nie uwierzyłam. Niestety czas napisać o tym oficjalnie, że myślami jestem zupełnie gdzieś indziej, a raczej z kimś innym i prawda jest taka, że niejedna bzdura może mi się w najbliższych dniach przytrafić.
Parówek odchodzi za TM, więc wybaczcie graficzne i ortograficzne głupoty, która w normalnej sytuacji nie leżą w mojej naturze. Ale ja nie widzę. Nic nie widzę tylko mojego warszawskiego powstańca, który za dni kilka ostatecznie przegra :(
Czasem wyszukiwarka jest potrzebna nie tylko do znalezienia przepisu.Przeszukiwanie wątku po wątku od początku ( w moim przypadku od 2005 r.) jest dość.... upierdliwe.
Kochani, przyklejam wiadomość Wkn z fb :
https://www.facebook.com/wielkiezarciecom
Tymczasem uspokajamy, że wszystko wróci do normalności, tylko nie wiemy, czy w ciągu najbliższych kilku godzin, czy dopiero w weekend Zaglądajcie do nas i dotrzymujcie nam towarzystwa na placu boju!
Dzieki za wiadomosc, Cierpliwosci i powodzenia w usowaniu usterki zycze.
No to czekamy grzecznie aż wszystko będzie ok :)
Czekamy i mamy nadzieję na szybką poprawę :)
Zawsze można ten czas wykorzystać na upieczenia ciacha z głowy lub produkcję dżemiku morelowego co ku radości mojej poczyniłam ...aby nie wpaść w '' manchoję ''za moją ulubioną stronką i ... Wami Kochani!
Ha!!!! i na wużetowej usterce najlepiej wyszła As ma zamrożone wafelki w czekoladzie więc jej żadna usterka nie straszna,otwiera lodówke i nie musi się martwić co podać do kawy:))
Nic tylko brać przykład..........
Trzymam kciuki za prędziutkie "ozdrowienie" WŻ-tu. Jest coraz lepiej, może wstawię fotkę?
Nie, jeszcze nie mogę wstawić - .
Bardzo grzecznie czekam, życzę powodzenia w naprawianiu. Ciacho już upiekłam.:))
Bardzo grzecznie czekam, życzę powodzenia w naprawianiu. Ciacho już upiekłam.:))
Pachnie cudnie ... ze śliwkami ?
Hmm,to może niech cofnie również"rewolucję" ikonkach.Gdyby zostały wprowadzone jakiś inne i w związku z tym nastąpiło przeszeregowanie,rozumiem,a tak nie widzę sensu.Uważam,że to niepotrzebne zamieszanie.
Nie mam pojęcia, o czym piszesz.
Ano o tym,ze są poprzestawiane.Nie tylko ja to zauważyłam.
Joli chodzi o emotki, są poprzestawiane , wcześniej były inaczej ustawione, np śmiech był na górze, teraz trzeba go szukać
Tak,Makusiu.Emotki czy emotikonki,ale przeszeregowały się.
A mi najbardziej brakuje '' kciuka do góry '' ... widzisz? , bo ja gapa nie widzę .
Meggi,kciuk nie zginął.Rzecz w tym,że nikt tu nikogo nie pytał o zdanie,a może powinien.Używałam ikonek według swojego gustu i zmiana ich miejsc nic tu nie pomoże (zresztą,to nie po raz pierwszy),wręcz przeciwnie.Nie mam zamiaru bawić się w poszukiwacza skarbów.Już lepiej pójdę na grzyby,większy pożytek.Na razie,ignoruję ikonki.Tu załączam wirtualną bużkę.
tego? piąta kolumna, na samym dole
Jesteś nieoceniona ..... ale mam tak mały ekranik,że ostatniego rzędu nie widzę ....
Czy już wszytko zostało naprawione?
Oznaczam wątki i chcę je zaznaczyć jako nieobserwowane i nie da rady tak jakby mi się zaznaczało, a wątki cały czas widzę. W zeszłym tyg. działało.
Jeszcze jedno-nie wiem,czy to tylko u mnie,ale nie mogę wpisać,czyli i wysłać żadnej prywatnej wiadomości.Po prostu okienko do wpisu się nie otwiera.Nie wiem,od kiedy,ponieważ dopiero dzisiaj próbowałam (kilkakrotnie) i niestety,bez skutku.
U mnie w ogóle nie otwierają się żadne wiadomości, nawet te wcześniejsze, także wcale nie można ich odczytać. Mam nadzieję, że po awarii wszystko powróci na swoje miejsce, na co cierpliwie czekam :-)
a ja nie mogę wstawić zdjęcia pod komentarzem
Dziewczyny, odsyłam do postu nr 1 ,musimy po prostu cierpliwie zaczekać :)
No to ... aby nam się cierpliwie czekało i nie nudziło się ...( dobrze schłodzone )
Oj Megunia Ty wiesz czego mi po upalnym dniu trzeba :)
Wszystko na dobrej drodze, Pampas porwał serwer i przy okazji wprowadza
Tylko w który poniedziałek??? Dziś 28 lipiec a ja nadal nie mam żadnej wyszukiwarki ani zwykłej ani zaawansowanej. Czy nadal jest awaria czy to wina czegoś innego?aktualizacje, w poniedziałek wszystko wróci do normy. Wykorzystajcie
weekend na przyrządzenie czegoś pysznego i pochwalcie się pojutrze
przepisami :)
Wczoraj spędziłam 4 godziny na wyszukiwaniu i poddałam się, przy 100 stronie :( czyżby chodziło o zniechęcenia nas?
Wszystko na dobrej drodze, Pampas porwał serwer i przy okazji wprowadza
A można liczyć na naprawę wyszukiwarki??Szukanie przepis po przepisie przez kilka godzin to nie jest jakaś fraida :(aktualizacje, w poniedziałek wszystko wróci do normy. Wykorzystajcie
weekend na przyrządzenie czegoś pysznego i pochwalcie się pojutrze
przepisami :)
chyba już wszystko działa ... przynajmniej u mnie wszystko wróciło do normy
Odczytać prywatnych wiadomości nadal nie można. Przynajmniej u mnie.
Jeszcze nie wszystko działa,przynajmniej u mnie . Czekam więc cierpliwie :)
Ja nadal nie mogę wstawić zdjęć.
U mnie zniknęła kolejka oczekujących do polecanych :) pusto. Reszta chyba ok.
nikt się tym nie zajmował od roku ponad to może zlikwidowali ...
U mnie nadal działa tylko przez Google chrome, przez inne wyszukiwarki niestety nie.
u mnie nie działa wyszukiwanie, czy wy też macie z tym problem?
U mnie też nie działa.
U mnie również nie działa.
Na liście najnowszych wiadomości w bahusowym wątku obiadowym widzę ostatni wpis patrycji1 z 2014-07-22 12:47:35 jako nieprzeczytany, a otwierając wątek tego wpisu nie ma. Czy tylko ja tak mam?
Pozostałe wpisy w innych wątkach widzę chyba normalnie :)
Dopisano 14-07-22 14:16:11:
Chyba nieaktualne. Po wpisie Bahati wątek się jakby odświeżył:)U mnie wreszcie dziala WP.Zdjec jednak nie widze.
U mnie nadal WP nie można odczytać. Przynajmniej tych przeczytanych bo nieprzeczytanych nie mam.
WP już da się odczytać.
Nie działa wyszukiwarka :(
U mnie też nie działa w google chrome. Innych nie sprawdzałam.
Ani w chromie ani w mozilli. Jutro jak syn wróci z obozu, sprawdzimy w operze.
Pampas nadal naprawia, miejmy nadzieję że szybciutko to zrobi :)
Mamy małą zagwozdkę z wyszukiwarką - pojawił się jakiś tajemniczy błąd - chwilowo pampas musiał odmeldować się do innych prac, ale o wyszukiwarce pamięta i na pewno będzie szukał przyczyny.
Właśnie odebrałam PW od dobrej duszy, która napisała, że wkradł mi się błąd w słowie zagwozdka. Pomyślałam: "zwariowała, przecież pisze się zagwozdka, co ja tam mogłam pomieszać...". I o zgrozo, zobaczyłam i własnym oczom nie uwierzyłam. Niestety czas napisać o tym oficjalnie, że myślami jestem zupełnie gdzieś indziej, a raczej z kimś innym i prawda jest taka, że niejedna bzdura może mi się w najbliższych dniach przytrafić.
Parówek odchodzi za TM, więc wybaczcie graficzne i ortograficzne głupoty, która w normalnej sytuacji nie leżą w mojej naturze. Ale ja nie widzę. Nic nie widzę tylko mojego warszawskiego powstańca, który za dni kilka ostatecznie przegra :(
Byka poprawiłam, Dobrej Duszy dziękuję :)
Smutne, wspolczuje............. trzymajcie sie.
Bardzo mi przykro,wyrazy współczucia.Co tam błędy,niech będą i byki.Nieważne.
Ani w chromie ani w mozilli. Jutro jak syn wróci z obozu, sprawdzimy w
W operze też nie ma.operze.
Jeśli chodzi o wyszukiwanie, to pamiętając nazwę przepisu, korzystam z google. Znajduje na WŻ.
Robię tak samo ...nawet jak nie pamiętam nazwy przepisu to wpisuję podstawowe składniki ,które w nim były i z reguły znajduję to co chcę :)
Tez tak sobie radzę, jakoś trzeba :) Przykład... https://www.google.pl/webhp?sourceid=chrome-instant&rlz=1C1VQGG_enPL542PL542&ion=1&espv=2&es_th=1&ie=UTF-8#q=zupy%20wielkie%20%C5%BCarcie
Phi, też mi odkrycie
Czasem wyszukiwarka jest potrzebna nie tylko do znalezienia przepisu.Przeszukiwanie wątku po wątku od początku ( w moim przypadku od 2005 r.) jest dość.... upierdliwe.
Wyszukiwarka działa , jak u Was? :)
Działa!!! I super, dzięki
Wygląda na to, że działa. Dzięki.
Hurra, znalazłam przepis na ptysia :) Dzięki :)
Ja w ulubionych mam dwa. Trzeba było krzyczeć ale nie robiłam ich
as kochana, następnym razem będę wołać :) Miła myśl, że można na Cię liczyć :)
niesprawdzonych przepisów ale takie które mi się podobają trochę kiedyś mogę podesłać jak będziesz w potrzebie
Działa, super..... znalazłam wszystko co było mi potrzebne :)